MY ONE LOVE : PART 20

Jag sjöng men slutade efter refrängen, jag kunde inte. Dörren öppnades och in kom Justin.
- Kom hit, sa han och öppnade armarna. Jag sprang och kände hans famn. Plötsligt började det pipa från maskinen.
______________________________________________________________________________________________
PAYTONS PERSPEKTIV
Doktorer kom in springandes och kollade blodtrycket. Dom stog där ett tag och försökte få liv i henne.
- Tyvärr, hon orkade inte mer... sa en doktor och jag brast ut i gråt.  Känslan av att veta att sin syster är död , är så jävla hemsk.

- NEEEJ ! skrek jag och sprang fram till där hon låg. Snälla syster, lev , snälla snälla snälla . Jag behöver dig. sa jag och kände hur en doktor drog i mig. SLÄPP FYFAN! skrek jag och han släppte. Justin kom och satte sig brevid mig och Caitlin, Sandi och Christian kom in springandes och kollade på mig med våta ögon, allihopa.
- Älskling, sa Sandi och kom och kramade om mig. Nu åker vi hem så vi inte sitter här och sörjer. Hon drog upp mig och skulle precis gå när jag föll ihop.
- Jag bär henne , sa Justin och jag kände hur hans armar kurades runt mig. Han ställde sig upp och jag borrade in mitt huvud i hans axel. Jag blundade och plötsligt somnade jag.

Jag vaknade av att sex stycken ögon kollade oroligt på mig. Jag satte mig försiktigt upp och kollade runt. Caitlins rum.
- Vafan jag måste ringa mamma ! kom jag på och letade efter min mobil.
- Mamma gjorde det.. sa Caitlin tyst och jag nickade som svar. Jag la mig ner igen och tog hennes stora isbjörns nallebjör och kramade om den.
- Vem fan vill döda en åttaåring egentligen ? Helt stört, sa Justin .
- Precis, sa Caitlin och Christian nickade. Vi låg och småsnackade om Olivia och sånt men jag orkade knappt. Inte alls egentligen.. Men det är bättre att snacka om det en att skita i det.

KOMMENTERA .
förlåt för uppdateringen och för att den är så kort. Men jag har ingen skrivlust alls, ingen alls. Men jag skrev en kort för er iallafall. Btw vad säger ni , ska dom gå på dejt snart ?

MY ONE LOVE : PART 19

Vi kom fram till sjukhuset och frågade efter Olivia Burrows.
-  Våning 3 rum 567 sa hon och vi skyndade oss till hissen. Den kom direkt och vi skyndade oss mot rummet när hissen kommit upp. Vi hittade rummet och öppnade och nöär jag fick se henne. Brast jag ut i tårar.



ignorera att de står caitlin beadles..
PAYTONS PERSPEKTIV
- Olivia ! sa jag högt och rusade fram mot där hon låg. I koma. En doktor kom in.
- Herregud.. sa Caitlin och fällde en tår. Vad har hänt?  frågade hon sedan.
- Det verkar som att hon har blivit påkörd. Hennes ena lunga är punkad så hon kan inte andas utan hjälp. Tre revben är brutna . Armen och ena benet också.. sa doktorn och nu grät jag ennu mer.
- K..ommer hon klara sig ? fick jag fram mellan tårarna.
- Det är ungefär 10% chans att hon klarar sig, men hon kämpar det märks. sa han och jag stirrade på honom. Caitlin hade börjat gråta ennu mer och jag också. Jag som nu satt på golvet kröp fram och satte mig brevid Caitlin som också satt på golvet. Vi höll om varandra och grät , och grät. Men det är inte konstigt för min lillasyster kanske dör ! 


Plötsligt öppnades dörren och Sandi kom in med Christian bakom sig. Dom såg henne och Christian bara stirrade och gick sen ut. Med ansiktet i händerna. Sandi såg så chockad ut att jag blev orolig för henne.
- Men lilla vän , sa hon och satte sig på knä brevid där Olivia låg. Hon tog Olivias hand och pussade den. Vi ber för dig älskling. sa hon sedan och satte sig brevid oss.

- Vi ber, sa Caitlin och vi tog varandras händer. Du borde göra det Payton. Jag nickade som svar.
- Kära Gud. Min syster kanske dör snart. Vet du inte att hon kommer till dig förr eller senare? Men jag behöver henne så mycket mer just nu. Hon älskar ju livet. Hon vill börja rida med Caitlin, få massa söta barn och gifta sig när hon blir stor. Det är väll fullt på himlens gator, så varför behöver du henne nu ? Hon är ju alldeles för ung. Snälla gud, låt henne leva. Jag vet att när du bestämt dig så kan vi inte göra något. Men hon är min ängel, min älskade syster. Amen. bad jag och Caitlin och Sandi sa Amen med mig.

- Det var väldigt fint sagt Payton , sa Sandi och kramade om mig. Vi låter henne vara ensam en stund med Oliva, sa hon sedan och tog med Caitlin ut.
- Oliva. Du är ju så jäkla stark, du måste klara det. Vad skulle jag göra utan dig ? Då kan jag ju inte leva. Visst vi bråkar ofta men jag älskar dig så jävla mycket. Så otroligt mycket. Du förstår ju inte. sa jag och börja grina.
- Sj..ung f.. mi.. viskade hon och man hörde hur hes hon var. Hon hade vaknat ! tänkte jag och log lite smått. Jag pussade henne i pannan och började sjunga.

It’s amazing how you can speak right to my heart
Without saying a word you can light up the dark
Try as I may I could never explain
What I hear when you don’t say a thing

The smile on your face lets me know that you need me
There’s a truth in your eyes sayin’ you’ll never leave me
The touch of your hand says you’ll catch me if ever I fall
You say it best when you say nothing at all

Jag sjöng men slutade efter refrängen, jag kunde inte. Dörren öppnades och in kom Justin.
- Kom hit, sa han och öppnade armarna. Jag sprang och kände hans famn. Plötsligt började det pipa från maskinen.


KOMMENTERA

 when you say nothing at all.

läs

hej asså. uppdateringen är sämst för jag har ingen skrivlust. har försökt skriva typ tjugo gånger idag men det går inte. jag har typ 10 idéer men ja, det funkar bara inte.

kom tillbaka i helgen, då jag antagligen inte gör något och kan skriva.

-

ingen novell idag.. måste göra massa engelska -.- jag är så ledsen för uppdateringen..

svar typ


sv : alltså ingen vet ju , om du menar novellen :ö jag har ju inte skrivit det en :)

MY ONE LOVE : PART 18

- Jag ska bara hämta frukost. sa hon och gick iväg. Jag snurrade runt på stolen och hon kom tillbaka med vattenmelon och en macka.
- Ge meeej !!! sa jag och kastade mig över vatten melons halvan. Jag tog en av skedarna och åt som fan. Plötsligt fick jag i halsen och fick en host attack. Jag hostade massor och Caitlin bara skrattade. Men sen tog hon också vatten melon och fick i halsen. Nu satt vi båda där och hostade som två idioter.



- Hahhahaha , du låter som en gås Caitlin ! halvskrek jag mellan skrattanfallen.
- Ska du säga, sa hon tillbaka och det blev tyst och vi kollade på varandra.
- Öhm.. ska vi sitta vid Ichat istället? sa hon tillslut och jag nickade. Shit vad goa vi är, haha.. tänkte jag och log för mig själv. Hon satte sig i sin komönstrade datafotöljstol (?) och jag drog in en till datastol, som såg lika dan ut. Hon logga in på Ichat och Justin var inne. Hon tröck på hans namn och plötsligt kom han cam upp så man såg honom. Han var så jävla fin. Han hade en grå mössa, en vit tshirt och en blå typ jacka. Så jäkla het. Åh så sitter vi här i as heta sovkläder. 
-Wazzup ? frågade han och snurrade fram och tillbaka på stolen. 
- Not much , ska typ byta om, sa jag och hämtade en söt kort klänning. 
JUSTINS PERSPEKTIV
- Stäng ner camen, ropade Payton och Caitlin tröck lite på datorn men jag såg fortfarande.
- Du stängde inte av va .. ? frågade jag och blinkade mot Caitlin.
- Självklart inte , sa hon och log. Jag småskratta lite men ögonen var på Payton... Payton hade bytt om klart och Caitlin låssades sätta på camen igen. Payton syntes och hon log stort mot mig.
PAYTONS PERSPEKTIV
Plötsligt ringde min mobil . Dolt nummer.
- Hallå ??
- Hej vi ringer från Atlanta Hospital. Det gäller din lillasyster.
- Jag kommer direkt.. Caitlin kollade oroligt på mig och jag förklarade . Hon sa till Justin och vi tog hennes bil till sjutkhuset.
- Tänk om hon är död ! skrek jag och tog händerna för ansiktet.
- Tänk inte så.. sa Caitlin och tog min hand. Jag försökte le men det gick inte. Det gick bara inte.. Vi kom fram till sjukhuset och frågade efter Olivia Burrows.
-  Våning 3 rum 567 sa hon och vi skyndade oss till hissen. Den kom direkt och vi skyndade oss mot rummet när hissen kommit upp. Vi hittade rummet och öppnade och nöär jag fick se henne. Brast jag ut i tårar.

KOMMENTERA
Uppdateringen har varit dålig. Men det finns inte så mycket att skriva om dom inte är tillsammans.. Men nu finns det ju det. Btw Olivia är typ 12 .

JULIA

Här är sidan :) ta stor skärm isåfall :D
http://www.fugly.com/flash/709/Scary_Maze_Game.html

rubrik

Hey söta. Internet te datan är dött så kan inte skriva nån novell :( pappa har alla Internet grejer och han e på gymmet nu.. men ja , Isåfall blir de extra många imorn :) btw har börjat på en ny novell och den får ni om några månader typ :) puss

MY ONE LOVE : PART 17

- Hey Justin, sa han och dunkade han i ryggen. Ni vet såndär killkram ? :P
- Hey bro. sa Justin och log stort.
- Vem är denna skönhet ? frågade han och vände sig mot mig. Jag rodnade och fick fram ett Payton. Killarna skrattade och Usher gick mot studion med sin manager.
________________________________________________________________________________________________

NÄSTA DAG
Jag vaknade av Caitlin som sparkade mig i ansiktet med sina fötter. Jag ställde mig upp snabbt och kollade mobil klockan. 07:54 .. Great vad ska jag göra dom här timmarna medans Caitlin sover då.. tänkte jag och suckade.

Jag satte fötterna i mina tofflor och tassade försiktigt ut till köket. Jag tog fram mjölk ,flingor, en skål och en sked. Jag satte mig och åt och tänkte på Justin. Plötsligt kom någon in. Självklart Christian. Jag ställde mig upp och la disken i diskmaskinen och gick snabbt iväg.
- Payton.. sa han tyst och jag stannade. Jag vände mig om och gick mot honom.
- Ja vad vill du ? frågade jag och kollade på honom.
- Dejtar du och Justin? frågade han osäkert och kollade ner på golvet.
- Ja , vi gör ju det. sa jag och gick tillbaka till Caitlins rum. Jag smällde igen dörren och hon vaknade med ett ryck.
- Förlåt.. sa jag och satte mig i hennes data stol.
- Gör inget, men vad hände ?
- Christian kom och jag tål honom inte. Asså inge illa menat. Hon skrattade och satte på datorn.
- Jag ska bara hämta frukost. sa hon och gick iväg. Jag snurrade runt på stolen och hon kom tillbaka med vattenmelon och en macka.
- Ge meeej !!! sa jag och kastade mig över vatten melons halvan. Jag tog en av skedarna och åt som fan. Plötsligt fick jag i halsen och fick en host attack. Jag hostade massor och Caitlin bara skrattade. Men sen tog hon också vatten melon och fick i halsen. Nu satt vi båda där och hostade som två idioter.

KOMMENTERA
kort men det är solsidan!

SVAR PÅ EN KOMMENTAR + EN EXTRA GOBIT ;)


SV: det ska stå usher. För han kom in till Island Records och skulle spela in en låt :) fast ja venne om han har island records men aja :D


Om ni har bra humor, kolla på den här . jag filmar :)
ska skriva en part nu :D

MY ONE LOVE : PART 16

När kanske halva filmen hade gått så tog han min hand och..
________________________________________________________________________________________________
..
kysste min kind. Jag kände hur den började hetta till om kinderna.

Filmen var klar och vi gick ut från salongen. Plötsligt så kom det massa paparazzis.
- Vem är tjejen Justin ?! ropade dom och tog massa kort.
- Ja är det din flickvän ?! skrek en och alla tog massa kort. Justin tog min hand och vi sprang iväg. Plötsligt så stannade han utanför någon skyskrapa.
- Justin varför stannade du ?
- Min studio är här så vi kan gå in här. sa han och drog in mig i skyskrapan som jag nu såg att det stog Island Records på. Paparazzisarna stannade utanför men tog fortfarande kort. Vi gick in i en hiss och Justin tröck på 24.
- What tha.. sa jag tyst och han småskratta. Vi åkte upp snabbt och när vi gick ut så satt Scooter och Kenny i en soffa och snackade. Vi satte oss i soffan brevid och dom tystnade.

- Hey bro, sa Scooter och Kenny nickade med huvudet som hej. Payton hette du va ? frågade Scooter och log.
- Japp, sa jag och log tillbaks.
- Så varför är ni här nu ? Det är ju din lediga dag. frågade Kenny
- Paparazzis. sa Justin och lutade sig bakåt och tog händerna bakom huvudet. Vi snackade ett tag tills Usher kom in och skulle visst spela in en låt.
- Hey Justin, sa han och dunkade han i ryggen. Ni vet såndär killkram ? :P
- Hey bro. sa Justin och log stort.
- Vem är denna skönhet ? frågade han och vände sig mot mig. Jag rodnade och fick fram ett Payton. Killarna skrattade och Usher gick mot studion med sin manager.

KOMMENTERA
as kort men två kompisar komemr vilken sekund som helst och det är ju inte så ku l för dom och bara sitta här ;)

OM NI UNDRAR


Min idiot till vän har kommenterat detta, och ja idiot :D haha

MY ONE LOVE : PART 15

- J..Justin.. Kan inte du sova här inatt? Mamma och pappa är inte hemma förens imorgon..
- Självklart, sa jag och pussade henne på huvudet.
- Bra


Vi la oss i hennes säng och vi båda somnade ganska snabbt. Jag höll inte om henne eller något. Utan det var mer som två polare som träffades.

På morgonen vaknade jag av någon som gick runt och sjöng.
- You make me feel like im living a teenage dream.. sjöng Payton samtidigt som hon smådansade runt genom rummet för att hitta kläder. Hon hade bara underkläder på sig. Damn.. Jag harklade mig och hon vände sig om.
- Oh .. sa hon och drog på sig ett linne.
- Äh men det gör inget. Ta av linnet du.. sa jag och bet mig i läppen.
- Åh in your dreams Justin. sa hon och tog en kjol med sig in i badrummet.

PAYTONS PERSPEKTIV
Bra nu har jag skämt ut mig för den finaste killen i världen.. tänkte jag och drog händerna genom håret. Jag flätade håret och tog det åt sidan . Jag drog på mig jeans kjolen som gick upp till midjan. Under den hade jag ett vitt linne. Jag drog på lite mascara och gick ut sen. Justin hade tagit på sig kläderna från igår kväll.
- Jag läre dra och byta kläder, men vi kan ses på stan om en halvtimme ? frågade han och log i förhoppning.
- Sure, sa jag och log. Han gick ner och jag hörde hur dörren smälldes igen.

Just ja, vart är mamma och pappa ? tänkte jag och gick ner för trappan. Jag kollade igenom hela neder våningen men ingen av dom syntes till . Jag gick upp för trappan och kollade igenom över våningen också.
- Mamma ! Pappa ! ropade jag men fick inget svar. Vart fan kan dom vara ? tänkte jag och kom på att våran källare hade gjorts om till ett filmrum. Där hade vi stor 62 tums tv med suraound ljud, tusentalsfilmer och en popcorn maskin. Jag gick ner dit men där var dom självklart inte heller. Jag gick upp till mitt rum med en suck och kollade min Iphone för att se om jag fått något sms. Självklart hade jag fått det. Otroligt onödigt att leta då..

Hej. Förlåt min sockertopp men jag och din mamma åkte på en spontanresa till Paris med Christian och Caitlins föräldrar. Vi kommer hem på lördag. Så du ska sova hos dom tills lördag somsagt.
Vi älskar dig! Puss
Mamma och Pappa.

Vafaaan! Inte hos dom. Att vara med Caitlin var ju det bästa som fanns. Men Christian.. Fyfan. Jag kollade klockan och om en kvart skulle jag och Justin träffas. Lika bra att dra eftersom jag var tvungen att gå dit. Jag tog på ett par svarta ballerina skor och min svarta Chanel väska som jag fått av Caitlin i födelsedagspresent. Sen gick jag. Jag tog mitt headset och satte i lurarna i öronen. Jag tog upp min iphone och valde B.O.B och Rivers Cuomos låt Magic.
- I got the magic in me ! sjöng jag högt och glömde bort att det var massor med folk. Jag fick massa blickar på mig och jag gick riktigt snabbt nu. Plötsligt fick jag ett sms
Hey sötnos. Jag är vid fontänen som vi träffades första gången på. xx Justin.

Jag kollade upp och såg fontänen. Jag småsprang dit . När Justin såg att det var jag så ställde han sig upp och kramade mig.
- Hej beautiful , sa han och log.
- Hej... sa jag generat och kollade ner i marken.
- Så.. ska vi gå då ? frågade han och ja nickade. Vi gick runt och runt och hittade egentligen inget att snacka om. Eller att göra.
- Ska vi se bio ? frågade Justin sen.
- Okej.. sa jag och log mot honom. Han log tillbaka och nu kom det paparazzis.
- Bry dig inte om dom, sa han och log. Jag nickade och vi gick mot bion . När vi var framme så kollade vi igenom filmlistan.
- Vad vill du se ? frågade jag och han ryckte på axlarna.
- Någon kärleks film går, vi kan ta den ? frågade han.
- Sure. Vi gick mot biljett kassan och beställde biljetter. Eller.. Vi fick dom gratis. Hon visste vilka vi båda var. Häftigt.
- Vill du ha nå popcorn eller något? frågade han och jag skakade på huvudet.
- Bara vitamin vatten och kaanske Sour Patch Kids , sa jag och log. Han beställde två vitamin vatten och en påse Sour Patch Kids.
- Mitt favorit godis, sa jag och grabbade åt mig påsen medans vi gick mot salongen.
- Mitt med.. sa han och tog påsen ifrån mig. Jag skrattade lite och gick in i salongen. Vi satte oss på våra platser vilket var längst bak. Vi var dom enda längst bak. Tack gud asså.

När kanske halva filmen hade gått så tog han min hand och..

KOMMENTERA !


GRATTIS BIEBS


Ett år sen Baby kom ut ! 
Han har förändrats så mycket. Utseendet, personligheten, humorn ja allt ! Och jag måste säga han är snyggare en någonsin!
♥Je t'aime ma chérie♥


MY ONE LOVE : PART 14

Plötsligt så plingade det på dörren och jag for ner. Mamma skulle precis öppna dörren när jag kom före. Jag öppnade och där stog han finare en någonsin.
- Wow, gud vad fin du är. sa han och kollade in mig.
- Kanske lite för finklätt. sa jag och log försiktigt.
- Absolut inte, perfekt. sa han och log. Han tog min hand och jag fick en konstig känsla i magen. Vi satte oss i hans bil och han började köra. Han stannade utanför en resturang . Vi gick in och satte oss.
- Oh shit, du skojar med mig, sa jag surt.


- Vad är det ? frågade han oroligt och kollade mig i ögonen.
- Christian.. sa jag och spände blicken i honom. Inte Justin bara förädaren.
- Oj shit, ska vi gå någon annan stanns ? frågade han och tog min hand. Jag kan inte andas. Shit..
- Nejdå, jag är över honom . sa jag och log försiktigt. Han log också och vi beställde in maten. Vi båda tog spagetti med köttfärssås. Vi åt i tystnad. Men det var ingen pinsam tysnat, utan mer ingen har något att säga tystnad.
- Så.. Berätta något om dig själv. sa jag tillslut och log lite försiktigt.
- Du vet ju vad jag heter så det behöver jag inte säga, haha. Nejmen ,jag flytta till Atlanta från Stratford för karriären. Jag är förbannat kittlig. Sen är jag artist, som du nog  inte visste. Äh men vafan jag vet inte vad jag ska säga. Berätta du istället. sa han tillslut och kollade djupt in i mina ögon.
- Typ jag lägger ut videos där jag sjunger på youtube. jag måste sova med min rosa gosedjurskanin och en nattlampa. jag har ungefär 500 sillybandz. Öh, nej ja vet inge mer viktigt..
- 500?! frågade han chockat och stirrade på mig.
- Haha ja. Typ 200 av dom är dina sillybandz.
- Nice, haha. Jag skrattade också och sen så var vi båda klara.

När vi kommit hem till mig så sa Justin något.
- Kan inte vi kolla på en film hemma hos dig? frågade han och log.
- Jo självklart. sa jag och log tillbaka. Vi gick ut ur bilen och in i huset. Mamma och pappa hade visst dragit någonstans för dom var inte hemma, konstigt. Jag gick mot köksbordet där det låg en lapp.
Hej älskling. Jag och Pappa är hos Victorias familj och ska vara där över natten. Vi ses imorgon. Puss. 
Jahapp, tänkte jag. Vi gick upp för trappan och in till mitt rum. 
- Jag måste byta om , men leta film du. sa jag och tog min blåa onepiece och gick till badrummet. 
JUSTINS PERSPEKTIV 
När hon gick för att byta om så letade jag en film. Yes. Paranormal Activity 2. Hon kommer ju vilja mysa as mycket då. tänkte jag och tog filmen in i dvdn. Hon kom ut ur badrummet och såg så söt ut.
- Den är lite förstor, sa hon och gick till sängen där jag låg.
- Du ser för söt ut asså. sa jag och log. Hon log också och sen stirrade hon på tv skärmen.
- Hell no att vi ska se den ! sa hon högt .
- Aw c'mon. Jag håller om dig så blir du inte rädd. Bieber skyddar dig, sa jag och tog armarna om henne.
- Okej då. Under hela filmen så höll jag om henne. Vi kollade och ibland skrek hon till. Tillochmed jag vart skit rädd, men det kunde jag inte visa. När filmen var slut så var Payton alldeles vit i ansiktet.
- J..Justin.. Kan inte du sova här inatt? Mamma och pappa är inte hemma förens imorgon..
- Självklart, sa jag och pussade henne på huvudet.
- Bra

KOMMENTERA !!
ska he i mig kladdkaka nu, haha.


svar :D


sv : yes it was :) awesome att du gillade det ;)

MY ONE LOVE : PART 13

- Payton! Du behöver inte sola. ropade Caitlin 
- Nä ja vet men det är skönt . ropade jag tillbaka och Caitlin kom och la sig brevid.
- Justin undrade en sak. började hon.

________________________________________________________________________________________________
- Jaha ? sa jag och vände mig mot henne.
- Ah, han undrade om du skulle kunna gå in i köket för att han skulle säga en sak. Jag gav henne en konstig blick med hon bara nickade.
- Jaha .. sa jag och ställde mig upp för att gå mot köket. Jag gick dit tyst och msn hörde hur någon gjorde high five med en annan. Jag vände mig om och såg Ryans hand åka ner samtidigt som Justins han också gjorde det. Det var ju wierd, tänkte jag men gick endå dit.

Jag satte mig på en av barstolarna och Justin kom och satte sig brevid mig.
- Vad ville du ? frågade jag och kollade in i hans ögon.
- Jo , du har ju nyss gjort slut med Christian så du kommer antagligen inte vilja men .. Vill du gå ut med mig?
- Vadå som på en date ?
- Jo jag tänkte det.
JUSTINS PERSPEKTIV
Hon tänkte rätt längde och jag blev riktigt orolig. Tänk om hon säger nej, vad ska jag säga då?
- Självklart Bieber. sa hon och log. Jag brast ut i ett stort leende och kramade om henne.
- Jag hämtar upp dig kväll klockan sju ?
- Okej, sa hon och log . Det leendet var så vackert. Hela hon var vacker. Jag föredrog brunetter annars, men hon var så vacker.
- Vi kanske ska gå till dom andra? frågade hon sen och jag nickade. Vi gick ut och hon gick till Caitlin och jag till killarna.
- Vad sa hon? frågade Chaz och Ryan.
- Hon ville, sa jag nonchalant och dom gav mig highfives. Man hörde hur tjejerna fnittrade och kollade mot mig.

När jag kom hem vid 6 så dushade jag och blåste håret.Sedan bytte jag om till en ljusblå, nästan grå "kofta" , jeans och en vit tshirt. Jag satte på mig mina vita supras och gick sen till bilen och åkte mot Payton.

 
Justins kläder.
PAYTONS PERSPEKTIV
När jag kom hem sprang jag upp till badrummet och gick in i dushen. Jag tog shampoo och balsam och tog in det i håret. Inte på samma gång såklart. När jag dushat klart så tog jag en handduk runt om mig och gick sen för att hämta underkläder. Jag tog på mig dom och blåste sedan håret torrt. Jag satte på plattången och hämtade min necesär medans den värmdes. Jag drog på mascara på ögonfransarna och satte på lite jordgubbssmakande rosa läppglans. Sedan plattade jag håret. Jag drog på mig den blåa klänningen , ett par svarta klackskor med nitar och en dragkedja och ett silvrigt armband.


Plötsligt så plingade det på dörren och jag for ner. Mamma skulle precis öppna dörren när jag kom före. Jag öppnade och där stog han finare en någonsin.
- Wow, gud vad fin du är. sa han och kollade in mig.
- Kanske lite för finklätt. sa jag och log försiktigt.
- Absolut inte, perfekt. sa han och log. Han tog min hand och jag fick en konstig känsla i magen. Vi satte oss i hans bil och han började köra. Han stannade utanför en resturang . Vi gick in och satte oss.
- Oh shit, du skojar med mig, sa jag surt.

KOMMENTERA


inget med bloggen att göra men riktigt stort för mig.

om ni tycker om christian beadles så kolla här vad som hände mig.
oh my gosh, måste ses.



MY ONE LOVE : PART 12

Jag loggade ut och gick ner för trappan. Jag satte mig vid bordet brevid mamma och tog lite flingor.
- Justin du ska spela in en ny låt idag, sa hon och tog en tugga av en macka.
- Men jag ska ju till Ryan.. sa jag och suckade.
- Men karriären är viktigare.
- Jaja..

JUSTINS PERSPEKTIV
Fan då.. Jag visste inte ens var det var för låt. Nu måste jag ringa Ryan och säga att jag inte kan komma. Fast dom kan ju följa med. Jag slog Ryans nummer och han svarade direkt.
- Yo sup?
- Man, jag måste till studion idag.
- Damn..
- I now, men ni kan ju följa med.
- Yeah sure. Vi kommer om en kvart.
- Okay. sa jag och la på. Jag tog bilen till studion. När jag kom fram så var det massa paparazzis som frågade saker och tog kort. Jag log lite och gjorde peace tecknet sen gick jag snabbt in. Jag gick in i studion och där var Sean , Scooter och några andra. Jag hälsade och vi skulle spela in "Won't Stop" till Seans mixtape. Sean började och låten var grym ju. När han började på versen så kom Ryan,Chaz,Caitlin och Payton in. Sean var klar och jag körde. En rad stämde helt. God is always testin' me.
PAYTONS PERSPEKTIV
- Wow.. Han är så awesome.. sa jag och Caitlin nickade. Ryan och Chaz was just goofin around ( haha kunde inte skriva på svenska.) medans vi lyssnade. När han var klar så skulle han spela in en till låt, fast den var mer på skämt.
- Dr. Bieber nu, och Payton du ska säga en rad i låten. sa Justin i mikrofonen inuti studiorummet.
- Jag ? frågade jag chockat och han nickade.
- Gå in nu, sa Scooter och jag gick försiktigt in . Jag ställde mig brevid Justin och han gav mig ett papper där det stog text och det jag skulle säga var understrycket.
- Seriosly. Ska jag säga " ohmygosh i love him isnt he perfect ?" . Dom nickade och jag ryckte på axlarna. Justin började att rappa och det lät coolt. Han nickade och det var min tur.
-Oh my gosh i love him isnt he perfect?
- You can be my queen yeah i show you how i work it. sjöng han efter och jag fnissade till . Jag gick ut till dom andra och Scooter mixade lite.
- Din röst kommer bli som en bäbis, förstår du ? Så inga tjejer kan typ stalka dig, haha.
- Haha allright. Varför kunde inte Caitlin göra det? frågade jag sen.
- För Justin ville att du skulle göra det.  Jag kollade konstigt på Justin och han log stort. När allt var klart så åkte vi hem till Ryan för att bada i poolen.

När vi var hemma hos han så gick jag och Caitlin för att byta om. Jag bytte om till en ljus rosa bikini och Caitlin till en svart. Jag tog ett kort på mig och jag såg hade ju sjukt mycket solbränna. Jag såg konstig ut för att jag är blond och sjukt brun. Men det var fint. Jag sparade bilden och sen gick vi ut till grabbarna. När vi kom ut så stirrade dom på oss. 
- Vad ? frågade jag och dom bröt blicken.  
- Inget, mummlade dom och dom hoppade in i poolen. Jag satte mig på kanten och hade vattnet till början av knänen typ.
- Jäkla pepparkaka, sa Justin och kom emot mig.
- Jäkla mjölk.
- Hahah mjölk ? skrattade han och kollade konstigt på mig.
- Ja men du är ju helt vit, hehe.. sa jag och han tog mig i benen och drog ner mig i vattnet. När jag kom upp till ytan så såg jag att killarna och Caitlin garvade.
- Vad var det bra för ? frågade jag och tog håret åt ena sidan.
- Nä jag vet inte , men det såg sjukt kul ut. Jag skakade på huvudet och gick upp och tog en handduk och la den på gräset och började sola.
- Payton! Du behöver inte sola. ropade Caitlin 
- Nä ja vet men det är skönt . ropade jag tillbaka och Caitlin kom och la sig brevid.
- Justin undrade en sak. började hon.

KOMMENTERA!
Jag mår sjukt dåligt. Jag vaknade för kanske 1 och ½ timma sen, och jag somnade vid tio. Haha typ, över 12 timmar har jag sovit. Skönt eller vad ?! 
Kommer en till ikväll om ni kommenterar bra.  

wont stop.


MY ONE LOVE : PART 11

- Så är Justin schysst, snygg rolig osv? frågade Caitlin..
- Jorå, hurså ?
- Kanske för att han smsade att jag skulle fråga sa hon och viftade med henne Iphone framför mitt ansikte.
- Ah okej, men tack för skjutsen , sa jag och gick ut. Caitlin körde iväg och jag gick in. 
Den där killen Justin Bieber, gör så jag mår bra. Awesome.
________________________________________________________________________________________________
PAYTONS PERSPEKTIV
Jag gick upp till mitt rum och satte mig vid datorn. Jag loggade in på twitter och kollade Caitlins twitter och hon hade skrivit om dagen. Lika med Chaz. Jag bestämde mig för att twittra också.
Most awesome day ever ! Sixflags with @godsgirl8494 @ChazSom3rs and @justinbieber. Jag skickade tweeten och kollade sen Justin twitter.
had an wonderful day with Chaz,Caitlin and Payton. Payton & Cailtin are real beautys ! Not u Chaz, lol. Hade han skrivit. Hihi han tyckte att jag var vacker! Nej Payton släpp det.. Du har träffat han tre gånger. Han är inget speciellt.

Jag kollade på klockan och såg att den var elva. Rätt tidigt, men oh my vad trött jag var. Jag borstade tänderna och bytte om till ett par tygshorts i gult och ett rött linne. Matchande jag vet, haha. Jag flätade håret och la mig sen i sängen. Jag somnade och drömde om Justin.
Vi gick längs strandkanten och höll varandra i händerna. Vi småpratade då och då men vi var fortfarande inte helt tighta. Jag skvätte vatten med foten på Justin och han låssades bli sur och slängde över mig på hans axel.
- Nej Justin, släpp ner mig. skrattade jag och han tog hårdare tag om mina ben. Men släpp då ? sa jag sen lungt och han släppte mig.
- Haha.. Söt du är när du är sur. sa Han och skratta.
- Äh.. jag är alltid söt. sa jag och han nickade. Justins huvud närmade sig mitt och..
- PAYTON VAKNA! skrek mamma nerifrån.
- Vafaaan! sa jag och satte mig upp. Klockan var halv ett. Wow sov i typ 14 timmar ? Jäkla rekord!
JUSTINS PERSPEKTIV
Jag vaknade av ett sms från Ryan. Han ville att jag skulle gå in på Ichat. Jag ställde mig upp och gick mot badrummet. Jag dushade snabbt och sen blåste jag håret. Jag satte mig sedan vid datorn och loggade in på Ichat. 
JUSTIN : Hey butsy.  
RYAN : Hey man. sup?
JUSTIN : not much. chillar, sup at u ?
RYAN : Same. Du, Chaz och brudarna kan komma över sedan så kan vi bada i poolen.
JUSTIN : Yeah sure.
- JUSTIN FRUKOST! skrek mamma nerifrån.
JUSTIN: Måste dra , mamma skriker på mig.
RYAN : allright, men vi ses sen då ?
JUSTIN: yes.
Jag loggade ut och gick ner för trappan. Jag satte mig vid bordet brevid mamma och tog lite flingor.
- Justin du ska spela in en ny låt idag, sa hon och tog en tugga av en macka.
- Men jag ska ju till Ryan.. sa jag och suckade.
- Men karriären är viktigare.
- Jaja..

KOMMENTERA!
Skrev en snabb kort. Mår jätte illa och har varit på toan för att spytt typ 9976788 gånger. Men det kommer inge :( Aja ska se en musikal som heter HAIR nu. Sen ska jag se I LOVE YOU MAN. good to know, right ? har btw köpt JUSTIN BIEBER silly bandz :D


jag älskar er , förlåt.

Gud vad jag har dåligt samvete .. min mage är död , mamma och brorsan har haft magsjuka på sistone så det kanske är det :( men om jag är hemma imorn som jag troligen är så ska ja skriva massor. Men förlåt så fuckin mycket ! Jag sitter oh dör typ för att ja har så dåligt samvete. Men om man nästan spyr ska man nog inte sitta vid datorn . Puss .

kommentera mer

Jag är kanske inte bäst på att uppdatera , men om ni inte kommenterar så skriver ja inte -.- de är ni som gör mig peppad till att skriva ! Aw c'mon kommentera ! <3 sitter på bussen hem btw , skriver då.

MY ONE LOVE : PART 10

- Payton.. Jag vill göra slut ! 
- Fan det har varit slut länge! Jävla efterblivna jäkel. sa jag och just då kom Justin in. Jag sprang fram mot han och kysste han. Jag kände hur han besvarade den. Jag avslutade den snabbt och såg Christian sårade ansikte. 
- Nu vet du hur det känns. sa jag och tog mina flingor och gick upp. Jag hörde hur ytter dörren stängdes och hur Justin kom upp för trappan. 
- Vad hände nyss ? frågade han och stirrade på mig. 
- Bry dig inte om det, okej ? 
- Okej..  
_____________________________________________________________________________________________
- Va pratar ni om ? frågade Caitlin och kollade på oss.
- Hon kysste mig så Christian kunde få känna hur hon kände. sa Justin och gick mot badrummet brevid mitt rum, denna gång.
- Varför gjorde du det Payton ? frågade Caitlin, man såg hur orolig hon var i ögonen.
- Men inte vet jag ! skrek jag och hon såg väldigt rädd ut. Förlåt Caitlin! Min ilska skulle inte gått ut på dig, sa jag och kramade om henne .
- Det är lungt Payton.. sa hon och släppte mig. Jag smålog och hon också. Då kom Justin in och Chaz också. Dom hade klätt på sig och det gick då jävla snabbt.
- Skynda er girls ! sa båda och vi kollade förvånat på dom.
- Vi drar till Sixflags idag, tycker vi iallafall.
- JAAAAAAAAAAA! skrek jag och alla stirrade på mig. Hehe.. ja mena.. yay.. ? sa jag tyst sen och dom började skratta.
- Nä men skynda er nu brudar. sa Justin sen och vi sprang runt och kastade runt kläder överallt. Sen hittade jag ett svart linne med dragkedja,en blå sjal, ett par beiga byxor och leopard converse. Caitlin tog ett USA linne , shorts och vita converse. Hon hade lånat allt av mig.


Jag plattade håret och sen fixade jag Caitlins hår. Jag älskade att fixa med smink,hår och naglar, Vill inte jobba med det men en hobby. Jag plattade det och satte två testar med hår på vardera sida bakåt. Liksom jag rullade en test med hår och sate bak den, ni fattar(?).
- En fråga, hur ska vi kunna komma till Sixflags ? frågade jag sen.
- Jag har en sak på hjul, det är inte en cykel utan något mycket mer effektivare. Inte en traktor. utan en bil!  sa Caitlin stolt och jag suckade.
- Jamen åh.. . sa jag och log. Vi gick ut till Caitlins bil och jag smsade mamma vart jag skulle. Fick ett " ok men vart försiktig tillbaka" . Mina föräldrar brydde sig inte så mycket om vart jag for egentligen. Dom visste att jag skule  klara mig. Justin satte sig i förar sätet och Chaz brevid honom. Jag och Caitlin satte oss bak och vi började pladdra om snygga killar.
- Cody Simpson är fett snygg! sa jag
- Ja vet, fast han är 97a, sa Caitlin och suckade.
- Tur att jag är 96a ! sa jag och vi fortsatte pladdra på. Jag hörde hur Justin fnös, jag fattade inte riktigt varför men det hann jag inte tänka på nu. Whip My Hair spelades.
- Turn it up ! skrek jag och det gjorde dom. Refrängen spelades och jag och Caitlin började vifta med håret som idioter, precis som jag och Victoria när vi skulle till bahamas. När låten var slut så höll Caitlin för huvudet.
- Aaaj.. sa hon och höll om huvudet.
- Jag spyr.. sa jag och höll för munnen. Killarna började garva och vi också.

Efter någon timma så var vi framme vid Six Flags. Justin drog på sig ett par solglasögon för att göra så folk inte kände igen han. Men det funka inte eftersom Caitlin och Chaz också var där. Det kom ett 20tal tjejer och ville ha autograf av Justin , Caitlin och Chaz. Tillochmed av mig. Kanske för att jag är halvkänd. Har ju ett eget youtube account med sångvideos. När alla fått sina kort och autografer så fortsatte vi gå.
- Vad ska vi åka ? frågade Justin och tog händerna i fickorna.
- Den ! skrek Chaz och pekade på något stort och läskigt.


- Inte Ninja! sa jag och stampade med foten. Den är ju sjukt läskig!!
- Haha , är du rädd vännen ? sa Chaz och puttade mig i sidan.
 - Ja! Men jag åker endå. För jag är bäst.  sa jag och drog med mig Caitlin. Vi gick till kön och där så fick vi gå före för att vi va med Justin Bieber. Det är sjukt bra. Vi satte oss och Caitlin tog min hand.
- Nej.. Vi dör Payton.. sa Caitlin och gjorde korstecknet över sig.
- Jag vet.. sa jag och gjorde också korstecknet.
- Vafan gör ni ? frågade Justin och kollade på oss.
- Inget.. sa vi och då började vi åka.
- Fanfanfanfanfan.. sa jag om och om igen och Caitlin stirrade helt skräckslaget på looparna som var där. Jag tog Caitlins hand hårdare och just då åkte vi nerför backen.

Efter vi åkt den så åkte vi massa mer. Vi blev hungriga efter ett tag och bestämde oss för att äta på nån resturang i närheten av parken. Vi gick runt och runt stan och hittade tillslut en sushi resturang.
- Aw c'mon! sa jag och Caitlin nickade. 
- Nja.. Jag hatar sushi( han kanske inte gör det men här iallafall), sa Justin och Chaz instämde.
- Snäääälllaaaa.. bad jag och Caitlin och grabbarna gav med sig. Vi satte oss vid ett bord och väntade på servitrisen. Jag brevid Justin med Caitlin framför mig och Chaz brevid. Då kom en servitris. 
- Jag vill ha en 8 bitars sushi, sa jag och alla andra tog samma. Maten kom in snabbt och jag och Caitlin åt direkt. Med pinnar och allt. Chaz kunde ta med pinnarna men hatade maten. 
- Åh fyfan, sa han och drack upp hela glaset med cola han beställt. Jag tar en bigmac sen på hemvägen istället. sa han och drog handen för munnen för att torka sig. Justin hade nå riktigt problem med pinnarna. 
- Ska jag lära dig? frågade jag och han nickade. Jag visade hur han skulle hålla och han kunde utan problem. Han tog en bit och åt den.
- Det var gott ju, sa han och log mot mig. Jag log tillbaka och kollade i hans vackra ögon. Han kollade djupt in i mina tills Caitlin sa något.
- Vi sa ju det, sa Caitlin och vi fortsatte äta. När vi ätit klart så gick vi tillbaka till bilen och åkte hemåt. Fast vi stannade på en mcdonalds och Chaz fick sin bigmac. När vi åkte hem så lämnade Caitlin av Chaz och Justin först mig sist.
- Så är Justin schysst, snygg rolig osv? frågade Caitlin..
- Jorå, hurså ?
- Kanske för att han smsade att jag skulle fråga sa hon och viftade med henne Iphone framför mitt ansikte.
- Ah okej, men tack för skjutsen , sa jag och gick ut. Caitlin körde iväg och jag gick in. 
Den där killen Justin Bieber, gör så jag mår bra. Awesome.  

KOMMENTERA

MY ONE LOVE : PART 9

När filmen var slut så skulle dom åka hem. Precis när dom gick ut så kom dom in 5 sekunder senare.
- Jävla orkan.. sa Caitlin och kom in igen. Kan vi sova här? frågade hon sen.
- Självklart. En får sova med mig och dom andra två på madrasser.
- Du och jag i sängen va? frågade någon.
_______________________________________________________________________________________________
Jag vände mig om och det var Chaz.
- Men oh baby, nej . Jag och Caitlin fattar du väl , sa jag och log.
- Buhuuu.. låssades Chaz gråta och kramade Justin medans han tjöt.

NÄSTA DAG.
Jag vaknade av något som slickade mig på näsan.
- Men vafan Chaz ! skrek jag och han hoppade ur sängen.
- Förlåt om jag vill att du ska vakna , men nu är jag helt jävla normal för min mamma brukar göra så ! 
- Haha din mamma ? Är det inte din hund.. ? frågade jag och kollade chockat på honom. 
- Jo kanske.. Men jag vet inte vad jag säger heller.. sa han och kollade på mig med en blick som sa " jag börjar asgarva snart". Jag brast ut i skratt och då vaknade Justin också.
 
- Vad skrattar ni åt ? mumlade han tyst och tröck ner ansiktet i kudden. 
- Åt din frilla. Du måste kolla. Du ser ut som en jävla jordnötssmör burk. sa Chaz helt lugnt när han drog på sig en tröja. 
- Vah !? sa Justin och kutade ut ur rummet. Men han kom tillbaka snabbt. Vart är badrummet ? frågade han . 
- Om du går ner för trappan och går till hallen så går du rakt fram och andra dörren till vänster.
- Okej, sa han och kutade ner.

Jag skakade på huvudet och jag och Chaz gick ner för att käka frukost. Där Caitlin satt med Christian.
- Vafan gör du här ? frågade jag kaxigt och öppnade kylen för att ta fram mjölk till flingorna Chaz tagit fram. 
- Hur roligt tror du jag har utan att vara med mina kompisar ?
- Du har Ariel. sa jag och hällde upp flingorna och mjölken och gick upp igen.  
- Payton! Nu är du lite barnslig. sa Christian. 
- Jag?! Är JAG barnslig ?! Fyfan det är ju du som hånglar sönder varenda brud du ser, och du tror att jag inte bryr mig?! skrek jag och Chaz och Caitlin såg så rädd ut så dom gick upp till mitt rum med frukosten. 
- Payton.. Jag vill göra slut ! 
- Fan det har varit slut länge! Jävla efterblivna jäkel. sa jag och just då kom Justin in. Jag sprang fram mot han och kysste han. Jag kände hur han besvarade den. Jag avslutade den snabbt och såg Christian sårade ansikte. 
- Nu vet du hur det känns. sa jag och tog mina flingor och gick upp. Jag hörde hur ytter dörren stängdes och hur Justin kom upp för trappan. 
- Vad hände nyss ? frågade han och stirrade på mig. 
- Bry dig inte om det, okej ? 
- Okej..  

KOMMENTERA. 
kort var den, men blir lång imorgon :)
 
 


svar på tal : roligt :D

Daniella:  om sorry för såna här inlägg:P:
 Eeeeh ? ok , vad har du min man på din header för? -.- eee omg
sv: haha men lilla vän. typ 50 miljoner andra brudar älskar the bieb. din man, haha roligaste jag hört idag :D tummen upp för din sjuka humor (Y)

sorry för såna här inlägg:P

Det är ju alla hjärtans dag så jag ska vara med hunden min och familjen ikväll :) mamma och pappa skulle köpa notebook eller Titanic till kvällen :) ska äta hos mormor strax och sen ska jag skriva en novell:) blir Payton och Justin bara i den då :) love u guys !

MY ONE LOVE : PART 8

När jag kom hem så såg jag Christian sitta i soffan med huvudet mellan händerna. När han hörde hur jag stängde dörren så flög hans huvud upp. Han kom emot mig och stannade någon decimeter ifrån mig.
- Payton.. Det var hon som kysste mig jag svär ! 
- Jaha okej, så du märkte inte alls att hon tog kort ?
- Nej.. asså.. Jo.. Snälla Payton.. sa han och tog min hand.  
- nej


- Men snälla Payton..
- Men nej ! Asså du sårade mig som fan, och du tror att ett jävla förlåt räcker ?! Seriöst detta är fan andra gången du och Ariel har gjort detta, och jag ska fan inte förlåta dig nå mer. Nu ska du förfan dra hem och ha ditt roliga med Ariel. Tack och hej. sa jag och flera tårar rann ner för kinden. Jag torkade bort dom och öppnade dörren åt honom.
- Jag.. jag älskar dig Payton.
- Du jag är inte så säker på att jag säger desamma. sa jag och han gick ut med ett sårat ansikte. Jag stängde dörren med en smäll.

Jahapp vad ska jag göra nu då.. tänkte jag och gick mot mitt rum. Innan jag gick upp för trappan så slängde jag en blick på klockan och såg att den bara var fyra på eftermiddagen. Great. Jag gick upp och öppnade dörren till mitt rum. Jag gick in sakta och stängde sen dörren efter mig. Jag gick mot mitt badrum och kollade mig i spegeln. Jag såg ut som fan. Jag satte på kranen och fyllde händerna med vatten och tröck det mot ansiktet. Jag tvättade hela ansiktet rent från mascara. Sedan tog jag en handuk och tröck mot huden så det torkar. Sedan gick jag och bytte om till myskläder. Drog på ett vitt linne och ett par mörkblåa mjukisbyxor. Jag tog upp mobilen och tröck på knappen och drog sen fingret över skärmen så den låstes upp. 11 missade samtal och 17 sms. Samtalen var från Chaz och Caitlin, och smsn var bara förlåt sms från Christian. Haha loser, tänkte jag. Jag ringde upp Caitlin.

- Äntligen ! sa hon högt och jag småskratta. Hur mår du ? frågade hon snabbt efter.
- Bra. Fick ut min ilska iallafall. sa jag och gick ner för trappan mot soffan.  
- Haha det är bra det !
- Haha i know, men varför ringde du ? frågade jag sedan .
- Tänkte att du,jag,Chaz och Justin kunde ta och kolla på film. En typisk tjejfilm som både du,jag och Chaz älskar.
- Hahah awesome ! Men Ryan då ?
- Magsjukan.. sa hon och man hörde hur och gjorde ett fejk kvälj ljud. Jag snackade någon minut till med henne innan vi la på. Alla skulle komma hit om en kvart. Jahapp..

Jag gick mot frysen och hittade två Ben&Jerry burkar. 
- Bojah ! sa jag och gjorde ett ninja move. Jag tog ut burkarna och hämtade två skedar. Skålar sket jag fan i. Mer disk tråkar ut livet! Jag tog ut en flaska med cola också och fyra glass. Jag tog glassen och skedarna till tv bordet och gick sen ennu en vända för att hämta drickan och glasen. Precis när jag laggt ner allt så plingade det på dörren.  Jag gick dit och öppnade. Där stog dom tre.
- Hej baby, hur mår du ? sa Chaz och kramade om mig.
- Jag mår bra, sa jag och suckade. Jag kramade om Caitlin och hejade på Justin. Jag kände han ju knappt ? Vi gick mot soffan och jag satte mig i mitten av allt. Caitlin satte sig på min ena sida och Justin på den andra.
- Men Chazman då? Ska du dissa mig nu Payton.. Schysst.. Schysst.. Sa han på skämt och satte sig brevid Caitlin.
- Men älsklings Chaz, nej ! sa jag och kravlade över Caitlin för att krama Chaz. Han såg nöjd ut efter kramen och jag gick för att sätta i filmen.
-  Vilken film ? frågade Justin och log mot mig.
- Min,Chaz,Ryans och Caitlins film. Alltså den filmen vi alltid ser tillsammans. Mean Girls.
- Oh yeaah man ! sa Chaz och highfiva Caitlin. Justin började skratta och jag satte mig brevid honom igen när jag satt i filmen.

En bit in i filmen så kom Jingle Bell Rock.
- Come on ! Vi kör dansen, det gör vi alltid! sa Chaz och Caitlin ställde sig upp direkt.
- Payton kom igen!
- Snälla, jag hoppar över denna gång.
- Tråkarsel! sa Chaz och dom började dansa den. Haha fyfan vad roligt det såg ut när Chaz dansa, haha!
- HAHAHAH oh shit! hörde man Justin skratta och jag kunde inte låta bli att asgarva.

När filmen var slut så skulle dom åka hem. Precis när dom gick ut så kom dom in 5 sekunder senare.
- Jävla orkan.. sa Caitlin och kom in igen. Kan vi sova här? frågade hon sen.
- Självklart. En får sova med mig och dom andra två på madrasser.
- Du och jag i sängen va? frågade någon.

KOMMENTERA! as lång ju :D

läs

Skriver ett snabbt inlägg nu innan jag börjar på en del :)

somsagt uppdateringen har varit låg som satan eftersom jag och 5st andra var hos mig och kolla film och snackade i typ 5-6 timmar :p sen sås ov några över hos mig också. Men jag skrev en part endå ! duktigt asså.

sen så kan det ta från 30 minuter till 4 timmar att skriva en novell. ibland är det jätte svårt och tråkigt och ibland roligt. Men jag gör det för er ! Om jag inte fått dom här besökarna så skulle jag inte blogga.

Ni är så awesome!
i will never say never, i will fight til forever


MY ONE LOVE : PART 7

- Vart är Christian ?
- Med Ariel.. mumlade Caitlin tyst. Ariel och Christian hade blivit onvaligt nära varandra nuför tiden.
- Dom får la ha ett bra liv då.. sa jag och tog upp mobilensom plingat till.
- WHAT THA FUCK ! sa jag högt när jag såg smst.

________________________________________________________________________________________________
Jag kollade på smst om och om igen. En bild när Ariel och Christian kysstes ,fyfan.
- Vad är det Payton ? frågade Justin tillslut. Jag skakade på huvudet och gav han mobilen. Hans ögon spärrades upp och räckte mobilen mot mig. Jag tog den och kollade igen. Jag brast ut i gråt och Caitlin tog mobilen. Sedan tog hon sin egen och ringde någon.
- Vafan Christian ! Vet du vad Ariel har gjort?! nästan skrek hon i telefon. Hon snackade ett tag till och la sen på. Hon gick mot mig och kramade om mig. Hur kan hon göra så? Hur kan han ?!
- Vännen , jag måste gå och snacka vett med den där skitungen. sa Caitlin och kramade om mig länge. Jag kramade tillbaka och ennu en tår rann ner för kinden. Caitlin tog sin bil och Chaz hängde med. Jag vet inte riktigt varför.. Antagligen för att få skjutsas hem . Nu var det bara Justin och jag här.
- Shawty.. Hur mår du ? fråga han och kramade om mig.
- Dåligt.. sa jag och suckade. Han kysste mitt huvud och kramade mig hårdare. På något konstigt sätt så blev jag alldeles till mig och började lé. Han backade ett steg och såg mig flina.
- Vad är det ? sa han och började också flina.
- Nä inget , sa jag och kollade ner i marken. Jag började flina ennu mer och han småskratta. What ? sa jag sen.
- Nothing. Men du ser söt ut. sa han och jag skratta.
- Du med. sa jag och sen kom Christian upp i huvudet. Jag glömde ju helt bort honom när jag var med Justin, och det här var första gången vi träffades.
- Hehe.. Ska du ha skjuts hem ? sa han sen och log på ett sätt som gjorde mig knäsvag. Damn..
- Sure.. sa jag och vi gick mot bilen. Vi åkte snabbt hem .

När jag kom hem så såg jag Christian sitta i soffan med huvudet mellan händerna. När han hörde hur jag stängde dörren så flög hans huvud upp. Han kom emot mig och stannade någon decimeter ifrån mig.
- Payton.. Det var hon som kysste mig jag svär ! 
- Jaha okej, så du märkte inte alls att hon tog kort ?
- Nej.. asså.. Jo.. Snälla Payton.. sa han och tog min hand.  
- nej
KOMMENTERA !

ganska duktig som skriver fast jag är med kompisar


några fina kommentarer :)

Johanna  om MY ONE LOVE : PART 6:

Erkänn att typ Christian skrev att han ville göra slut med henne :( men iaf skitbra!!:D
sv: im not telling :ööö tackar !
muchlove.

maja cp unge :D om MY ONE LOVE : PART 2:

OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOMMMAAAAAAGAAAAAAASHHHHHHHHHH, FUCKING AWEEEEEEEEEEEEEEEEEEEESOMEEEEEEEE, SOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO COOL.

k, hahhahah..
sv: kbry.. :D närå baby!
muchlove.
Anonym om Y ONE LOVE : PART 5:

I LOVE IT!!! haha :)
sv: thaaank you "

Anonym om MY ONE LOVE : PART 5:
As bra juh,mera ;)
sv: thanks :)
muchlove.

ååh så nice med sånahär! det är därför jag vill skriva. Men erkänn majacpunge är go och jag är snäll för ja länkar henne nu. hon är en av mina närsmta så ni vet :)
http://lantbruden.blogg.se


MY ONE LOVE : PART 6

Det blev kväll och nu skulle vi åka. Jag kramade om Caitlin och Christian. Sandy filmade så jag ville inte kyssa han då. Hon stängde av kameran och sen kysste jag honom. Det hade varit awesome i Bahamas !


TVÅ DAGAR SENARE
Jag vaknade vid halv tio och gick upp. Det var sommarlov nu och jag skulle ner till stan för att möta Caitlin som hade kommit hem också. Jag gick till min garderob och tog fram ett persikofärgat linne med spets i hela ryggen och ett par ljusajeansshorts. Sedan gick jag och borstade håret och lät det hänga. Sedan gick jag till min laptop och satte på den.Jga gick in på facebook och chattade lite med olika människor ett tag. Sen tröck jag upp twitter och såg att Christian hade lagt ut en video sen bahamas.


payton is the blonde.
- Åhh... suckade jag och stängde ner datan. Jag kollade snabbt på klockan och såg att den hade blivit kvart i ett. Jag sprang ner och tog på mig mina låga svarta converse och min väska.
- Mamma jag drar och träffar Caitlin! skrek jag .
- OKEJ! skrek hon sjukt högt tillbaka. Jag gick ut och gick mot busshållplatsen. Jag satte mig på bänken och satte i mina hörlurar i öronen och slog på Cody Simpsons låt All Day. Den är så grym. your like my favorite song on the radio,radio,radio. i could listen to you all day. your like a musicvideo,video,video i could look at you all day. nynnade jag och såg sen att bussen kommit. Jag gick på och satte mig . När jag kom fram så satt Caitlin vid fontänen med Chaz och någon till kille(?).
- Payton! sa Chaz och småsprang mot mig.
- Chazman! sa jag och hoppade upp i hans famn. Haha.. Chaz släpp mig. sa jag sen men han kramade mig fortfarande.
- Har ju inte träffat dig på typ fem dar ju ! haha.. sa han och släppte mig. Jag gick till Caitlin och den där killen och såg nu vem det var. Han alla snackat om men som jag aldrig träffat.
- Hey, jag är Justin, sa han och log.
- Payton , sa jag och statte mig mig brevid Caitlin.
- Soo.. sa hon för att bryta den tysnad som blivit.
- Vart är Christian ?
- Med Ariel.. mumlade Caitlin tyst. Ariel och Christian hade blivit onvaligt nära varandra nuför tiden.
- Dom får la ha ett bra liv då.. sa jag och tog upp mobilensom plingat till.
- WHAT THA FUCK ! sa jag högt när jag såg smst.

KOMMENTERA ! :D

sorry guys!

Har faktiskt inte tid idag :/ skriver imorgon innan jag ska städa,fixa och så för några grabbs och brudar kommer över hit imorgon och ska se skräckfilm. as usuall :)

rubrik

Hej ! Ni får ett inlägg om två timmar. Måste plugga matte :// f1 kul .. not-.- Aja Justin är med i nästa iallafall :) Muchlove , im out !

MY ONE LOVE : PART 5

- What tha .. sa han och satte sig upp. Han torkade sig runt munnen med handen och kollade på den. Han stirrade ihjäl Caitlin och vi andra brast ut i skratt
___________________________________________________________________________________________________________________
NÄSTA DAG
Jag vaknade vid nio av att jag var sjukt taggad.
- VAKNA! skrek jag och Caitlin ramlade ur sängen.
- Ajj... sa hon tyst och ställde sig upp. Vi tjejer gick in i badrummet med våra bikinis och Christian fick byta om själv ute. Som jag sagt till Christian så hade jag min gråsilvriga och ljusrosa bikini. Jag var först klart så jag gick ut till Christian som var klar för länge sen.
- Wow.. sa han och stirrade.
- Jag vet, jag är sjukt tjock. Han blev tyst och vände på sig så han hade ryggen mot mig. Jag blev orolig och satte mig brevid han.
- Sa jag något fel eller? frågade jag sen och han kollade upp.
- Du ljög nyss om det vackraste jag sätt i hela världen. Jag ordnade och satte händerna för ansiktet. Ooo , du rodnar ! sa han sen och skratta. Jag fnissade till och nu var resten klara.

När vi kom ner så var det sjukt stort. Vi gick direkt till en rushbana som man åkte i en ring med. Jag och Victoria skulle åka först.
- We're gonna die ! skrek hon och jag bara log. När den sakta började rulla mot nerförsbacken så log jag inte mer. Vi åkte ner och jävlar vad kul det var. När man kommit ner helt så var man i en hajtank. Fast det var ju glas runtomkring så det var ju inge farligt, men fortfarande läskigt.
- Coolt, sa jag och kollade runt.
- Som fan, sa Victoria och stirrade . Plötsligt kände vi någon komma bakom oss, det var Christian.
- Heey girls, sa han och log.
- Heeeey baby, sa jag och skratta. Plötsligt puttades vi rakt framåt när Caitlin och Becca kom efter Christian. Efter vi åkt den så körde vi en som gick rakt ner i ett stup typ. Christian åkte för och man hörde hur han skrek " MOMMY !!" . Sen åkte Victoria. Hon skrek somfan. Sen var det min tur. Jag var helt tyst , men fyfan vad äcklig den var. När jag kom ut så hade jag as ont i ryggen.
- PAYTON! skrek Sandy och jag vände mig om. Hon riktade en kamera mot mig så jag vinkade. Great nu kommer Christian lägga ut någonting på youtube. . Vi åkte massa mer sen var det solningsdags. Jag och brudarna la oss på varsin solstol. Christian hade gått för att hämta vatten och läsk.
- Payton! skrek mamma och kom fram. Vi måste åka ikväll, jag har jobb.
- Men what tha.. sa jag och satte mig upp.
- Inge klag nu, var glad att du ens fick följa med.
- Jaja.. sa jag och state på solbrillor. Jag vände mig mot tjejerna och vi började snacka. Sedan kom Christian och la sig också. Kunde verkligen inte slita loss ögonen från hans mage.
- Sluta stirra, du skrämmer mig älskling. sa han och skrattade.
- öm... vah ? sa jag och kollade på honom.
- Äh inget, sa han och tog på pilotbrillor. 

Det blev kväll och nu skulle vi åka. Jag kramade om Caitlin och Christian. Sandy filmade så jag ville inte kyssa han då. Hon stängde av kameran och sen kysste jag honom. Det hade varit awesome i Bahamas !

ALLA SOM VILL HA NÄSTA SKA KOMMENTERA, ANNARS BLIR DEN INTE SKRIVEN!

MY ONE LOVE : PART 4

Nästa morgon vaknade jag av solljus från fönstret brevid sängen.

Jag ställde mig upp och väckte Christian. Han var sjukt taggad så han gick upp snabbt. Vi klädde på oss och sen gick vi upp till frukosten och hämtade mat. Vi satte oss och Victoria , Caitlin och Becca kom strax efter oss. Våra föräldrar satt lite längre bort. När vi ätit så var det dags att gå av båten och gå till hotellet.

- Kom igen seg arsel, skrek Christian och tog min hand och drog iväg mig mot hotellet.
- Christiaaaaaaan, ja kan inte.... springa! pustade jag och bara följde efter.
- Jo du gör det nu, c'mon girl! sa han och vi var framme nu. Jag slängde mig i en fotölj i lobbyn och andades ut och in flera gånger.
- Fy i helvete va jobbigt, sa jag och torkade pannan. Christian började skratta och nu hade dom andra kommit också.
- Jobbigt Payton ? frågade pappa och garva.
- Skoja inte ! sa jag och anadades ennu mer. När vi fått nycklarna till alla rum så såg vi att de bara va två . Alla tonåringar skulle visst dela och sen dom vuxna, great. Som tur så fanns det två dubbel sängar. En till mig och Christian och en till Caitlin , Becca och Victoria. Klockan hade blivit ett så vi bestämde oss för att gå ut och shoppa.

När vi gick runt där så hittade jag massor med kläder. Köpte nog minst 8 påsar med kläder och skor. När vi skulle ta en paus och köpa glass så kom några 12 åringar fram till Christian och vela ta kort. Inte så konstigt när han är Justin Biebers kompis. Sedan vela dom ha kort med Caitlin också. Sedan var det vår tur att beställa.
- Jordgubbs milkshake, sa jag och Victoria instämde.
- Chocolate chip milkshake te mig , sa Christian sedan. Caitlin skulle ha mjukglass och Becca en strut med mintglass. Vi gick mot stranden och satte oss vid en stor platt sten och drack/åt det vi köpt.
- Fatta vad kul det ska bli imorn, sa jag taggat och dom andra tjejerna började hyperventilera lite smått.
- Äh , ni är ju emd mig nu så varför vara så taggad ? sa Christian och la sig ner och blundade. Sedan lutade han med läpparna som ett tecken till att jag skulle kyssa han . Jag tänkte precis göra det men Caitlin hindrade mig. Hon tog istället en liten sten och tog massa glass och sand på den och tröck den mot hans mun.

- What tha .. sa han och satte sig upp. Han torkade sig runt munnen med handen och kollade på den. Han stirrade ihjäl Caitlin och vi andra brast ut i skratt

KOMMENTERA !

MY ONE LOVE : PART 3

- Perfect. sa han och jag fnissade. Men jag måste packa nu, sa han sen. Älskar dig.
- Jag älskar dig med. sa jag och han la på. Jag log för mig själv . En helg med Victoria,Caitlin,Becca och Christian. Så amazing. Oj juste måste kanske ringa Victoria.

NÄSTA DAG
- We're going to Bahamas ! Oh yeah man, oh oh oh ! satt jag och sjöng medans vi åkte för att hämta Victoria.
- Payton, lugna dig, sa pappa och sucka. Jag suckade och vi hade kommit fram till Victorias hus. Pappa tutade och en glad Victoria rusade ut ur huset med en stor knallrosa resväska. Hon öppnade bakluckan och slängde i väskan. Sedan hoppade hon in genom baksätet.
- Hey ! Asså fatta jag är så taggad. Asså omg ! Bahamas liksom, yeah hoooo! sa hon snabbt och viftade med händerna.
- Säger samma ska som till Payton, lugna dig Victoria . sa pappa och skrockade. Vi började asgarva. Inte så konstigt klockan var ju 04:00 typ. Det tar lång tid med båt till Bahamas så vi var tvugna att åka jätte tidigt. Bilturen var helt cp. När whip my hair spelades var vi ju tvugna att just "whip my hair" .

När vi kommit fram till hamnen där båten stog - ska nog inte kalla det båt, mer fartyg- så stog Caitlin, Christian, Becca och Sandy där.
- Heeey, sa Caitlin och Becca och kramade om oss. Christian satt där och halvsura.
- Bry dig inte Payton, han är bara jävligt trött. sa Caitlin sen och jag nickade. Vi gick på båten(massiva fartyget) och gick till hytten. Jag och Christian hade samma hytt. Vi slängde in våra väskor och jag slängde mig på en av dubbel sängarna.
- Yeah man ! sa jag och blundade. Christian la sig brevid mig och somnade direkt. Jag la mig under täcket och tog täcket över han också. Sen somnade jag med.

Jag vaknade av att någon hoppade i sängen, självklart var det Christian.
- Vakna söting! sa han och hoppade ennu mer. 
- Jag är vaken, sa jag och gick upp. Vart ska vi ? sa jag sedan.
- Till middags buffén , sa han och log stort. 
- Jag ska bara fixa mig. Han nickade och satte sig i en fotölj och smsade medans jag fixade mig. Jag plattade håret och satt upp det i en hästsvans och drog på lite mascara. Sedan satte jag på mig andra kläder.

När jag var klar gick jag ut till Christian igen.
- Gud vad snygg du är, sa han och kollade på mig från topp till tå.
- Du med, sa jag och log. Han tog min hand och vi gick upp till dom andra som satt i resturangen och väntade på oss.
- Här kommer kärleksparet,sa Becca och dom skrattade. Jag rodnade lite lätt och satte mig brevid Victoria. Christian satte sig brevid mig. Det kom en servitris som undrade vad vi skulle ha. Vi beställde våran mat och alla tjejer tog samma. Tillochmed Sandy och mamma. Pappa och Christian tog entrecoté och pommes. Maten kom efter ett tag och alla åt och snackade . Christian höll min hand hela tiden då vi åt. Jag är vänsterhänt och han höger så det gick asbra, haha.

När vi ätit upp så bestämde vi att vi ungdomar skulle få vara ute i baren ett tag innan vi skulle sova, igen. Vi gick dit och alla beställde Shirley Temple som är alkoholfri såklart. Vi satt där ett tag tills vi bestämde oss för att dansa.
- Jag älskar den här låten! skrek Victoria när Barbra Streisand spelades . Ni vet Barbra streisand oooohohohooo ? Vi dansade rätt längde innan vi gick till sängs igen. Klockan var runt ett på natten ochv i skulle upp åtta för att gå av båten.

Nästa morgon vaknade jag av solljus från fönstret brevid sängen.

KOMMENTERA!
ganska duktig som skrev ett långt inlägg fast jag är sjuk :) men ska va hemma imorn också.

MY ONE LOVE : PART 2

hon heter numera payton, de blir enklare, pga av att ja ska lägga ut en video i part 5 så ah :)
Efter skolan så skulle Christian till en kompis tror jag så jag åkte hem
 ________________________________________________________________________________________________

- What should we doooooo ? frågade jag och hon sken upp.
 - Jag ska lägga ut en video på youtube. Jag ska bara sjunga oh holy night , sa hon och log. Jag började skratta och hon också. Jag visste vad hon skulle göra.


- OH HOLY NIIGHT AAAAAAAAAAAAAH! skrek Caitlin och jag började gapskratta. THE STARS ARE BIRGHTLY SHIINEE AAAAAAAAAH!
- hahah.. skratta jag och rullade på golvet. Hon fortsatte sjunga och jag fortsätte skratta.
- HAHAHAHAHAHA... *host*host* its hot. we ooh... sa jag när Caitlin riktade kameran mot mig. Hon tröck på avsluta och hon la ut klippet. Klockan var runt halv åtta så jag tänkte gå hem. När jag skulle öppna dörren så öppnade Christian och han kollade på mig med ett stort leende.
- Du ska ingenstans, sa han och kramade mig.
- Nehe okej, sa jag och skratta. 
- Nä för du ska med oss till Bahamas imorgon ! 
- Men skojar du ?!  Han bara log och kysste mig. Jag och Christian gick tillbaka till Caitlins rum och berättade vad vi skulle göra.
- Wait ? Så vi ska till Bahamas Atlantis Resort !? GRYMT!
- I know !!! sa jag och kom just på att jag kanske skulle gå hem endå och prata med mamma.
- Hörni, jag måste berätta för mamma, men vi ses imorgon . sa jag och kramade om Caitlin och kysste Christian ,sedan gick jag.

Jag kollade ner i marken medans jag gick. Jag sparkade på gruset och gick och gick. Fan att inte jag får köra bil , tänkte jag och insåg att jag var hemma. Jag småsprang mot dörren och gick in. Mamma satt som tur var vid tvn så jag satte mig brevid henne.
- Mamma kan inte jag få åk.. mer han jag inte med innan hon började prata.
- Åka med Christians familj till Bahamas , jo visst.
- Hur visste du ?! frågade jag chockat medans jag kramade henne.
- Jag och Sandy snackade imorse om det. Men du vet väl att det blir du,jag, pappa va ? Jag nickade .
- Kan inte Victoria få följa med ? frågade jag glatt.
- Det får du fråga Sandy. Hon kan nog ta Olivias plats, för hon vela inte åka till Bahamas. Idiot Olivia är, mumlade jag medans jag slog dom hem nummer. 
- Hej det är Caitlin. 
- Well hello.. Can i talk to you motha'? frågade jag och Caitlin skrek efter sin mamma. 
- Hej det är Sandy . 
- Jo hej det är Payton, Olivia ville ju inte följa med så kan min kusin Victoria följa med istället för henne ? Jag korsade fingrarna ( ni vet fingers crossed ist för håll tummarna?) 
- Jo men självklart ! Oh vänta Christian vill snacka med dig .. sa hon och plötsligt hörde man Christians röst.
- Heey baby, sa han och jag slog vad om att gjorde någon sexig min.
- Men tjaa sexi, sa jag och han skratta.
- Vad ska du ha för bikini med dig ? sa han helt seriöst. Men Christian! hörde man Sandy säga i bakrunden.
- En ljusrosa och grå har ingen annan, går de bra eller , haha ?
- Perfect. sa han och jag fnissade. Men jag måste packa nu, sa han sen. Älskar dig.
- Jag älskar dig med. sa jag och han la på. Jag log för mig själv . En helg med Victoria,Caitlin,Becca och Christian. Så amazing. Oj juste måste kanske ringa Victoria.

___________________________________________________________________________________________________________________
KOMMENTERA!

Justin kommer vara med i typ part 7 eller åtta. Men han kommer ju inte få feelings förens part 20 eller något :d haha.

MY ONE LOVE : PART 1

jag är så jävla ledsen fortfarande ! så förlåt , fick en jäkla grinattack för ja trodde ni skulle mörda mig :ö

Tjejen heter Payton och är 14 år . Hon blev bästa vän med Christian , Caitlin, Ryan och Chaz när hon flyttade till Atlanta ( jag vet att chaz och ryan bor i canada). Men Justin alla pratade om hade hon inte träffat ennu. Hon blev mer en vänner med christian, men allt kommer förändras.
________________________________________________________________________________________________
Jag vaknade klocka sex av alarmklockan som pep som en idiot.
- Men håll käft! skrek jag med den fortsatte. Jag slog hårt på klockan så den slutade pipa. Tröttsamt gick jag mot dushen och dushade snabbt . När jag var klar virade jag en handduk runt kroppen. Jag letade efter hårfönen men hittade den inte.
-Vafan.. mumlade jag och gick snabbt ner. OLIVIA ! skrek jag och hon svarade inte. Jag gick upp snabbt mot hennes rum och såg att hon blåste håret på sina barbiedockor med min hårfön.
- Olivia, seriöst ?! Låt min fön vara! sa jag och tog den ifrån henne. Hon mumlade något och small till dörren när jag gått ut. Jag gick tillbaka till mitt badrum och fönade håret. Sedan plattade jag det och gick mot min walk-in closet. Jag letade en stund tills jag hittade ett vitt linne, en svart kofta och treggings. Sedan hämtade jag min smink låda och tog fram mascara ,ögonfransböjare och lipgloss. Jag böjde ögonfransarna och fixade resten. Sedan gick jag ner och borstade tänderna, frukost fick vänta.
Jag gick ut mot den vita Range Rovern som tutade utanför mitt hus. Fast innan jag gick ut så stannade jag framför spegeln och granskade spegelbilden.

Sedan gick jag ut och öppnade bil dörren och möttes av ett leende.
- Hey baby, sa Christian och kysste mig .
- Heey söt, sa jag och kramade om honom. I framsätet satt Caitlin och Chaz. Ryan var redan i plugget så han slapp vi skjutsa, haha. När vi kom fram så gick Caitlin och Chaz mot sitt klassrum och jag och Christian mot vårat. Han tog min hand och jag kollade på han och log. Han log tillbaka och vi gick in i klassrummet. 

Efter skolan så skulle Christian till fEN KOMPIS tror jag så jag åkte hem till Caitlin.
_______________________________________________________________________________________________
Det är så att jag är sjuk. Kommer låta as ofräscht men jag fick spya i mun nyss så jag ska nog sova i badrummet inatt :ö typ alla i skolan är magsjuk de blir nog jag också . 
KOMMENTERA
och ennu en gång FÖRLÅT! 


HELVETES JÄVLA KUK PITT

FAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAN jag råka ta bort sex inlägget :(((((((((( fuck this shit !

FRÅN OCH MED NU SÅ ÄR DET EN NY NOVELL, ORKAR FÖRFAN INTE SKRIVA OM!

ursäkta om ja blev lite aggressiv men har inte tagit min medicin som ja skulle efter middagen. och då blir jag lätt sur, trött eller glad. så ja. Jag måste ta medicin 3 gånger om dagen, för jag spyr om ja inte tar den efter ja ätit :ö fett jobbigt!

men ja, det blir en ny novell. vissa som inte han läsa sexdelen, förlåt så jävla mycket! Ska ju skriva en novell på över 50 parts, har jag bestämt och då blir det mkt sex, haha.

hoppas ni inte blir assura nu, för då blir jag fett med ledsen :ö


dålig uppdatering

Hörni blir nog en novell ikväll bara.. Om några minuter kommer Sigrid hit och ska va här en stund tills jag ska åka in till stan och se på Trassel med Clara :) Haha ni vet barnfilmen, verkar grym så ah :D Men vi får se om de blir nå ikväll eller om jag hittar på något med ennu en till kompis då :)

och va säger ni ska dom ha sex eller vänta ? i nästa novell.

har jätte dåligt samvete för att jag inte skrev på en vecka pga utegångförbud och nu ska jag inte heller skriva.. :/

REKORD!

REKORD IGÅR ! :D tack så himla mycket ! 179 unika och 531 sidvisningar ! <3 inte så mycket men mer en typ 80 st som läser <3

SVAR PÅ TAL

suuuck -.- om YOU CHANGED MY LIFE : PART 18:
det är ju Taylor Swift som sjunger -.-!!

SVAR:
alltså det är taylors låt , men inte Taylor som sjunger. tyvärr ;) trodde det först också men det är en som heter Julia Sheer hon låter sjukt lik Taylor Swift.


Videon

En annan med Julia, Tyler och Eppic :D

aw c'mon

sämst ni har blivvit på att kommentera ! 8 kommentarer på det här inlägget annars skriver jag ingen novell förens söndag ! UPDATE : klart ja ska skriva ;)

im coming home

Har somsagt haft utegångsförbud , men när jag kommer hem från skolan så ska ja skriva 2-3 st :)

RSS 2.0