fitt mamma

Har utegångsförbud i en vecka , får inte ha mobilen, datorn eller vara med kompisar..bara skola -.- Vi ses om en vecka !

svar

Julia om .:
Vaaah? Tror jag förstod halva av det du skrev nu.. Var det Justin som skrev sms:et? :O
sv:
´förvånar mig inte asså :D men jaa tror det :D
btw jag ska på ett superviktigt möte om tio minuter! det är verkligen viktigt, så ni får ett inlägg när jag kommer hem.

.

Förra kapitlet vart så random. För jag bara skrev det som kom upp i huvve. Först en bitch, sen Justin och sen skriver hon en låt som faktiskt är Taylor swifts låt mine fast nu e de melanies

so ya know

håller på med 11 men har inga idéer eller skrivlust. sedan imorgon så ska jag och mina girls kolla skräckfilm och en musikal och typ äta xD ah så ja :) ingen uppdatering förens tio eler nå då :)

video till justin var med!

SKA GÖRA EN VIDEO TILL JUSTIN. SKICKA NAMN OCH ÅLDER. SEN EN BILD, HÄLSNING ELLER VIDEO TILL  [email protected] :D TYP AS MÅNGA HAR GJORT DET MEN LYCKAS INTE SÅ JAG TÄNKTE FÖRSÖKA! om viförsöker är det större chans! komigen skicka in! 

SNÄLLA? SUPER VIKTIGT!

Snälla söta ni, rösta på stockholm så jag får träffa min förebild! Han som är sig själv till 100 % , han som skiter i andra, han som är den roligaste på planeten.

 Snälla, rösta så Shane Dawson kommer till stockholm.. Danmark är etta trorjag. Men ja. Tack så jävla mycket om ni gör det. Ni anar verkligen inte vad det skulle betyda!

Kommentera om ni har gjort det.

http://eventful.com/demand/shane-dawson-/D0-001-004655815-1/join?utm_source=facebook.com&utm_medium=share&utm_campaign=post_to_profile_dconfirm

så ni blir infromerade

kommer tyvärr inte ha tillgång till datorn någongång under helgen, bara på kvällen på söndagen och då ska jag förfan skriva så jag dör! uppdateringen har varit jätte dålig, men tack ni som hänger er kvar. ikväll så ska jag skriva två/tre tidsinställda till imorgon och lördag. imorgon ska jag och 4-5 pers till hem te en killkompis på kvällen, så då kan jag inte skriva heller. Så förvänta er ingen ikväll utan kom tillbaka imorgon och resten av alla dagar som vi har kvar innan jorden går under.

xx, maja.

UPPDATERING

hejsan hejsan.

jag vet att min uppdatering är väldigt dålig och så. men jag kommer seriöst inte på något! så om ni skulle vara gulliga och vill att min blogg ska ha bättre uppdatering så¨kommentera vad ni tycker ska hända :D

svar.

Nån tjej undrade om varför jag inte skriver på im only me when im with you , det är för att det är lättare om Justin är med men ska faktiskt skriva på den ikväll :) för jag är med en kompis nu :)

mobilblogg:P

Vissa undrar varför uppdateringen är så dålig men det är för att ja inte hittar på nå att skriva. Har kommit på en sjukligt bra idé men då måste jag avsluta denna. Men ni får bestämma korta meningslösa eller långa bra?

menar inge illa

Fick nyss en kommentar som typ ba hej älskar dina noveller men du skriver skit dåligt, jo men läs inte då. För det första dom gillar varan som kompisar, för det andra vem har inte blivit kysst av någon första dagen dom träffades ? Sen för det tredje det är sjukt svårt att skriva lååångsamt som vissa e lite små beroende av.

-

Förlåt så hemskt mycket att jag inte har uppdaterat idag. Men jag och några kompisar åkte helt random in till stan och åkte till Axel. Så jag har en ursäkt :)

BIEBER

Golden Globe Galan inatt 02:00 till 05:00! Ska absolut kolla så därför ska jag sova nu. Annars kan ni kolla den 22 januari typ 11:05 eller något :)

SVAR PÅ TAL

Anonym om EN FRÅGA JAG VERKLIGEN VILL HA SVAR PÅ:
Kan du inte bestämma dig nån gång! Inte Justin iaf :p typ alla har sånna o de är roligare om du är annorlunda. Jag vill själv att du ska ha Christian novell men de är ditt val. Men inte två samt.
sv: nej jag kan ju inte det. men det är såhär. Justin kan man hitta på så mycket mer i novellerna en med tex Ryan,Chaz eller Christian. Jag ska ha Ryan kvar men skriva på den när jag har lust.... så om det inte passar så läs inte. jag tvingar ingen.

EN FRÅGA JAG VERKLIGEN VILL HA SVAR PÅ

Ska jag ha kvar ryan novellen och skriva på den ibland , men samtidigt ha en justin novell? Det är ju så mycket enklare med Justin.. Blir nog så men jag vill veta vad ni tycker ! Isåfall så börjar jag direkt när jag vaknar imorgon, eller nu om jag får några kommentarer..

IM ONLY ME WHEN IM WITH YOU : PART 5

Vi väkte dom andra och dom fick det stressigt, vi hade skola liksom. Vi åt snabbt sen så åkte vi min bil till skolan.
- Sätt på radion Brooklyn , sa Caitlin. Jag gjorde som hon sa och det spelades Crawl, med Chris Brown.
- Yeah baby! Sa Caitlin och vi sjöng med högt och skrattade. Killarna kollade konstigt på oss men vi fortsatte endå.
_________________________________________________________________________________________________

Vi bästemde oss att dra till stranden efter skolan. Det var sjukt varmt ute. Vi skulle ha vår avslutning imorgon och sen hade vi hela sommaren framför oss! Vi alla åkte hem till mig fast killarna fick springa hem till Ryan. Caitlin lånade en svart bikini och jag en turkos. Sedan hoppade vi in i bilen och hämtade grabbarna. Dom hade bara på sig badshorts och ingen tröja, damn.. Vi körde till stranden. Jag och Caitlin la oss och sola medans grabbarna bada.
- Ryan har typ världens hetaste kropp!!, sa jag och satte på mig solglasögonen.
- Haha njaa, sa Caitlin och skrattade. Hlet plötsligt kände jag en blöt kropp som höll om mig och när jag öppnade ögonen så såg jag Ryan. Jag vände på huvudet och Chaz gjorde samma på Caitlin. Dom sprang emot vattnet.
- Ryan slääppppp!!! Asså seriousy jag biter dig annars. Han skrattade och släppte mig i vattnet.
- Din jävel! skrek jag och tröck ner han under vattnet. Han drog ner mig under vattnet tillsammans med honom. Jag fick lite panik så jag försökte komma upp. Han höll i mig för hårt. Så jag sparkade lite löst mellan hans ben och han släppte mig.
- Hah förlåt, men ja fick panik..
- Du kunde sakt de !
- Ah under vattnet sure... Caitlin och Chaz hade gått upp igen , så det gjorde vi också. Jag la mig brevid Caitlin. Fan vad törstig jag var!!
- Nån som följer med mig och köper vatten?
- Sure, sa Ryan och vi gick iväg.
- KÖP ÅT MIG OCKSÅ! Skrek både Chaz och Caitlin. Ryan tog min hand och jag kolade på honom och log, men jag tog inte bort handen. Just då kom tre apaprazzis och tog kort. Vafan gör dom här`?!
- Ryan, släpp handen och var normal.
- Varför? Jag pekade på dom och han släppte.,Vi köpte drickorna och sen gick vi tillbaka. Jag satt mig upp. Jag tog fram min piod och satte i Mine med Taylor Swift. Utan att tänka mig började sjunga " Do you remember we were sitting there by the water you put your arm around me fort the firt time, you made a rebel of a careless mans careful daughter. you are the best thing thats ever been mine". Helt plötsligt känd ejag en arm om mig. Det var Ryan såklart. Jag log och lutade mitt huvud på hans axel. Precis som i låten..
- DU sjöng asbra btw, sa han och jag blev chokad.
- Vadå sjöng?
- Jamen du sjöng ju den där Taylor Swift.. Jag tog händerna för ansiktet och skämdes. Han pussade mig på kinden och jag tog bort händerna. Jag kollade på honom och skulle precis kyssa han när massa paparazzis kom. Great.
- Guys, vi måste dra. Dom såg och vi åkte hem igen. Alla gick hem till sig och jag tog en dush. Sedan spelade jag lite Xbox med Kellan.
____________________________________________________________________________________________________________________________________________
KOMMENTERA!

IM ONLY ME WHEN IM WITH YOU : PART 4

- Brooklyn, har du hört att Ryan tycker att du är en sexychick? sa Chaz och Ryan försökte få han att hålla tyst.
- Äh men det är lungt Ryan, Brookly tycker samma, sa Caitlin och skrattade.
- Men Caitlin!!!!!!! ´Jag suckade och hämta filmerna. Vilken ska vi se ? Hon pekade på Exorsisten och jag satte i filmen.
- Vilken ska ni se? undrade Ryan och vi svarade.
- Caitlin vågar inte se med mig själv så ni kan la komma över? frågade jag och gjorde puppyeyes. Dom nickade och kom hit fem minuter senare
___________________________________________________________________________________________________
Caitlin hämtade grabbarna medans jag bytte om snabbt. Jag tog min mjukisshortsdress från Juicy Couture.

Den fast med shorts :)
Sedan så kom Caitlin med boysen.
- Baby! sa Chaz och kramade om mig.
- Haha hej på dig med, sa jag och sen hörde jag hur dörren öppnades nerifrån. Jag kutade ner med resten bakom mig. Kellan hade kommit hem.
- Bro! skrek jag och hoppade upp i hans famn. Han släppte och skrattade. Caitlin fick lite damp men lugnade sig snabbt. Killlarna hälsade och sen gick vi upp igen. Vi la oss i sängen och slog på filmen.
- Fan jag älskar den här, sa Ryan och log stort och kollade på mig.
- Den verkar bra iallafall, sa jag och den började. Lagom läskig eller ? Jag kröp upp i Ryans famn och han höll om mig. Chaz busvisslade och Caitlin kastade en kudde på honom. När filmen var slut så hade Caitlin somnat ovanpå Chaz.
- Öhm.. hörni hjälp mig. Hon väger bananas asså.. Jag skrattade och Ryan lyfte upp henne från Chaz. Sedan la han henne under täcket. Söt han var. Jag borstade tänderna och sen la jag mig brevid Caitlin. Killarna kom lite senare. Jag somnade direkt när Ryan la sig i sängen. Jag vaknade först av alla och då dushade jag snabbt. Sedan gick jag ut tyst i handduk och hämtade underkläder. Jag satte på mig dom och sen gick jag ut igen.
-Wow.. hörde jag tyst och jag vände mig om.
- Åh fan! Ryan satt där. Jag tog snabbt lite kläder och sen sprang jag i badrummet. Tog på mig en mörkblå kofta/jacka, lack/mocha leggings och vita converse.



Vi väkte dom andra och dom fick det stressigt, vi hade skola liksom. Vi åt snabbt sen så åkte vi min bil till skolan.
- Sätt på radion Brooklyn , sa Caitlin. Jag gjorde som hon sa och det spelades Crawl, med Chris Brown.
- Yeah baby! Sa Caitlin och vi sjöng med högt och skrattade. Killarna kollade konstigt på oss men vi fortsatte endå.
__________________________________________________________________________________________________
Förlåt att jag gör så meningslösa och dåliga. Men jag vill ju inte att de går för snabbt liksom..


yeaah maaan..

just so ya'll know. jag har världens bloggsug idag :D kommer kanske tillochmed 5 st idag :D

IM ONLY ME WHEN IM WITH YOU : PART 3

Caitlin och grabbarna ville hem till mig. Men han Mitchie kunde inte för han skulle plugga och sen åka till typ New York. Vi kom fram till mitt hus och då såg han Ryan lite chokad ut.
- Vi är grannar! sa han och log stort.
- Nice, sa jag och frågade vart han bor. Han pekade mot ett halvstort gråtthus och jag nickade. Vi gick in och spelade Xbox. När det blev kväll så stannade bara Ryan kvar.
___________________________________________________________________________________________________
- Ehm.. ah.. va ska vi göra ? frågade jag och satte mig brevid han i soffan.
- I have no idea. Jag måste nog gå hem , trorjag. Jag nickade och kramade om honom sedan gick han bort till sitt hus. Värsta bra att skaffat kompisar som inte ens visste vem jag var.. Fast dom visste det nu ju, men whatever. Jag gick upp till mitt rum och kollade runt på twitter. Jag hade fått allas twitter namn. " Had a awesome day with @ChazSom3rs , @itsRyanButler and @GodsGirl8494. Nice people.. " . Jag skickade tweeten och sen hade jag inget att göra. Jag gick in på Ichat och kollade om någon var inne. Det var kanske 5 pers bara.några från twilight , Caitlin och Ryan. 
( engelska nu)
Hey Caitlin :D
Hii , wazzup?
Nothin', it's so boring here, haha .. u?
chilling with christian, boring to, lol.. can't i come over, and we can have a sleepover och somethin' ?
yeah sure, u can come by anytime :D
great, im there in 15 minutes, seeya!
Sedan loggade hon ut. Jag hade en typ säng för 4 pers så hon fick sova med mig. Jag gick ner och frågade Javier om vi hade cola. Han nickade och jag tog ut en 2 liters. Jag får aldrig dricka läsk annars, mamma och pappa tänker på att det är dåligt. Men nu var ju dom inte hemma, dom var ute på någon sak med Kellan.. Jag tog drickan upp och lite godis sen så kollade jag om några hade loggat in. Min fejkbästavän var inne, Christian Audigiers dotter ni vet? Usch hon är äckligt bortskämd. Jag sket i henne och hämtade några filmer, Nightmare at elm street, bara för att brorsan är med och Exorsisten. Två skräckfilmer, men jag älskade skräck, fast jag blev sjukt rädd. Men man får så mycket adrenalin av sånt. Det plingade på dörren så jag sprang ner. Jag öppnade och släppte in Caitlin.
- Hey, vi kan gå upp. Hon hade me sig ennu mer godis. Vi gick upp och hon kollade min data.
- Brooklyn, vi kan cama med Ryan! Vi satte på varandras cam och Ryan satt med Chaz.
- Hey butsy and chazminator, sa hon och smilade. Jag bara satt på stolen och snurrade fram och tillbaka medans dom snackade.
- Brooklyn, har du hört att Ryan tycker att du är en sexychick? sa Chaz och Ryan försökte få han att hålla tyst.
- Äh men det är lungt Ryan, Brookly tycker samma, sa Caitlin och skrattade.
- Men Caitlin!!!!!!! ´Jag suckade och hämta filmerna. Vilken ska vi se ? Hon pekade på Exorsisten och jag satte i filmen.
- Vilken ska ni se? undrade Ryan och vi svarade.
- Caitlin vågar inte se med mig själv så ni kan la komma över? frågade jag och gjorde puppyeyes. Dom nickade och kom hit fem minuter senare
________________________________________________________________________________________________
Meningslöst kapitel..

-

REMEMBER, ALLA FRÅGOR I BLOGGSVARS RUTAN, TACK! men nu kan jag lika gärna svara på en. I dont know, maybe christian. :)

IM ONLY ME WHEN IM WITH YOU : PART 2

- Fjuttigt värre! Vårt hus hemma är typ två-tre gånger större!
- Yeah yeah , stop complaining! sa pappa och vi gick in. Klockan var runt 12 på kvällen och jag hade skola imorgon, great..
____________________________________________________________________________________________________

brooklyns outfit.
Jag vaknade av alarmet som pep till klockan nio. Jag hoppade in i dushen och sen fönade jag håret. Det var rakt men endå med mycket volym. Sedan klädde jag på mig. Fick bli en stickad tunika som min farmor har stickat, leopard tights från DASH ( kardashians märke) och vita converse. Jag gick ner och våran kock Javier hade gjort toast med tomat och brié ost. Jag och Javier kom bra överrens, han vet vad jag gillade. Jag åt mackan och drack juicen. Klockan var typ tio och skolan började halv. Kunde lika gärna dra snart. Jag borstade tänderna , sa hejdå till Javier och städerskan och sen drog jag. Jag hoppade in i min Range Rover och åkte. När jag kom fram så stirrade skit många , vissa gapade. Hellooo, jag är normal? Jag suckade och gick in. Jag gick mot rektorns kontor.
- Hej jag är Brooklyn Lutz, jag ska börja här . sa jag och log.
- Hejsan, här är din skåpnyckel och ditt schema. Ha det så bra här! Jag tackade och gick mot mitt skåp. När jag kom fram så stog det två tjejer och snackade. Jag låste upp skåpet och klistrade på shemat i den. Sedan la jag in väskan och böckerna , förutom spanska för jag skulle ha det nu.
- Hello new girl, sa en av tjejerna som var lång med mörkt hår.
- Öhm , hej? sa jag och kollade på konstigt på dom.
- Vad heter du ? frågade den andra.
- Vet du inte det? frågade jag chokat . Hon skakade på huvudet och jag började småskratta, äntligen någon som inte vet.
- Brooklyn Lutz, Kellan Lutz lillasyster? Ni vet han Emmett i Twilight? Ni då?
- Coolt! Jag heter Caitlin Beadles och det här är Payton. Jag nickade och gick mot spanskan. En av tjejerna följde efter, det var hon Caitlin.
- Vad ska du ha för lektion?
- Spanska, själv?
- Samma, sa hon och log. Jag log tillbaka och vi gick mot klassrummet.  Hon satte sig brevid mig i rummet och läraren kom in precis.
- Brooklyn, kom hit så kan du berätta om dig själv. Jag ryckte på axlarna och sen så började jag babbla.
- Öh jo jag är Brooklyn Lutz, vissa kanske inte vet vem jag är. Jag är då Kellan Lutz lillasyster. Jag är 16 och är nyinflyttad. Jag berättade lite mer och sen fick jag frågor om Kellan, som jag inte svarade på. Jag satte mig brevid Caitlin igen. Vi snackade hela lektionen, läraren brydde sig inte eftersom jag var ny.
- Ska vi äta lunch tillsammans?
- Visst, sa jag och vi gick mot lunchen. Euw, bara nuggets,hamburgare och pizza. Jag tog av salladen som man kunde ta och vatten . Caitlin började gå och sätta sig med några killar. Jag tvekade men Caitlin ropade att jag skulle komma så jag gick dit. Jag satte mig brevid henne.
- Okey boys. Det här är Brooklyn, och Brooklyn det här är Ryan,Chaz och Mitchie. Jag nickade och log och petade lite i salladen.
- Äter inte du den andra maten? frågade han som heter Chaz..
- Öhm nej. Gillar inte skolmat. Äter bara väl lagad mat av min kock Javier , sa jag och kollade ner igen.
- Wow, skrytarn! Som om att du har kock! sa han som heter Mitchie.
- Hallå det här är Kellan Lutz lillasyster! Alla kollade oförstående på henne. Emmett i Twilight? När hon sa det så blev dom lite förvånade.
Resten av dagen gick snabbt. Caitlin och grabbarna ville hem till mig. Men han Mitchie kunde inte för han skulle plugga och sen åka till typ New York. Vi kom fram till mitt hus och då såg han Ryan lite chokad ut.
- Vi är grannar! sa han och log stort.
- Nice, sa jag och frågade vart han bor. Han pekade mot ett halvstort gråtthus och jag nickade. Vi gick in och spelade Xbox. När det blev kväll så stannade bara Ryan kvar.
________________________________________________________________________________________________
Kommentera för mer :)

IM ONLY ME WHEN IM WITH YOU : PART 1

Handlar om Brooklyn ( Hope) Lutz och är en inte så  vanlig 16 årig tjej. Hon får ganska mycket uppmärksamhet. Eftersom hennes bror är då Kellan Lutz från Twilight filmerna. Brooklyn har mellanblondt långt hår, gröna ögon och lite småfräknar. Nu får ni läsa ! ( hittar ingen bra bild som kan vara"brooklyn)
_________________________________________________________________________________________________
- VARFÖR ?! VARFÖR SKA VI FLYTTA TILL NÅ JÄVLA CANADA !!?? skrek jag mot min mamma.
- Skrik inte! För Kellan vill ha en paus från kändis livet.
- Men wtf, han bor ju inte ens här! Finns förfan ju lika mycket fans där som här!
- Svär inte, men nu är det bestämt. Stratford heter stället
Jag suckade och sprang upp till mitt rum. Jag gick in på twitter och la ut ny tweet . " Moving to Canada , oh fun! Or not -.- PS. dont stalk my bro there, he's normal for god sake!" * TWEET* Kellan var i sitt gamla rum så jag gick till han.
- Synd att vi måste flytta sa jag och satte mig brevid han i hans soffa.
- Yeah, men jag behöver lite privat liv. Bor ju bara 10 tusen i hela Startford ungefär..
- Hah va lite, hahahha. Hoppas dom har en Louis Vuitton där! Han suckade och fortsatte kolla på filmen. Eclipse. Ego på hög nivå alltså. Det var endå ganska coolt att ha han som brorsa. Det enda han snacka om innan han blev känd var att vara med i filmer. He made it. Jag blir så stolt. Jag har fått ganska många vänner, men dom flesta är falska. Har faktiskt ingen äkta vän. Ingen alls förutom Kellan, som faktiskt är min bästa vän.
- Äh gå ut nu, ska ringa Rpattz för nya Breaking Dawn nu .
- Nej! Han suckade och lyfte upp mig . Kellan släääääääääääpppppp! skrek jag men han bara lyffte mig till mitt rum. Jag stampade med foten och muttrade när han släppte ner mig. Jag kollad epå klockan och såg att den bara var tre. Jag bestämde mig för att gå ut och shoppa någon väska eller ett par skor. Egentligen var det helt onödigt eftersom jag hade redan minst 300 par skor och lika många väskor. Jag bytte om till ett par svarta supertighta jeans, ett halvstort pösigt leopard linne som var genomskinligt och en grå kofta. Mamma klagade jämt på linnet , men det var sjukt snyggt om man hade en svart bh under. Sedan tog jag på ett par vita låga converse och en Louis Vuitton väska i brunt , sen drog jag.
- Brooklyn! Var är Kellan? Är Kellan och Ashley Green ett par?! Vart ska du Brooklyn?!, skrek alla paparazzis när jag kommit lite in i stan.
- Inga kommentarer, sa jag och tog på mina wayfarer.

Nästa dag.
Alla gick upp vid nio och sen tog vi planet mot Canada. Vårat privat flyg var skit nice. Typ tvrum, sovrum och en resturang. Värsta awesome för ett flygplan! Jag och Kellan sattt och garvade hela resan.
- K-E-L-L-A-N-L-U-T-Z = suger på halo reach!
- Du lillbruden, de får vi bli två om isåfall! Jag skrattade och tog en Xbox kontroll och Kellan gjorde det samma. Vi spelade hela tiden . Jag ägde han typ 10 gånger och han vann bara 1 .
- Ja vad säger man ?
- Jag var snäll! Ya know.. Jag mm:ade och sen var vi framme. Vi kom fram till huste och jag suckade.


- Fjuttigt värre! Vårt hus hemma är typ två-tre gånger större!
- Yeah yeah , stop complaining! sa pappa och vi gick in. Klockan var runt 12 på kvällen och jag hade skola imorgon, great..
____________________________________________________________________________________________________
Rätt lång? Jag ska fortsätta direkt, men kommentera vad jag borde endra eller förbättra om det är något !


FIXAR DESIGNEN! SNART NYA NOVELLEN, SOM JAG SKA HA SOM MÅL ATT HA MINST 50 CHAPTERS

Som rubriken lyder. Jag skulle fixat det efter skolan. Men jag , Sigrid och Clara hängde med några grabbar ;) Haha.. aja ska fixa nu. Och btw Justin,Chaz,Ryan,Christian och Caitlin ska vara med i den nya :D Men berätter inte vem som har huvudrolle, men det är ganska ovious ? haha bra stavarn där oxå :)

chaz vs. ryan

Ska jag skriva nya om Chaz eller ryan ? Finns tusentals jb noveller och jag orkar inte va som alla andra.

YOU AND ME FOREVER : PART 24 ( the end )

asså sorry, men jag orkar inte denna :(


DANIELAS PERSPEKTIV
-
Hahah! Justin hade ramlat och låg och kved som en delfin.
- Inge kul!

Ett bra tag senare :
Fem månader hade vi varit tillsammans nu. Ikväll så skulle Justin fixa en överraskning. Han skulle komma och hämta mig vid 12 idag. Jag klädde på mig och sminkade. Fick bli en kort ljusrosa tunika och shorts. Äntligen kom han!
- Hej älskling, sa han och kysste mig. 
- Hej baby! sa jag och kramade han. Vi satte oss i bilen och körde mot en resturang. Den var verkligen exklusiv eller vad det kallas.
- Men gud Justin ! Har du råd?
- Im a rich boy, sa han och vi gick in. Vi satte oss vid ett bord för två. Maten vi beställde kom och vi satt och åt och pratade. Efter vi ätit så gick vi mot stranden i stan.
- Det är helt amazing att detta hände mig. Tack Seventeen magazine, haha! Justin skrattade lite och sen kysste han mig.
- Justin, om jag skulle dö om en sekund,en minut, en dag , ett år eller något. Så vill jag att du ska veta att jag kommer alltid älska dig. Även uppe i himlen.
- Desamma älskling. Vi stog och kysstes ett tag, sedan gick vi mot stan istället. Vi gick runt och runt och pratade tills det blev kolsvart.
- Ska vi dra oss hemåt? frågade Justin och jag nickade. Jag tog hans hand och när vi gick kände jag att vi var förföljda. När jag vände mig om stog en man med en pistol i handen.
- Justin, det står någon med en pistol bakom oss, viskade jag. Han blev iskall och släppte min hand.
- Ta det lungt, han kommer inte döda oss.. Men han lät inte så säker. När jag vände mig om igen så riktade han pistolen mot Justin .
- NEEJJ!! skrek jag och hoppade framför kulan. Den tog mig rakt i hjärtat. Jag föll mot marken , det sista jag hörde var Justin som sa " Daniela jag älskar dig, lämna mig inte!"
- Jag älskar dig också. sedan såg jag Celeste som sprang emot mig brevid Justin. Vad gjorde Justin där. Men jag gick emot dom..
Justin. detta var inte något jag väntade mig, att dö. men att dö för dig, var en bra död. dö för den jag älskar har jag alltid vela dött. men inte när jag var femton. men alla dör någon gång. jag hoppas du får ett bra liv och skaffar en bra fru när du blir vuxen. det är det enda jag önskar mig.
JUSTINS PERSPEKTIV
- vafan !! DANIELA JAG ÄLSKAR DIG! LÄMNA MIG INTE!!! , skrek jag, men det var försent. Hon var borta.
- JÄVLA BÖG JÄVEL, JAG SKA DÖDA DIG!! skrek jag efter han som sprang iväg. Han vände sig mot mig och försökte skjuta, han hade inga skott kvar, så han sprang iväg . Jag försökte få upp mobilen ur fickan, jag had einte kraften. Men jag kunde inte vara kvar här.
- Ma...mma... sa jag tyst.
- Justin vad har hänt?!
- Da..niela.. skjuten.. död.
- Vart är du ?
- Vid Sandys..
en vecka senare.
Nu var det begravning. Ingenting jag ville gå på, men jag var tvungen. För Daniela. Jag skulle hålla tal.
- När jag och Daniela träffades, så var det något speciellt mellan oss. Något riktigt speciellt. Jag gav henne mitt nummer fast hon var ett fan. Men jag kände att jag kunde. Jag hade rätt. Hon svek mig aldrig, men jag svek henne, massvis med gånger. Egentligen borde jag inte stått här utan Daniela. Men nu tog hon sitt liv. Vi sa jämt YOU AND ME FOREVER. Och så ska de vara, Hej då alla och tack för detta liv, sa jag och tog pistolen mot huvudet och tröck.
_________________________________________________________________________________________________
Var tvungen att avsluta den, kändes inge bra med denna, tyvärr. Men vad tycker ni ?


YOU AND ME FOREVER : PART 23

- Aaawww.. sa jag och kastade mig över honom. Jag kysste han och sen avbröt han.
- Det finns en till sak. Jag öppnade och blev stum
________________________________________________________________________________________________



 DANIELAS PERSPEKTIV
Vafan, är det en förlovningsring?! Jag är bara 15!
- Öhm.. Justin.. jag tänker inte förlova mig med dig..
- Trodde du att de var en förlovningsring ? Om jag skulle fria så skulle jag göra det mycket mer romantiskt.. Han tog ringen och satte den på mitt vänstra ringfinger. Nu är du bara min, föralltid. Jag var helt tyst och kollade på ringen. Den var verkligen vacker.
- Asså, Justin ja kan inte ta emot det här, folk kommer ju se det och då kommer konsekvenserna..
- Daniela. Jag vet att alla paparazzis kommer se det och ta kort. Men bry dig inte. För det är du och jag föralltid. Jag kramade om honom och kysste honom. Han tog in tungan i min mun. Vi låg där i ett tag tills våra föräldrar kom in genom dörren. Vi slutade och mamma fnissade. Vi fortsatte kolla på tv tills Disney slutade. Då gick Justin upp och jag satte mig brevid mamma vid köksbordet.
- Var det en bra födelsedag ? frågade hon och log.
- As bra , sa jag och vred lite på ringen. Han lev helt förskräckt och stirrade på den.
- Daniela! Du är för liten för att förlova dig!
- Men mamma chilla. det är bara en ring.. jag skrattade lite och sedan gick jag upp också. Justin hade satt på en film så vi kollade på den. Vi la oss i sängen.
- Justin.. kommer vi förlova oss någon gång ?
- Det är väl klart älskling. Vi kommer få tre barn också, sa han och skrattade.
- En son först så kan den skydda tjejerna sen , haha.
- Precis, sa han och log. Han blundade och nästan direkt höra man tysta snarkningar. Jag började göra små mönster med fingret på hans bröstkorg och över hans sixpack. Man hörde lite " mhm" ibland, men han sov ju. Sedan la jag mig brevid och tog hans armar om mig. Han vaknade och kysste mig på huvudet sedan somnade vi båda.

Jag vaknade av att Justin snarkade högt. Så jag hoppade in i dushen och dushade. Sedan så gick jag för att byta om. När jag hade fått på mig trosorna så vände jag mig om för att kolla om Justin sov. Han satt på sin säng och stirrade på mig. Jag började småskratta och sen tog jag på kläderna

its kenza, but now daniela.
När jag fixat klart mig hörde jag en duns .

.

lite snabbt nu, hade skola första dan idag. och ja skrev att jag ska resensera first step 2 forever och jag har inte läst klart så jag läre görat. Så jaao.. men ah försöker klämma in något ikväll:)

YOU AND ME FOREVER : PART 22

- Tyvärr så kan jag inte säga detsamma. Aouch , tänkte jag och blev chokad. Du är mer sexig , tycker jag personligen, sa hon sen och tog av sina vita Wayfarer. -
 Yeah im a BEAST! sa jag och hon skrattade.
- A sexy Beast , sa hon och knuffade mig lite. Ja småskrattade och vi kom fram. Antonios kompisar var här så dom och Jossan spelade fotboll. Jag och Dani gick vid strandkanten och pratade. Helt plötsligt så stannade hon coh kollade in i mina ögon.
- Justin, jag älskar dig!
 - Jag älskar dig också, sa jag och kysste henne. Vi stog där ett tag tills vi gick till dom andra.
_____________________________________________________________________________________________________
DANIELAS PERSPEKTIV
Product Picture
INTE DANIELA MEN OUTFITEN.
Kvällen kom och jag skulle ha någon slags fest utan föräldrar utan bara dom som var 15 år till typ 18, haha. Jag kände ju inga här alls, förutom då kusinerna och en som heter Alessandra, som jag typ var bästa vän med innan jag flytta. Har träffat henne typ en gång efter vi flytta. Justin kom in i rummmet och kollade in mig.
- Vacker du är, sa han och kysste mig. Jag kollade hans kläder, svarta jeans och en orange rutig skjorta.
- Desamma , sa jag och kramade om honom. Sedan drog vi till lokalen som vi skulle "festa" i. Där hade det redan kommit mycket folk. Jag och Josefin satte oss i en soffa brevid Antonio. Vi snackade lite och sen efter kanske en halvtimme kom en kille jag inte känner igen.
- G-rattiushc.. sa han och kramade mig.
- Öh tack..sa jag och bakade mig undan.
- Äh men gummschaan kom hit. sa han och drog mig intill sig och började dryga sig.
- SLÄPP MIG !! Han slickade mig i ansiktet och satte handen i mina trosor.. Jag skrek men alla bara stirrade, fyfan det gjorde jävligt ont där nere. Justin kom och drog bort han.
- Helvete, hur gick det ? sa han.
- Men vad fan tror du?! Idiot! sa jag och gick. Jossan kom efter och sen sa jag: ingenting var Justins fel, jag bara sa åt honom!
- Du är i chocktillstånd sistah. Vi gick sen och mina tårar föll och föll.
JUSTINS PERSPEKTIV
Vafan? Jag hade inte gjort något. Nu hann jag inte ge henne min present. Jag drog mig mot doms hus och i vardagsrummet satt Daniela med en pyjamas och kollade Disney Channel. Hon såg mig och sprang fram.
- Förlåt Justin för att jag sa till dig, men jag var så jävla rädd och arg, sa hon och kramade om mig. Jag sa ingenting utan kramade henne bara. Sedan gick jag snabbt upp och drog på mjukisbyxor och en vittshirt och sedan satte jag mig brevid Dani.
- Älskling, vad hände egentligen?
- Jag satt med Jossan och Antonio och snacka och sen kom nån och sa grattis, han var ju full och så. Sen så sa han åt mig att komma närmare och då drog han mig närmare sig och sedan tog han sin hand i mina trosor och slicka mig i ansiktet. sa jag och tog efter andan.
- Vilken jävla .. sa jag . Jag blev förbannad istället för orolig. Grattis igen, sa jag . Fan , jag glömde presenten! Jag sa att jag skulle komma snart och jag gick iväg. Jag tog asken och gick ner igen.
DANIELAS PERSPEKTIV
Justin kom ner med någon ask . Han gav mig den och kollade djupt in i mina ögon. Jag öppnade och såg en lapp först som det stog " Läs det här först" på. Jag öppnade och började läsa:
Aldrig någonsin i mitt liv har jag träffat någon som har kunnat göra så jag känner såhär. Känslan som jag har när jag ser dig le, när du skrattar , när du bara kollar på mig eller när du säger ett endaste ord, den känslan är obeskrivligt fantastisk. Första gången jag såg dig på min konsert. Jag kände att det var något speciellt med dig. Något riktigt speciellt. Först var du ju ett galet fan . Jag var så säker på dig att jag gav dig mitt nummer. Förra gången jag gav det till en tjej så hamnade det på twitter. Men med dig kändes det helt rätt. Det är du och jag, You and me forever. Jag vill att du ska veta att jag älskar dig så himla mycket. Beskriva med ord känns meningslöst. Lika med saker , men du ska få något endå.
Justin ♥
- Aaawww.. sa jag och kastade mig över honom. Jag kysste han och sen avbröt han.
- Det finns en till sak. Jag öppnade och blev stum.
__________________________________________________________________________________________________
6 kommentarer för mer direkt efter skolan.

skööl

Fan vad sämst jag är som inte har skrivit :( men kommer förhoppningsvis en nu ikväll, men jag börjar plugget imorgon så jag måste lägga mig vid elva tolv istället för tre fyra fem :ö Så jag ska nog försöka klämma in något :)

SVAR PÅ TAL OCH VARFÖR JAG INTE HAR SKRIVIT.

Har iallafall haft typ lilla julafton med mina bästa vänner. Fick Justin Bieber kalender och sånt ! Iallafall jag kommer inte blogga ikväll för vi såg typ Död Snö nyss, så jävla fuckin bög fitt äcklig. Man såg bokstavligt talat att dom slet sönder människor. så när jag och clara skulle te bilen fick vi panik och sprang jag tappade såklart typ alla presenter och fick panik och skrek.
Så jag ska då kolla på eva och adam eller hannah montana nu, som jag alltid gör efter skräckfilm. ni får har det gött!

btw svar : nej jag är inte italienare eller spanjor, google translate in my


YOU AND ME FOREVER : PART 21

( hörni , varför kommenterar ni inte `? inga kommentarer inget skrivet  "

- Kolla på uppfarten, sa han och log. Jag sprang ut och där stog en BMW.
- Vafan Justin!! sa jag och hoppade på honom. Han skrattade. Asså allvarligt?
- Nej jag skoja ju! sa han och släppte mig. Jag höjde ögonbrynen . Klart det är din ! sa han sedan och log. Jag satte mig i bilen och startade den. Sedan kom pappas huvud innanför fönstret.
- Du är bara 15 , hoppa ut nu.


DANIELAS PERSPEKTIV
 - Fine, sa jag och vred nyckeln så bilen stängdes av. Sedan gick jag ur. Jag bestämde mig för att gå och klä på mig innan jag öppnade resten av paketen. Kan ju inte gå runt i pyjamas byxor.
Jag tog på mig en 82 tröja och sen ett par shorts. När jag gick ner så var frukosten i full gång. Jag tog ett av paketen som låg i soffan och öppnade, ´skitsnygga armband! Jag drog på dom direkt. Sedan gick jag mot min faster som jag fick dom av.
- Grazie tanto per i braccialetti! ( tack så mycket för armbanden) . sa jag och kramade om henne.
- Qui tu sei il mio angelo! ( varsågod min ängel). sa hon och pussade mig på pannan.
JUSTINS PERSPEKTIV
Gud vad snyggt det lät när hon snackade italienska. Jag hade satt mig vid bordet brevid Antonio. Vi snackade basket tills Dani kom. Hon snackade skit mycket italienska med Antonio. Ibland nämnde hon mitt namn. Jag lite mat och åt.
- Asså snackade ni om mig nyss ? frågade jag dom och dom nickade.
- Hon berättade hur snygg du var och sådant. sa Antonio och skrattade. Dani blev generad och tog händerna för ansiktet. Jag tog bort dom och kysste henne. Efteråt så hörde man hur några klappade händerna. Jag började småskratta och sen fortsatte jag äta. Efter maten blev det ennu fler paket åt Dani , hon satt i min famn medans hon öppnade. Hon började skratta åt ett paket, som var från hennes farmor , som låg på sjukhuset.
- Justin Bieber biljetter , woho! sa hon och skrattade. Jag började också skratta.
- Shit, får jag följa med? sa jag helt seriöst.
- Ofcourse. Sedan öppnade hon lite fler paket. När vi hade öppnat klart så åkte alla vuxna till någon marknad för typ olivolja eller något. Dom tog även med dom minsta barnen. Så nu var det jag, Dani,Jossan och Antonio kvar.
- Soo... vad ska vi göra ? frågade Daniela
- Bestäm du älskling, sa jag och log. 
- Vi bakar , snäääälla ! sa hon. Alla nickade och vi gick mot köket. Vi bakade något typiskt italiensk kaka, som alla hade receptet i huvudet utom jag, haha. Men den blev faktiskt god! Vi bestämde oss sedan för att bege oss mot en strand i närheten. Ingen hade så stor lust att bada så vi tog inte med nå badkläder. Jag och Dani gick dit hand i hand.
- Gosh vad söt du är , sa jag till Dani och hon log.
- Tyvärr så kan jag inte säga detsamma. Aouch , tänkte jag och blev chokad. Du är mer sexig , tycker jag personligen, sa hon sen och tog av sina vita Wayfarer.
- Yeah im a BEAST! sa jag och hon skrattade.
- A sexy Beast , sa hon och knuffade mig lite. Ja småskrattade och vi kom fram. Antonios kompisar var här så dom och Jossan spelade fotboll. Jag och Dani gick vid strandkanten och pratade. Helt plötsligt så stannade hon coh kollade in i mina ögon.
- Justin, jag älskar dig!
- Jag älskar dig också, sa jag och kysste henne. Vi stog där ett tag tills vi gick till dom andra.
______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
Seriously , har lika många besökare men typ två st kommenterar ?


YOU AND ME FOREVER : PART 20

- Kan Justin följa med till Italien? SNÄÄÄÄÄÄLLLLAAAA!
 - Vi hade tänkt fråga det själv. Jag kramade om dom och sen kutade jag upp.
 - Justin.. du.. du.. fick..i,.. sen såg jag att en tår sakt rann ner för hans kind.
- DU fick! , sa jag och kramade om honom
_________________________________________________________________________________________________
DANIELAS PERSPEKTIV
- Gör aldrig så igen! sa Justin och kramade om mig. Jag småskrattade och kollade på mot Chaz och Jossan. Dom hade somnat på madrassen på golvet, gulligt värre ! Jag och Justin gick in i badrummet och borstade tänderna. Jag tog min tandborste och började sjunga
- Det enda jag vill ha är lite la lal lalalalalal la uh uh , kanske blir det sant om jag varit snäll, att jag får smällkaramell! låten, låssas att den e på engelska , haha 
- HAHAHA! skrattade Justin och hans tandkräm bara sprutade ur munnen.
- Fräsch du är , Justin. sa jag och spottade och gick ut till sängen. När han kom ur så skrattade han fortfarande. Men gud ta det lungt! sa jag sen och han lugnade sig lite.

Veckan gick fort och nu skulle vi till Italien. Jag hade packat ner allt möjligt: badkläder, smycken, datorn, systemkameran, vanliga kläder och typ allt annat. Väl på flyget så satt Justin längst in, sen jag och sen Jossan. Maten kom in efter någon timme, jag åt ingenting för jag hatar flygplansmat. Men Justin och Jossan åt som fan.
- Det smakar ju bajs, hur kan ni gilla det , haha.
- Fett gott ju sa båda och fortsatte äta. Jag suckade och satte i hörlurarna i öronen. Jag satte på Monster med Lady Gaga, grym fan! Jag kände att Justin tog ena hörluren och lyssnade.
- I LOVE THAT GIRL, WANNA TALK TO HER, SHE'S HOT AS HELL! sjöng Justin högt och pekade på mig och alla blickar vändes mot han och mig. Jag och Jossan brast ut i skratt och Justin också.
- Ursäkta, men kan ni vara lite tystare? sa han flygvärdinna . Vi tystnade och småskrattade ett litet tag till. Efter kanske 7 timmar så var vi äntligen framme. När vi kom ut från flygplatsen så såg jag mina älskade grabbar , som var mina kusiner. En av dom är 16 lika som Justin.
- Antonio ! skrek jag och släppte väskorna och sprang emot han. Jag hoppade upp i hans famn och kramade om honom.
- Ciao Bella! sa han och kramades tillbaka. Sedan kramade jag om Emilio, Nero och Enzo. Sedan gick jag mot Justin och Jossan som fortfarande gick mot oss. Justin hade tagit min väska och sin , stackarn.
- Oj sorry Justin.. Jag tog min väska sedan så såg jag hur Jossan också hälsade glatt på dom.
- Det är är Justin, min pojkvän, sa jag sedan. Han hälsade på alla sedan gick vi mot bilen.
När vi kom fram till huset som dom bor i så blev det världens släkt träff. Alla hälsade på Justin och mig attakerade dom med massa kramar och pussar. Klockan var runt 9-10 på kvällen och då gick jag och Justin upp till mitt gamla rum, som dom hade kvar. Jag bodde liksom med mina kusiner förut.

ja vet det ser skitfejk ut, men låssas :)
- Ehm.. oj vad ehm.. fint! sa han och satte sig på sängen.
- Ah verkligen, sa jag och skrattade. Jag bytte om till mina långasovbyxor som var rutiga och ett svart linne. Sedan flätade jag två fiskbensflätor och la mig brveid Justin, som förövrigt hade somnat. Jag somnade snabbt efter också.

Jag vaknade brevid en lapp, haha typiskt Justin.

Jag log och gick ner. Där stog alla med ett helt bord fyllt med presenter. Justin kom fram och kysste mig .
- Det här är bara morgonpresenterna, sa han och log. Jag blev chokad, vafan det var ju typ 15 st! Jag öppnade lite presenter tills jag kom till Justins. Jag öppnade försiktigt och där log bara ett kuvert.
- Jätte kul Justin, suckade jag. Han kollade bara på mig och jag tog upp kuvertet det stog:
Du är nu ägare av en ny bil! Haha älskar dig <3.
Jag hittade en bilnyckel.

Den har tak oxå :P haha.

- Kolla på uppfarten, sa han och log. Jag sprang ut och där stog en BMW.
- Vafan Justin!! sa jag och hoppade på honom. Han skrattade. Asså allvarligt?
- Nej jag skoja ju! sa han och släppte mig. Jag höjde ögonbrynen . Klart det är din ! sa han sedan och log. Jag satte mig i bilen och startade den. Sedan kom pappas huvud innanför fönstret.
- Du är bara 15 , hoppa ut nu.
__________________________________________________________________________________________________
Ganska lång nu va ? :) dåligt med kommentarer!


svarn

Någon anonym undrade varför jag ska skriva om ryan och inte jaden . Jag antar att du menar jaden smith. För det första jag är inte det minsta intresserad av att skriva om honom . För det andra jag vet ingenting om han förutom att han var med i karate kid,NEVERSAYNEVER , willow smiths storebror, typ det.

YOU AND ME FOREVER : PART 19

- Så hennes idol blev hennes ... kompis ? frågade han och gav mig en blick som betyder : du är inte hennes pojkvän.
- Pojkvän faktiskt , pappa. dra nu! sa Dani och slängde ut honom ur rummet. Dörren öppnades smått och någons hand stack in och slängde in någonting. Jag gick och tog upp det. Sedan började jag småskratta.
- Kan ju behövas, sa jag och kastade det på hennes.
- Ah iofs..
________________________________________________________________________________________________

DANIELAS PERSPEKTIV
Jag la kondomerna i en av lådorna som fanns i nattduksbordet. Sedan gick jag och bytte kläder. Jag tog på en huvtröja och ett par korta shorts. När jag kom tillbaka hade Justin tagit av sig sina jeans. Jag la mig brevid han i sängen och han hade satt på en film. Typ Rocky 3 eller något. Filmen var ganska wierd, typ boxning ? Tillslut orkade jag inte kolla så jag tog fram min ipod och satte på Kärleksvisan av Sarah Dawn Finer, så fin. Josefin hade lärt mig lite svenska. Kul språk. Vafan Jossan , vart är hon!?
- HELVETE JUSTIN! Jossan, vart fan är hon?!
- Åh fan! . Jag ringde henne och fick svar efter några signaler.
- Jossan! Vart är du ? .
- Jag kom precis innanför din dörr, så hemma hos er , kanske. sa hon och kom in i rummet. Jag sprang fram och kramade henne.
- Shit jag glömde dig, haha.. Men jag stat och lyssna på den dära låten på svenska och då tänkte jag på dig.
- Hahah, ska du inte sjunga låten till Justin, passar perfekt.
- Dröm och glöm, sa jag och la mig brevid honom igen.
- Vilken låt ? , frågade han och jag gav han hörlurarna. Han lyssnade hela låten. Vafan sjunger dom om ? frågade han sen och skrattade.
- Dom säger typ, för att jag älskar dig så som du är eller något, sa jag ( engelska kom ihåg de xD ). Han nickade och gick sedan iväg med mobilen. Tio minuter senare kom han in med Chaz. Jag sprang fram och kramade honom.
- Heeeey tjockis, sa jag och hoppa upp i famnen.
- Heeeey fetto, sa han och släppte ner mig. Han gick och hälsade på Jossan och sen satte vi oss på golvet , alla fyra. Jag satte mig mellan Justins ben och han höll mig i händerna.
- Fatta vad kul att du åker Italien när du fyller år om en vecka! sa Jossan och jag log.
- Yep i know, sa jag och Justin såg chokad ut.
- Hur länge ska du vara där ? frågade han oroligt och kollade på mig.
- ehm.. en månad.. sa jag tyst.
- Jag kan inte få följa med då ? sa han och försökte hålla in gråten , det såg jag.
- Alltså jag kan fråga, wait. Jag gick ner för trappan och där satt mamma och pappa och drack något kaffe och läste. Jag satte mig brevid dom och harklade mig. Båda kollade upp och nu var det dags.
- Kan Justin följa med till Italien? SNÄÄÄÄÄÄLLLLAAAA!
- Vi hade tänkt fråga det själv. Jag kramade om dom och sen kutade jag upp.
- Justin.. du.. du.. fick..i,.. sen såg jag att en tår sakt rann ner för hans kind.
- DU fick! , sa jag och kramade om honom 
_______________________________________________________________________________________________________________________________________________________
lagom kort ja vet..


så ni vet.

Hejsan. You and me forever kommer vara i 40 delar ungefär, sen byter jag . Jag hatar den här :P nästa novell ska då bli om ryan..

YOU AND ME FOREVER : PART 18

- Talk 2 me, sa hon.
- Hej jag heter Chaz och ringer från Justin Bieber mobil.
- Men som om, lägg av nu Jamie  sa hon och suckade. Justin tog mobilen.
- Vem är Jamie ? sa han och hon skrek. Justin la på. Vi ringde lite mer sedan så hade vi inge annat att göra.

__________________________________________________________________________________________________________________________________________
Vi ringde inge mer efter det.
- Jag kom på vad vi ska göra, eftersom jag då är världens smartaste. sa jag och log.
- Inte vad jag tror vi ska göra ? suckade Justin.
- Jodå , shoppa. sa jag och hade världens bredaste leénde. Jag drog på mig mina converse och min tunnajacka och sedan gick vi mot bilen. När vi kom fram så var det nästan tomt, slapp småtjejer. Men paparazzis var där. Justin gav mig sitt kreditkort.
- Ta den här, köp hur mycket och vad du vill!
- Really ?
- Ja såklart. sa han och kysste mig. Jag sprang iväg mot Forever 21 och köpte typ misnt 20 olika saker, haha. Sedan sprang ja in på Macy's och kollade efter något, och såklart hittade jag massor. Kanske 2 timmar senare så mötte jag Justin och grabbarna i nån resturang..
- Du hittade visst inte så mycket.. sa Chaz och kollade på dom minst 10 påsarna.
- Nej , tycker faktiskt inte jag. sa jag helt allvarligt. Helvete , jag glömde foundation sa jag och sprang iväg.
JUSTINS PERSPEKTIV
Hur kan hon köpa så mycket helt otroligt.
- Vad ska ni ha grabbar ? frågade en typ 18 årig tjej , sjukt vacker.
- Öhm.. Alltså vi väntar på en till men hon tar väl samma som mig då. , sa jag och rabblade upp vad vi skulle ha. Hon nickade och sedan kom Daniela.
- Asså ni kommer inte tro mig men det var typ 4 st tjejer som ville ta kort med mig! , sa hon skit glatt och vi skrattade åt henne. Maten kom och vi åt.
När vi var klar så åkte jag och Daniela hem till henne. Vi gick upp till hennes rum och la oss i sängen. Hon satte på tvn och tittade på The Diary Of Justin Bieber. Jag hade ju sätt det typ tusen gånger, men inte Daniela. Jag hade armen om henne och hon låg i min famn, jag älskade det.
- Jaha , vem är denna unge mannen? hörde jag en röst säga och jag ställde mig upp.
- Justin. Justin Bieber Sir. sa jag åt hennes pappa. Han nickade och kollade runt i hennes rum.
- Så hennes idol blev hennes ... kompis ? frågade han och gav mig en blick som betyder : du är inte hennes pojkvän.
- Pojkvän faktiskt , pappa. dra nu! sa Dani och slängde ut honom ur rummet. Dörren öppnades smått och någons hand stack in och slängde in någonting. Jag gick och tog upp det. Sedan började jag småskratta.
- Kan ju behövas, sa jag och kastade det på hennes.
- Ah iofs..
________________________________________________________________________________________________
Vad var det för något, tror ni ?

so sorry.

blir tyvärr ingenting mer idag, sry . men min bror blev påbackad av en bil idag :( plus att vi inte ska äta förns 8 ikväll och jag ska laga maten. och sen ska vi se film , men jag har skrivit halva 18.
hoppas ni förstår och läser när de kommer .

SVAR

Julia om LITE OM JAG DÅ SOM SKRIVER HÄR:
Är ni bara 10 st i klassen? :o<3
sv : jao så äre :) byn ja bor i har kanske 500 pers, flest tanter oh gubber , och dom flesta i vår skola måste fare me byss från stan typ. ( haha skrev som jag pratar :P )

LITE OM JAG DÅ SOM SKRIVER HÄR

Nu tänkte jag skriva lite om mig själv och lägga ut lite bilder på mig och mina goa vänner, dom flesta bilder är typ missbildade men jag vet att ni gillar't , hoppas jag . kan ju vara kul för er att se eller något :P
Jag heter då Maja och är endast 12 år. Jag har dansat i 5-6 år och sjungt enda sen jag kan minnas. La tillcohmed ut på yotube men tog bort sen ,men funderar på att lägga ut igen. Jag har ridit i kanske 5 år , men slutade i sommras för att jag fick gå med nybörjare så jag skulle få göra samma sak all over again. Sedan ääääälskar jag att baka :D Men sedan älskar jag att ta bilder på andra , när dom modellerar, så om ni vill kan ni ju bara boka tid , 20 spänn :D hah. Justin Bieber hörde jag första gången 2008 på youtube och då skickade jag länken til en kompis som heter Ella. Jag skrev typ " shit vad sööt! han sjunger asbra!!" och hon tyckte då desamma. Sedan dess så har jag lyssnat på honom 24/7 nästan. Så ja jag älskar honom över hela mitt hjärta. Jag har ristat in JB pretty big på benet. Han betyder allt för mig. Ones a Belieber , always a belieber.
I THROW MY HAND UP IN THE AIR SOMETIMES SAIYN BIEBER I GOT YOUR FEVER!
bäst just nu ( spotifylista )



Från vänster : Ellen , Selma , Karl, Maja,Sigrid, Axel, Tim och Clara sittandes
Min sköna klass , plus cplärare :) mattias saknas och jag för jag fotade :) lucia 2010.

Så ser jag väl ut nu , jag har tyvärr inga seriösa foton förutom skolfotot men det är heeeeeelt cp .


Ja de är jag de :P Om jag ska va ärlig så skulle jag kunna springa ut på plattan i sthlm och sjunga just nu. dansa kyckling dansen också kanske ;)

hare gött nu !


YOU AND ME FOREVER : PART 17

- Aaw.. jag älskar dig! sa jag och kramade om honom.
- Jag älskar dig också , otroligt mycket..

___________________________________________________________________________________________________

DANIELAS PERSPEKTIV
Det blev sent snabbt så vi bestämde oss för att åka till Justin. När vi kom fram så var vi så trötta så vi la oss direkt i sängen.
- Säg någonting som jag inte vet om dig. sa Justin och vred sig mot mig.
- Öh, jag heter Daniela Exy Romano, coolt mellan namn jag vet. fast jag kallads exorsisten ett tag förut , jag älskar : taylor lautner, skräckfilmer,pizza,gosedjur. jag hatar :  cody simpsons , tacos, omogna människor och sånadära gelé godisar. jag är sjukt mörkrädd så jag sover jämt med en nattlampa och med ett gosedjur.. ja typ det,haha . sa jag och vände mig mot honom. Din tur .
-Haha exorsisten.. aja, Jag heter då Justin Drew Bieber, jag älskar : tjejer i blått, pizza, supras, godis och sen så är beyoncé och cheryl cole dom vackraste tjejerna på jorden.
- Öhm.. sa jag och vände mig om. 
- Förutom du då , sa han och skrattade. 
- Inte roligt, jag blir lätt avis. sa jag och blundade , jag ville somna. Det gjorde jag också , efter ett tag . Sedan vaknade jag av att det luktade mat, typiskt mig.. Jag drog på mig en av Justins storatshirts och ett par tights som jag hade med mig igår. Han stog och laga spagetti med köttfärssås.
- Justin ? va där klockan egentligen ?
- Halv tre, jag tänkte att det var dags för lunch. sa han och log. Jag skrattade och plockade fram tallrikar , bestick och parmesan ost. Han blev klar med maten och han serverade. Jag hällde på ost och sen smakade jag.
- Fyfan vad gott , du är ju kriminellt bra på att laga mat! sa jag skit högt och åt snabbt.
- Hahahha , jag vet. Vi fortsatte äta och pratade om vad vi skulle göra idag. Vi ringde Chaz och Ryan som kom över direkt.
- Hej små pojkar , sa jag och ställde mig på tå.
- Mhm hej plutten , sa Chaz och klappade mig på huvudet och gick iväg
- Jag är ingen plutt , sa jag låssas surt och stampade i golvet. Alla killar började garva.
- Haha omg, vad söt du är! sa Justin och skrattade. Jag stog med armarna i kors och suckade. Sedan så fällde jag alla killar trots motstånd och dom stirrade bara på mig.
- Vadå? får inte tjejer kunna sånt eller?
- Eh .. jo visst ,sa Ryan och log försiktigt. Jag garvade och satte mig i soffan. Killarna kom också och satte sig.
- Så vad ska vi göra ? frågade Justin.
- JAAAAG VEEET! skrek Chaz , Ryan suckade ett oh nej. och jag bara log emot honom.
- Vad ska vi göra ? sa jag hypert. 
- Vi busringer! 
- Bra idé faktiskt , sa både Ryan,jag och Justin. Vi hämtade Justin mobil och log ett random nummer. Det pep ett par gånger innan dom svarade. Jag skulle busa först. 
- Hey det är Brandon, sa han och han lät som någon i min ålder. 
- Ska vi ha smurfsex? Vi knullar oss blåa!
- Ehm , vem är det här`?
- Daniela , baby . It's gonna be a bumpy riiiiiddeee. Killarna började småskratta och jag tog pekfingret framför munnen. Han la på.
- wtf han klickade mig. sa jag ledsamt. Chaz slog ett nytt nummer och hans tur. Någon tonårs tjej svarade. Detta skulle bli kul.
- Talk 2 me, sa hon.
- Hej jag heter Chaz och ringer från Justin Bieber mobil.
- Men som om, lägg av nu Jamie  sa hon och suckade. Justin tog mobilen.
- Vem är Jamie ? sa han och hon skrek. Justin la på. Vi ringde lite mer sedan så hade vi inge annat att göra.
___________________________________________________________________________________________________
Dålig igen :P haha sorry , men ska se film nu :)

BIEBS TILL SVERIGE!

Rösta nu Beliebers , vi ska klara det !! right?
http://tweeter.faxo.com/Justin_Bieber_My_World_Tour_2011


WE MADE IT!!!!!!!!!!

.

inga kommenterar längre :Ö diss.


YOU AND ME FOREVER : PART 16

Dom tog lite kort på mig och Dani. Dani sprang iväg. Jag fattade inte först men sen hörde jag ett skrik som sa" OMG JUSTIN!" , sedan kände jag något som kramade om mig. Jag kramade tillbaka. Sedan åkte vi tillbaka, väl hemma så kollade vi på en film som hetter typ Eclipse, Sedan så ringde jag en kille som både Dani och Josefin älskade.. Tio minuter senare så knackade det på dörren , och instigande kom...
_________________________________________________________________________________________________
DANIELAS PERSPEKTIV
Jag hörde hur dörren öppnades och någon kom in , jag vred huvudet och skrek.
- OOOH MYY FUCKING GOOOD, TAYLOR LAUTNER !!!!!!!! skrek jag och Josefin blev hysterisk. Jag sprang fram till honom och kramade om honom , jag vägrade släppa. Men sen kom Josefin och slet bort mig och kramade honom istället. Justin ropade att jag skulle komma så jag gick till honom.
- Bra chokad nu va ? sa han och skratta
- Öh , nej verkligen inte! omg coolt att du känner han! sa jag ganska högt och kysste sedan Justin. Josefin stog och småflörtade med Taylor. Justin hade pausat filmen så vi slog på den igen. Helt plötsligt kom Jacob in i bild utan tröja. Jag och Jossan bet oss i läppen och kunde inte sluta stirra.
- Vilken beast! sa Taylor och skrattade. Han satte sig ner brevid Jossan. Efter vi kollade klart på filmen så drog Jossan faktiskt hem till Taylor! Lyckost asså ...
- Dani , jag måste gå.. Sätt på dig något fint så hämtar jag dig om en timme. Jag nickade och gick upp till mitt rum. Jag gick igenom alla kläder jag hade. Tillslut hittade jag min konfirmations klänning.

Jag sminkade mig snabbt och smålockade håret. Sedan drog jag på mig ett par svarta ballerina.Den där timmen gick snabbt.. Nu stog Justin utanför min dörr.
- Gud vad vacker du är.. sa han och kysste mig.
- Desamma , sa jag och log. Han tog min hand och vi gick mot en strand/park. Det hängde ljusslingor i träden, det var ett bord och en gitarr. Det var mat, frukt och vatten på bordet.
- Herregud vad fint! sa jag och gick mot bordet.
- Du är fin Daniela, sa han och drog ut min stol åt mig. Jag log och satte mig. Vi åt och pratade. När vi ätit klart tog Justin med mig till en brygga. Han hade gitarren och vi satte oss längst ut på kanten. Han började spela en låt.



Den låten
"The strands in your eyes that color them wonderful
Stop me and steal my breath
And emeralds from mountains thrust towards the sky
Never revealing their depth

And tell me that we belong together
Dress it up with the trappings of love
I'll be captivated, I'll hang from your lips
Instead of the gallows of heartache that hang from above

And I'll be your cryin' shoulder
I'll be love suicide
And I'll be better when I'm older
I'll be the greatest fan of your life"
- Aaw.. jag älskar dig! sa jag och kramade om honom.
- Jag älskar dig också , otroligt mycket..
______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
gosh va dålig :P


YOU AND ME FOREVER : PART 15

JUSTINS PERSPEKTIV
- Jag...älskar dig, sa jag och log. Dani's ansiktsuttryck ändrades från ledsen till otroligt glad.
- Jag älskar dig också Justin , sa hon kysste mig. Vet du vad jag satt och sa ute ?
- Nej.. sa jag tyst.
- I close my eyes and i can see a better day i close my eyes and pray.. ( remember att pray inte fanns denna tid..)
- Det skulle kunna bli en låt, du sjunger amazing..
____________________________________________________________________________________________________
DANIELAS PERSPEKTIV
- Haha nej.. sa jag och log stort. Justin log lite smått och sen tröck han på någon knapp. Jag fattade inte mycket men en doktor kom med alvedon. Plötsligt plingade det till i mobilen " hey sistah , kommer till er om två veckor! xx yasistah", jag sken upp och svarade direkt, " omg kul!!, men du kommer inte tro mig när du får veta vem jag sitter brevid nu , som jag även är tillsammans med ! :D muaha xx yasistah" , hon ville veta via mms så jag tog ett kort.

Jag skickade bilden men fick inget svar , hon hyperventilerade säkert. Plötsligt ringde mobilen , jag måste byta ringsignal. 
- omg omg omg omg!! du driver sistah!!!! GAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH!
- Varför skulle jag? , sa jag och log.
- Omg , omg , lemme talk to ur man! Jag gav telefon till Justin och han sa hej. Man hörde ett högt skrik och jag började asgarva. Justin snackade kanske en minut sen la han på. 
- Vilket fan, vem var det ? frågade han och skratta.
- Min syster som är jätte snäll och heter Josefin , som förövrigt kommer hit.. sa jag snabbt. Han spärrade upp ögonen och stirrade.
- Haha , ta det lungt! Hon är snäll somsagt. Lite bara lite galen i dig. 
- Ah , verkligen lite, sa han och tog min hand och kysste den. Jag fnittrade lite och helt plötsligt kom en doktor in.
- Justin du kan nu åka hem , men du måste ta det lungt i två veckor så revbenet läcks. Han nickade och vi gick hem.
TVÅ VECKOR SENARE , JUSTINS PERSPEKTIV
Äntligen så kunde jag röra mig, haha. Men vi skulle till flygplatsen och hämta upp Dani's halvsyster. Väl på flygplatsen så var det massa paparazzis . Dom tog lite kort på mig och Dani. Dani sprang iväg. Jag fattade inte först men sen hörde jag ett skrik som sa" OMG JUSTIN!" , sedan kände jag något som kramade om mig. Jag kramade tillbaka. Sedan åkte vi tillbaka, väl hemma så kollade vi på en film som hetter typ Eclipse, Sedan så ringde jag en kille som både Dani och Josefin älskade.. Tio minuter senare så knackade det på dörren , och instigande kom...
____________________________________________________________________________________________________
Muhaha vem kom in ? kommentera vad ni tycker!

´sry

förlåt så hemskt mkt för uppdateringen men det blir nog ingen ikväll/natt för jag och mamma ska ha typ filmkväll med typ as många filmer.. :) hoppas ni förstår

men imorgon så blir det nog en eller två.

felskrivet

Hejsan. Jag skrev lite fel i slutet , men jag ändrar det imorn för jag mobilbloggar nu :)

YOU AND ME FOREVER : PART 14

Josefin : du kmr vara med asmycket i novell 15-17 trorjag ;)

Vi satt så och pratade en stund om honom och mig. Men ingenting om mig är särskilt intressant, förutom det om Celeste kanske.. När han frågade om mina syskon så sa jag att jag hade en lillasyster som heter Celeste och en storasyster som heter Josefin , fast att Josefin bodde i Sverige för hennes pappa är svensk. När jag berättade om Celeste så började jag gråta då höll han om mig hårdare och hade hakan på min hjässa. Han skulle precis kyssa mig när Justin kom in! VAFAN!
JUSTINS PERSPEKTIV
När jag såg henne nästan kyssa Soulja Boy , så blev jag så förbannad. SOULJA BOY SKA DÖ!
_________________________________________________________________________________________________
JUSTINS PERSPEKTIV
Jag sprang fram mot dom och slet bort Dani från Soulja och gav honom en rak höger. Man hörde hur Dani skrek till men , vem fan bryr sig ? Han slog mig hårt i magen och jag föll ner mot marken. Jag tog mig upp och försökte slå till honom , men han var för lång. Han tog ner mig på marken. Jag kände en spark mot magen kanske 7 gånger och en mot huvudet och sen blev allting svart..
DANIELAS PERSPEKTIV 
Vafan.. Mitt hjärta stannade när han slöt ögonen.
- Justin , vakna! skrek jag. Vafan JUSTIN!! Jag gav Ramone en bitchblick och sen ringde jag 911. En ambulans kom och sedan åkte vi in till sjukhuset. Han fick hjälp direkt fast det var fullt , bara för att han var Justin Bieber. Jag gick fram och tillbaka i korridoren utanför Justins rum. När jag hade väntat i kanske en timme så bästämde jag mig för att gå snabbt till Starbucks som låg brevid. När jag gick ut från sjukhuset så var det massa paparazzis som fotade mig , och ställde frågor om mig och Ramone och Justin. Jag beställde snabbt en frappucino med kolasås och grädde och sen gick jag tillbaka till korridoren som Justin hade sitt rum i. Jag satte mig på golvet och drack sakta. Jag hörde hur en dörr öppnades och jag drog upp huvudet. Inte Justins rum. Jag började gråta. Det hade snart gått två timmar. Jag gick ner till cafeterian i närheten och köpte en Us Weakly och gick tillbaka igen. När jag bläddrade runt så stog det om min och Jasmines video plus en stillbild från videon och en bild på Justin och Miley tillsammans. Jag läste om det och suckade, det stog att jag inte kände Justin och att vi ville bara vara i centrum, sure asså.. En dörr öppnades och det var Justins rum.
- Är du Daniela ?
- Ja, sa jag snabbt och ställde mig upp.
- Justin har fått hjärnskakning och ett brutet revben tyvärr..
- OMG... sa jag tyst. Kan jag få gå in? Han tvekade ganska länge innan han öppnade dörren. Justin låg där och sov. Jag satte mig brevid.
- Förlåt Justin, jag skulle inte ha varit med Soulja , inte gjort videon och framförallt inte dumpat dig.. sa jag tyst och jag kände hur tårarna blev fler.
- För..låt.. Da..ni.. hörde man tyst.
- Förlåt för vad??
- För.. att jag var.. otrogen. Jag fick fler tårar för jag tänkte på Miley och Justin tillsammans. Sedan sa han : allt är mitt fel, jag har förstört allt, jag förstår om du aldrig vill se mig mer.
- Du har inte förstört någonting!
- Jo allt , men vet du ? Jag.. älskar dig. sa han och log lite smått.
JUSTINS PERSPEKTIV
- Jag...älskar dig, sa jag och log. Dani's ansiktsuttryck ändrades från ledsen till otroligt glad.
- Jag älskar dig också Justin , sa hon kysste mig. Vet du vad jag satt och sa ute ?
- Nej.. sa jag tyst.
- I close my eyes and i can see a better day i close my eyes and pray.. ( remember att pray inte fanns denna tid..)
- Det skulle kunna bli en låt, du sjunger amazing..
____________________________________________________________________________________________________
VÄRLDENS SÄMSTA NÅÅÅÅGONSIN!

DÅLIG UPPDATERING,

Hej
Nu snart ska jag fixa mig och sen gå över till mormor , som förövrigt bor 5m ifrån mig. Då ska vi typ baka och kolla Notebook eller något.  Så det blir ingen uppdatering förns kanske 6-7 ikväll :)


YOU AND ME FOREVER : PART 13

hörni han heter ramone inte deandre! soulja asså!
Gud vad fint hon sjöng.. Gjorde hon i hatvideon också. Men varför satt hon i Souljas knä ? Fuck him! Teenage Dream var en av mina favorit låtar, stämde så mycket på hur jag kände för henne. Jag vill ha tillbaka henne , men vet inte hur.


________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
JUSTINS PERSPEKTIV
But wait.. Jag skulle ju också vara hos Ellen idag! Jag hoppade in i bilen och körde. framme om 20 minuter...
DANIELAS PERPEKTIV
När vi kommit av scenen så var Jasmine tvungen att gå på någon annan interjuv så jag stannade med Ramone ( soulja)
- Såå.. hur gammal är du`? frågade han och kollade ner på mig.
- Bara fjorton,fast 15 i augusti( det är juni 2010) sa jag och log.
- Fan då , jag är ju 18 ( egentligen 20 men palla så gammal).
- Varför är det så synd då?
- Men hallå ? du är ju daamn hot asså.. Jag började rodna och han kramade om mig då. Sedan sa han : fast åldern är bara en siffra , right? och du är inte med den där bieber va?
- Yeah och nej inte bieber, sa jag och kollade på honom. Han huvud närmade sig mitt och helt plötsligt ringde mobilen, lagom pinsamt! Jag har ju fan hans låt som ringsignal.( hon fick en ny av ellen :P)
- Ehm.. ursäkta sa jag och gick iväg.
SOULJA BOY/RAMONES PERSPEKTIV
Hon är verkligen sjukthet för att vara 14! Hon ser ut att vara minst 16.. Undra vem hon prata med, hoppas att det inte är beaver. Jag måste ha hennes nummer..
DANIELAS PERSPEKTIV
- Hallå ?
- Hej... det är Justin. Då la jag på direkt. Jag gick tillbaka till Ramone . Han kollade upp från mobilen och log. Jag gick fram till honom .
- Kan jag få ditt nummer ? frågade han. OMG soulja boy vill ha mitt fucking nummer! Jag tog hans iphone och slog in nummret. Sedan skickade han ett sms så jag fick hans nummer. Vi gick mot en soffa som var i "logen" och satte oss. Först satte jag mig brevid honom , men sedan så satt jag mig i hans famn. Vi satt så och pratade en stund om honom och mig. Men ingenting om mig är särskilt intressant, förutom det om Celeste kanske.. När han frågade om mina syskon så sa jag att jag hade en lillasyster som heter Celeste och en storasyster som heter Josefin , fast att Josefin bodde i Sverige för hennes pappa är svensk. När jag berättade om Celeste så började jag gråta då höll han om mig hårdare och hade hakan på min hjässa. Han skulle precis kyssa mig när Justin kom in! VAFAN!
JUSTINS PERSPEKTIV
När jag såg henne nästan kyssa Soulja Boy , så blev jag så förbannad. SOULJA BOY SKA DÖ!


YOU AND ME FOREVER : PART 12

 Vi kollade på  Beverly Hills 90210 boxar , den gammla. Mitt favorit program.
- ohmygosh, dylan är föööööööööööööööör snygg , sa Jasmine.
- Jag veeeet! suckade jag och sedan så kollade jag på klockan, den var redan halv tolv på natten! Vi hade kollat beverly hills i kanske 5-6 timmar! Vi gick upp och borstade tänderna. Sedan somnade vi snabbt
________________________________________________________________________________________________
DANIELAS PERSPEKTIV
Vi vaknade klockan två . Vi gick ner och åt flingor och pratade lite. Min mobil hade gått i två delar , det var endå bra , den sög. Jag dushade och sen dushade Jasmine. Jag drog på mig mina kläder.

Jag satte upp mitt hår i en lösknut och sedan drog vi. Vi skulle endå få sminket och håret rätt sedan. Vi tog Jasmines bil till studion. Utanför var det massa paparazzis, tur att jag hade solglasögonen på mig , jag ser mobbad ut osminkad!  Där inne fick jag håret lockat och en fläta i luggen. Sedan blev jag sminkad. Jasmine's hår plattade dom och sedan sminkade dom henne också. Vi stog berädda att komma ut . Jag skulle snacka själv i kanske 5-10 minuter sedan skulle Jasmine vara med.
JUSTINS PERSPEKTIV
Jag bläddrade runt bland kanalerna tills jag såg att det var Ellen.
- Nu välkomnar vi in Daniela Romano! WTF! tänkte jag och höjde ljudet. Gud vad fin hon var. Just ja, hon skulle vara med på Ellen..
- Hej , Ellen . sa Daniela glatt.
DANIELAS PERSPEKTIV
Jag gick ut och satte mig i fotöjlen brevid Ellen.
- Hej Ellen , sa jag .
- Tjenare du , sa hon och alla skrattade typ. Sedan fortsatte hon: Hur gammal är du Daniela?
- Jag är bara fjorton , sa jag och log. Btw du kan kalla mig Dani. Då skrattade alla också, vad var det som var så roligt egentligen ?
- Okey , men du det sägs att du har varit tillsammans med Justin Bieber, är det sant?
- Ehhm.. jag hänger med många killar..
- Som Justin Bieber ?
- Ehm.. Killar bara, sa jag och alla skrattade. Vi snackade lite om Celeste och sedan frågade hon massor av frågor. Sedan kom Jasmine ut.
- Så ni brudar , ni la ut ett klipp igårkväll till Justin där ni sjöng. Så jag antar att du är tillsammans med Bieber Daniela?
- Inte längre, sa jag tyst.
- Vi kollar på klippet . sa Ellen . När klippet var slut så började alla skratta och jag och Jasmine såg ganska rädda ut , tror jag. Jag och Jasmine var tvugna att snacka om klippet ett tag.
- Daniela , är du en Belieber?
- Asså , jag var det. Men inte längre. Min största idol , som jag haft i kanske 4 år är Soulja Boy!
- Jaså ? Han är nämligen här, visste du det? Mina ögon blev stora som golfbollar och jag stirrade bara på henne. Alla började skratta , Jasmine också. Soulja Boy kom ut och jag tog händerna för munnen och han kom fram till mig och drog upp mig från fotöljen. Han kramade om mig och jag tog upp ena benet som man gör typ , när man är lycklig. Massa i publiken sa " Aaawww" och jag log skit stort. Han satte sig i min fotölj och tog mig i hans famn.
- Hah ahmagash , sa jag och tog händerna för ansiktet.
- Det var du inte beredd på va ?
- Verkligen inte! sa jag och log skitstort. DeAndre , som soulja boy heter på riktigt, fick också frågor. Fan vad najs att han var här. 
 - Nu ska Daniela sjunga Teenage Dream.
- Vah ? sa jag ganska högt. Ellen ledde upp mig mot scenen och jag hade ju inge val.. Jag bytte några ord i texten så det blev orginellt.


DANIELA.

JUSTINS PERSPEKTIV
Gud vad fint hon sjöng.. Gjorde hon i hatvideon också. Men varför satt hon i Souljas knä ? Fuck him! Teenage Dream var en av mina favorit låtar, stämde så mycket på hur jag kände för henne. Jag vill ha tillbaka henne , men vet inte hur.
___________________________________________________________________________________________________
KOMMENTERA.

SVAAR.

nicole om YOU AND ME FOREVER : PART 11:
jag vill! xd
men en sak bara jag tror du har skrivit fel på överskriften det ska väll stå "you and me forever" och inte "you took me to heaven"?
(:
SV : såg de nyss ;) hehe :D

YOU AND ME FOREVER : PART 11

Jag drog ut den och tog på mig mina kläder. Helvete hur skulle jag förklara det här ? Dessutom med Miley ...

i know , det är caitlin och någon men nu är de jasmine och dani.
_________________________________________________________________________________________________

NÄSTA DAG / DANIELAS PERSPEKTIV
Jag hade inte hört från Justin på hela kvällen eller dagen och klockan var redan tre. Jag och Jasmine hade ingenting att göra så vi tog ett kort och sen ringde jag Justin. Det dröjde ganska länge innan han svarade.
- Så nu passar det att svara ! sa jag surt och väntade på svar.
- Förlåt.. Asså det hände bara.... , sa han och jag hörde hur han började gråta. Jag gav mobilen till Jasmine för jag klarar inte av att höra någon jag tycker om gråta. Jasmine frågade vad som hänt , sedan gav hon mig mobilen.
- Din pojkvän är helt jävla dum i huvdet , får jag döda honom? frågade Jasmine . Jag tog mobilen och jag hörde hur Justin grät.
- Dani ... Jag var hos .. Miley igår..
- Jaha och ? Inget att böla över ! Jasmine skakade på huvudet och gjorde en blick som sa typ " vänta , det kommer mer.."
- Vad gjorde du justin!? skrek jag.
- Jag..... hade se.. Han hann inte säga något mer innan jag kastade mobilen i stengolvet.
- Jag visste det! Han är känd , jag visste det... Jasmine kom på en idé och jag gillade den. Vi gick ut på youtube och tröck på spela in med webbkameran.
- Hej alla beliebers , jag är Dani . Hon ni har sätt i tidningarna antagligen. Hon som Miley pratade om på Ellen. Jag sitter brevid min kusin Jasmine just nu. sa jag ganska kaxigt.
- Jo , nu är det så att vi ska tillägna en låt till en såkallad Justin B-E-A-V-E-R , sa Jasmine. Det är vad då Dani skulle göra för Justin.. För er som inte vet så hade han sex med Miley Cyrus fast han var tillsammans med Daniela..
- Vi ska iallafall köra Grenade av Bruno Mars, en heting.. sa jag och tog fram gitarren.
Jasmine och Dani ( låssas vi :P ) jasmine sjunger först versen+ refräng och dani andra plus refräng.
- Ja somsagt denna är till Bieber , sa jag.  WE HATE YOU , skrek vi sen och peka fucku i kameran. Vi började skratta och sen så la vi upp den på min och Jasmine's twitter.
- Vad mogna vi är , sa jag och skrattade.
- Riktigt. sa Jasmine och skrattade ennu mer. Hon är så amazing som kusin ! Vi fick massa tweets som bah " Taskig justin är ! hate him" och några " fyfan vad taskigt mot justin, fast ni sjöng grymt" . Justin hade sätt tweeten tror jag för han hade tweetat " @Dani3la i regret what i did baby. i'd catch a grenade for ya. " Jag och Jasmine började småskratta och helt plötsligt ringde mobilen "hopped out the bed turn my swag on" Det var doltnummer men jag svarade endå.
- Hej det är Daniela
- Hej Daniela, det är Ellen Degenares, jag undrade om du vill vara med i min show imorgon , det är live men endå? 
- Jo självklart, kan jag ta med min kusin då ? Hon är känd.
- Självklart, det är Jasmine va ?
- Japp , vi ses imorgon, vilken tid? 
- Du ska vara här halv 4 , ses. sa hon och la på. Jag berättade allting för Jasmine och sen tweetade jag . " 4pm i'm live on Ellen D's show tommorow, whatch it, i maybe go out with some yummi gossip ;) hehe , seeya" , Jag och Jasmine gick ner för att laga mat , vi båda vad fetthungriga och mina föräldrar var hemma hos Jasmine föräldrar över helgen. Vi gjorde ceasar sallad och vi åt framför tvn. Konstigt nog så var jag inte ledsen över det Justin gjorde, bara otroligt jävla förbannad! Vi kollade på  Beverly Hills 90210 boxar , den gammla. Mitt favorit program.
- ohmygosh, dylan är föööööööööööööööör snygg , sa Jasmine.
- Jag veeeet! suckade jag och sedan så kollade jag på klockan, den var redan halv tolv på natten! Vi hade kollat beverly hills i kanske 5-6 timmar! Vi gick upp och borstade tänderna. Sedan somnade vi snabbt
________________________________________________________________________________________________
As konstigt inlägg men endå :P Vilka vill ha 12 ?

video till justin


Fick den inskickad av en tjej så ja klart jag lägger upp den!

mobilblogg

Hej alla söta beliebers ;) nu så har var släkt åkt men jag måste dusha och fixa mig innan ni får 11 och 12 :) btw Justin var typ tsm med miley innan dani och miley vet nt att Justin och dani e tsm. Så Justin kommer få de jobbigt..haha :P men ah , jag har bestämt vem som har fått rollen , men de får ni se senare. Och förresten de kmr fler roller..

chansen e din.

Nu har ni chansen igen ! Få en roll i novellen! Skriv namn och ålder. Lite om er själva oxå kanske ? Om ni har blogg så länkar jag er :)

YOU AND ME FOREVER : PART 10

Justin filmade allting , så jag kunde se sen. Efter träningen så körde vi till Burger King för att beställa mat. Jag tog något med kyckling och Justin en whopper eller vad det hette. Jag brukar aldrig äta på sånt jag jag bara tog nåt. Vi körde hem och åt.

________________________________________________________________________________________________
När vi hade ätit så hörde vi en signal , som var min mobil " Hopped up out the bed , turn my swag on " ( ine whip my hair, utan turn my swag on med souljaboy :P) .
- Hallå ?? sa jag .
- Heeej gumman , du kan komma hem nu! Tur.. det var mamma.
- Okej , hur är det med farmor? Hon sa att det var bra och sen la vi på. Jag sprang upp och tog min väska och packade ner smutstvätten.
- Vart ska du babe ? frågade Justin , som nu hade tagit ner väskan åt mig.
- Hem , mamma är hemma. Han svarade inte utan kramade om mig bara och kysste mig , sedan så sa vi hejdå . Jag gick snabbt hem och när jag kom fram så var min bästavän och kusin där! Jasmine ( jag vet hon verkar asbitchig men inte i denna.!
- Oh my gosh! Hey! sa jag och släppte väskan och kramade om henne.
- Heeey giirl . sa hon och kramade tillbaka. Jag hade saknat henne skit mycket! Det var typ 4 månader sen vi sågs sist. Jag bytte om till ett par shorts , ett svart linne och en röd bondeskjorta. Jasmine hade ungefär lika fast en blå. Sedan gick vi på ett fik , jag tog lite kort på Jasmine och sen så fick jag ett sms. " Hej älskling , vad gör du ? xx Justin " " Sitter och fikar med min kusin , som även var med i Baby musikvideon ;) xxDani " Han svarade inte så vi snackade om lite allmöjligt.
- Btw , vem smsade du med ?
- Justin, vi är typ tillsammans .
- naaw , han är ju skitsnäll. Men knappast min typ , sa hon och skrattade. Jag skrattade också . Jag hatade när folk sa att hon var bitchig för det var hon verkligen inte! Hon var grymt snäll , plus att hon har en pojkvän så varför oroa mig för Justin`? " Jahapp , ni är lik varandra , du och Jasmine :) Btw jag kunde inte ses ikväll jag måste göra en sak, privat ;) " . Jag svarade okej bara och sen så fortsatte jag och Jasmine att prata.
Justins perspektiv
Jag tog bilen och körde mot Miley. När jag plingade så¨öppnades dörren direkt. Hon drog mig mot en soffa där hon började kyssa mig. Jag drog mig inte ifrån. Vi var ju här för att ha sex . Hon drog sina naglar över min rygg. Jag kysste henne mer passionerat och intensivt. Hon la sig ovanför mig och drog av mig tshirten. Hon kysste mig från halsen och neråt. Jag stönade om bet mig i läppen.

Jag drog av henne hennes tröja och knäppte upp bhn. Jag fick inte bort ögonen från hennes bröst, omg. Jag smekte dom och drog av hennes byxor. Sedan drog jag av mina egna. Hon tog sin hand i mina kalsonger och smekte försiktigt. Sedan drog on av dom och hennes trosor.
- Vänta kondom , sa hon och tog fram en. Hon satte på mig den och sen tog jag in den. Jag hade verkligen känslor för Miley , men det var verkligen kärlek vid första ögonkastet med Dani. Jag drog ut den och tog på mig mina kläder. Helvete hur skulle jag förklara det här ? Dessutom med Miley ...
__________________________________________________________________________________________________
Tur att Jasmine är kusin med Dani! Gick lite fort fram men aja :P
Btw , om ni gillar mina noveller så kommnetera det. sno bara inte! en blogg skrev typ exakt lika dant om det med halsbandet, vilket var astaskigt. För att min gammelmoster har bröstcancer och min farmor dog i lungcancer plus att min låssasmorfars systers man har lung och hals cancer. och hon lilltjejen hade cancer. Så jag skrev lite om vad som skulle hända om min gammelmoster dog. Fast inte dte med Miley , men det skulle kännas så. Så ta helst inte mina idéer för det ligger verkligen tankar bakom.

RSS 2.0