YOU TOOK ME TO HEAVEN : PART 9

Jag log och fick tårar i ögonen. När låten var slut kysste han mig länge och passionerat. Helt plötsligt höre vi ett högt " Awwww " från alla i publiken.
- Jag älskar dig , viskade jag i hans öra
- Jag älskar dig också..
______________________________________________________________________________________________________
Efter talangshowen så fick man åka hem. Jag och Justin åkte hem men jag var tvungen att åka på träning direkt. Jag sprang upp och hämtade mina kläder och sen skjutsade Justin mig.
- Vad tränar du egentligen ?
- Breakdance, hiphop, show och modernt , sa jag och skrattade. Men idag skulle vi köra poledancing , bara för att det stärker benen. Justin tog en djupt andetag och bet sig i läppen.
- Hur länge har du dansat ?
- Sen forever , sa jag och vi var framme. Justin ville följa med så det fick han. Fast alla lektioner var inställda. Suck.
- Fuck.. sa jag tyst. Helt plötsligt kom min danspartner Claryssa och sa att vi två kunde få låna ett rum till modern träningen. Vi körde dansen några gånger och Justin bara stirrade.


Claryssa i rött/rosa och Daniela i blått.
Justin filmade allting , så jag kunde se sen. Efter träningen så körde vi till Burger King för att beställa mat. Jag tog något med kyckling och Justin en whopper eller vad det hette. Jag brukar aldrig äta på sånt jag jag bara tog nåt. Vi körde hem och åt.
________________________________________________________________________________________________
Förlåt för skiiiiiiitkort , men jag måste städa nu !

YOU AND ME FOREVER : PART 8

- Shit, sa jag och log stort. Justin flinade bara och kysste mig igen. Jag kysste han ett tag tills han avslutade kyssen och kollade mig rakt in i ögonen.
- Vill du bli min shawty , Daniela Romano ?
- SJÄLVKLART! skrek jag och kramade om honom.
_________________________________________________________________________________________________
Resten av kvällen blev det bara mys med Justin. Pattie hade tagit med Lady till en vännina för hon visste inte när vi skulle komma hem. Jag och Justin satt och kollade på The Ring 1 tills hans hemtelefon ringde. Justin svarade och han blev helt kritvit i ansiktet. Han la ner telefon och satte sig alldeles blek brevid mig.
- Vad är det ? frågade jag oroligt.
- Han i telefon sa Seven Days , precis som i filmen. Jag blev livrädd och kollade nummret. Jag började gapskratta. Det var ju Angelicas mobil nummer!
- Vad är det ? frågade Justin , jag ska fan dö om sju dagar! skrek han tilslut. Jag fortsatte att garva tils jag äntligen lungade ner mig.
- Alltså den som prata i telefon var Angelica , hon visste att vi kollade på The Ring så hon ringde dig .
- Haha.. jaha.. , sa han och skämdes. Jag kramade om honom och sen kollade vi klart. Filmen var inte så jätte läskig för jag brukar mest skratta åt skräckfilmer. Klockan närmade sig ett på natten så vi gick upp. Vi borstade tänderna och jag tog på mig svarta hotpants och ett vittlinne.
- Damn... hörde man från Justin.
- Vadå ? Ska jag sätta på mig ett par långbyxor eller?
- Aldrig någonsin att du ska sätta på ett par byxor igen. Jag skrattade och la mig brevid honom i sängen. Jag somnade på nolltid. Jag vaknade av alarmet som pep klockan halv sju . Jag klädde på mig , det blev en vit tshirt där det stog " Justin Bieber is my boyfriend , deal with it! " och ett par svartashorts. Sedan satte jag upp håret i en toffs och väkte Justin försiktigt.
- Justin vakna. sa jag tyst och smekte hans kind.
- Mhmm... neej.... sa han och tog kudden över huvudet.
- Nejmen oj! En stooor skål med iskallt vatten , vad gör den här ? sa jag och han reste sig upp snabbt. Han drog på sig ett par svarta knälånga shorts och en tshirt med en smiley på som såg ut att vara hög. Vi gick ner tillsammans och där var Pattie med Lady. Lady började skälla och sprang emot mig. Jag tog upp henne i min famn och började pussa henne som en galning. Hon pussades lika mycket tillbaka .
- Så du är Daniela ? Trevligt att träffas , sa Pattie och kramade mig.
- Desamma! sa jag glatt och släppte ner Lady. Jag och Justin käkade frukost och sen drog vi till skolan. Justin gick i vanlig skola en termin så han skulle få umgås med folk i sin egen ålder. Men det var ganska konstigt att vi gick i samma utan att jag märkte det. Iochförsig, High School och högstadiet var i samma byggnad med olika delar av byggnaden. Fast samma matsal som var nästan hela botten våningen. Jag och Justin kramades och sedan skilldes vi åt. Jag gick till mitt skåp och där stog Angelica och Christy. Jag sprang fram och kramade båda sedan tog jag mina matteböcker och gick.
- Gick han på det ? frågade Angelica och flinade. Christy undrade vad vi snackade om och jag förklarade för henne.
- Och ja , han gick på det sa jag och skrattade.
- Btw , din tröja . Stämmer texten ?  frågade båda.
- Ja, sa jag och log. Båda skrek högt och alla började stirra. Dom blev tyst och sen gick vi snabbt. I klassrummet så satt redan hela klassen där. Vi tre satte oss på våra vanliga platser och sen så började lektionen. Den var skitseg som vanligt men den gick slut snabbt , för att High School eleverna hade en talangshow som vi 7-9or skulle kolla på + dom som inte var med i HS , vilket var typ alla. Jag försökte se om Justin satt någonstanns i rummet men jag såg han aldrig. Först sjöng en tjej som heter Sofia låten som Celeste älskade. Jag började snyfta och Angelica kramade om mig. Christy satt med sin pojkvän på andra sidan raden så det var bara jag och Angelica. Efter några nummer till så blev jag chokad, Justin skulle sjunga! Han satte sig på en stol framför ett piano.
- Eh hey alla, sa han tyst. Plötsligt hörde jag några tjejer bakom mig skrika. Jag skrattade tyst och sen fortsatte han.
- Jo jag ska sjunga en låt somsagt , till en tjej som heter Daniela Romano , försök att få upp henne på scenen någon som sitter nära henne. sa han och log. Några tjejer sparkade i stolen och jag vände mig om.
- Vafan det är ju du ,sa dom och hyperventilerade. Justin började sjunga en låt. Det var I Dont Wanna Miss A Thing av Aerosmith.


Låten han sjöng.
Angelica tog min hand och drog ner mig till scenen. Precis när refrängen började så gick jag upp till honom. Jag satte mig brevid honom , han sjöng " i dont wanna close my eyes, i dont wanna fall assleep , cuz i miss ya baby and i dont wanna miss a thing. cuz even when i dream of you , the sweatest dream would never do , i'd still miss ya baby and i dont wanna miss a thing". Jag log och fick tårar i ögonen. När låten var slut kysste han mig länge och passionerat. Helt plötsligt höre vi ett högt " Awwww " från alla i publiken.
- Jag älskar dig , viskade jag i hans öra
- Jag älskar dig också..
_________________________________________________________________________________________________
Hehe , gulligt ! :D


YOU AND ME FOREVER : PART 7

- Jag slår vad om att hon sitter brevid dig nu, och tröstar dig. Hon vill nog att du ska vara glad. Men du vet att gud tar dom finaste änglarna upp till himmelen.Jag log lite av vad han sa. Jag satte mig upp och pussade honom på kinden.
- Jag kan fixa halsabndet till Miley sa han.
- Jag vill ge det till henne.
- Visst, sa han och kysste mig.
____________________________________________________________________________________________________
Jag lät han fortsätta , det fick mig att må bättre. Jag avslutade den och vred lite på mig.
- Åh förlåt , gjorde jag något fel ?
- Nej nej nej! Det där var underbart, men alltså . När tror du att vi kan ge halsbandet åt Miley ? Han var tyst en stund tills han tog upp mobilen och smsade med någon.
- Nu faktiskt , sa han och log. Vi ställde oss upp och började gå hemåt så jag kunde ta på en tröja.
- Men , vill du inte ha kvar halsbandet, som ett minne ?
- Nej. Hennes sista önskan var att ge detta till Miley så då gör jag det, allt för min syster , du vet filmen ?
- Ja , den filmen är ungefär som ditt liv.
- Jag vet, förutom detta med blodet, vi kunde inte göra något hur mycket blod hon en fick..  Det blev tyst en stund och sen kom vi hem. Jag drog på den blåa tshirten från igår och sen gick vi ut igen.
- Är du helt säker ? sa Justin ennu en ång och stannde upp och kollade mig rakt i ögonen.
- Ja! Har ett eget som det står Daniela på , med samma bild i. Justin sa okej och sen så gick vi. Han tog min hand och jag släppte inte. Jag tog i hans hand hårdare och han också. Miley bodde ganska nära Justin så behöve bara gå i någon minut. Vi plingade och Miley öppnade.
- Hej! sa hon glatt och släppte in oss. Vad heter du ? frågade hon mig.
- Daniela , sa jag tyst och började knäppa upp halsbandet. Jag fortsatte : Min lillasyster dog i blodcancer för 9 månader sen . Jag tog ett djupt andetag och jag kände hur det örjade tåras i ögonen. O-o-och hennes sista önskan var att ge dig det här , sa jag och började gråta. Miley såg häpen ut men tog imot halsbandet. Hon öppnade det .
- Hon var riktigt söt din lillasyster, jag beklagar sorgen , sa hon och kramade om mig. Justin satte på henne halsbandet och sedan så kramade jag om Justin. Miley lovade att ha kvar halsbandet och inte slänga det , som hon faktiskt gjorde när hon fick för mycket saker. Sedan var vi tvungen att gå för att Miley skulle ha en live interjuv om en timme. Jag och Justin kramade om henne en sista gång och sen gick vi.
- Det du gjorde Dani. Det var väldigt starkt , sa han när vi gick. Jag log lite smått men jag tänkte bara på Celeste( uttalas selest , bara så ni vet ). När vi kom fram så drog jag av mig alla kläder , ag brydde mig inte ett skit om Justin såg. Jag sprang upp naken och klädde på mig mörkblåamjukisbyxor som det stog BIEBERS  ( alltså det är hans röv :p ) på och ett svartlinne. Sedan gick jag ner igen , jag satte mig vid tvn brevid Justin. Han sa att vi skulle kolla på Miley interjuv sedan. Men nu kollade vi på Big Bang Theory för det var programmet innan. Sedan började interjuven, jag lyssnade inte så noga förens jag höra ordet halsband. Jag satte mig upp och kollade noga. Hon hade på halsbandet.
- Vad är det för halsband , Miley ? frågade Ellen Degeneres.
- Jo det är så att hon tjejen Celeste som ägde halsbandet dog i blodcancer för ungefär ett halvårsedan. Hennes stora syster sa att hennes sista önskan innan hon somnade in var att ge mig detta halsband. Storasystern heter Daniela och är en vän till mig och Justin. Hon är riktigt stark som har gått igenom detta.
- Det är hon verkligen ! Daniela är någon som jag verkligen skulle vilja träffa, i min show kanske? Du kan ju fråga henne någon gång. Men tack Miley!
- Tack själv så hon och programmet slutade. Jag satt och smågapade , jag kanske skulle vara på tv , det sändes tillochmed för hela världen!
- Shit, sa jag och log stort. Justin flinade bara och kysste mig igen. Jag kysste han ett tag tills han avslutade kyssen och kollade mig rakt in i ögonen.
- Vill du bli min shawty , Daniela Romano ?
- SJÄLVKLART! skrek jag och kramade om honom.
___________________________________________________________________________________________________
Kommentare vad ni tycker ! :)


ANG . UPPDATERINGEN

Hejsan! Idag var jag med min bästavän så då kunde jag inte skriva, och imorgon måste jag städa skitmycket för min kusin kommer hit över nyår och hon ska sova i mitt rum , henne har jag inte träffat på 7-8 månader. Men ska nog klämma in två -tre inlägg imorgon , eller ikväll :)

joppas ni förstår , ha ett gott nytt år !


YOU AND ME FOREVER : PART 6

- Kan vi inte göra något roligt , sa jag och skrattade. Då kysste han mig. Jag drog mig undan skit snabbt.
- Du sa ju något roligt , sa Justin och småflörtade.
- Det där är mer mysigt , inte roligt. sa jag och gick mot tvn.
___________________________________________________________________________________________________
Jag satte på hans xbox och började spela Halo. Justin kom lite senare med läsk oh popcorn. Jag klådde skiten ur honom.
- DÖÖÖÖÖÖÖÖ! skrek jag och tröck på massa knappar så Lady börja skälla. Justin började skratta och tillslut låg han på golvet. Jag himlade med ögonen och fortsatte spela ett tag. Sen så sken solen och jag sprang ut. Det var skitvarmt!
- Justin, vi går till stranden !
- Smartass , sa han och vi gick upp till hans rum för att byta om. Vit bikini och shorts fick duga. Jag tog min väska och flipflops och sen gick jag ner för att vänta på Justin. Han kom ner och jag kunde inte sluta stirra. Jag bet mig i läppen. Justin slog mig på huvudet .
- Kom nu , sa han och vi gick ut. Jag lämnade Lady hemma för att Pattie skulle komma hem närsomhelst. Justin hade skrivit en lapp där de stog vems hund det var. När vi kom fram till stranden så var det inga där förutom vi. Jag tog av mig shortsen och gick iväg för att sätta mig på min favorit plats. Det låg ganska långt bort ifrån där Justin var nu.


Lyssna härifrån

Jag satte mig ner och tänkte på allt som hade hänt det senaste året. När min lillasyster fick kämpa med blodcancern. Jag älskade henne så mycket. Hon och jag hade samma intressen. Jag satt och tänkte på hennes sista önskan. Det enda hon ville var att jag skulle ge Miley Cyrus hennes favorithalsband. Hennes enda idol var Miley. Hon lyssnade på bara på henne och det enda hon pratade om var hon. Jag brast ut i gråt när jag tänkte på hur hon kramade mig och hur vi lekte som små. Precis innan hon dog så sjöng jag en låt för henne , Every Rose Has It's Thorn ( den uppe ) . hon älskade när jag sjöng för henne. Det var hennes favoritlåt. Jag beskrev för henne vad dom menade med Every rose has its thorn. Jag sa att allt som var hur bra som helst har sina nackdelar  , ungefär som livet. Hon var nio år när hon dog. Ingen förtjänar att dö när dom är nio. Hon var så rädd , det går verkligen inte att beskriva. Varje kväll så frågade hon mig om vi någonsin skulle ses igen. Jag sa att jag skulle komma till henne. Hon sa att jag inte skulle dö förens jag blev minst 100 , jag sa att jag kanske inte dör förens då, men att det bara är drygt 3 dagar i himmlen. Så jag skulle komma till henne nästan direkt. Hon blev inte lika rädd då , men hon var endå livrädd. Det enda jag ville var att byta liv med henne , så hon skulle få leva och inte jag. Hon älskade livet. Hon älskade att vara utomhus och springa i gräset medans jag sprang efter henne. Hon och jag fyllde år samma dag. Jag fick världens finaste födelsedags present då. Hon visste om det. Men hon togs ifrån mig . Min älskade lillasyster. Jag lever för henne nu och det ska jag göra tills jag dör.  Jag kände att någon satte sig brevid mig.
- Vad är det sötnos ? sa Justin.
- Min lillasyster. Hon dog för nio månader sedan. Hon och jag delade födelsedag så hon visste att hon var speciell. Hon var det bästa i mitt liv och jag i hennes. Och så var dom tvungen att ta henne ifrån mig. Hon var så jävla rädd, så jäääävla rädd! Om det var någon som älskade att leva så var det hon. Hennes sista önskan var att ge det här till Miley Cyrus, hennes idol. sa jag och visade halsbandet runt halsen. Det var ett hänge som var runt med ett kors inristat och under korset så stog det Celeste som hon hette , när man öppnade ringen så var det en bild på henne och mig. Jag började gråta henne mer. Justin kysste mig på hjässan och höll om mig. Jag grät ennu mer och tillslut klarade jag inte av det. Jag log i Justins famn och bara grät.
- Jag slår vad om att hon sitter brevid dig nu, och tröstar dig. Hon vill nog att du ska vara glad. Men du vet att gud tar dom finaste änglarna upp till himmelen.Jag log lite av vad han sa. Jag satte mig upp och pussade honom på kinden.
- Jag kan fixa halsabndet till Miley sa han.
- Jag vill ge det till henne.
- Visst, sa han och kysste mig.
_________________________________________________________________________________________________________________________________________
Naw, tillochmed jag började gråta. Ganska värd att kommentera , right ? :)


YOU AND ME FOREVER : PART 5

Jag somnade på direkten , men vaknade någon timme efter av att det åskade. Jag hatar åska! Jag smög mig in till Justin.
- Eh.. Kan jag sova hos dig, det åskar. Jag hatar åska , det är skitläskigt!
- Visst , sa han och flyttade sig inått. Jag la mig brevid och han kysste mig på huvudet innan jag somnade
_________________________________________________________________________________________________
Jag vaknade av att Justin satt och drog i mitt hår löst.
- Godmorgon , sa han och log.
- Godmorgon själv.
- Du är skitsöt när du sover, och du pratar typ. han skrattade och flinade.
- Vafan sa jag ?
- Du typ bah ååh justin , mmm , ååååååh hårdare! sa han och immeterade mig och garvade. Jag tröck kudden mot huvudet , jag hade faktiskt drömt att jag hade sex med honom. Jag ställde mig upp och frågade om jag fick låna dushen , det fick jag. Jag hoppade in i dushen ( asså hon hoppade bokstavligttalat inte in i dushen.) och lät strålarna skölja i mitt hår. Jag shamponerade håret och sen tog jag i balsam. Jag gick ur  dushen och torkade mig. Jag tog å mig underkläderna och gick ut . Justin kollade på mig och bet sig i läppen . Jag orkade faktiskt inte bry mig så jag tog på mig gårdagens kläder och sa hejdå till Justin och sen gick jag hem. När jag kom hem så såg jag en lapp ligga på bordet. " Hej gumman , jag var tvungen att dra till Italien också , farmor är sjuk. Ta hand om Lady ! " , Greeaaat , tänkte jag och suckade. Jag ropade på Lady men hon kom inte. När jag rasslade med kopplet så kom hon. Jag sprang snabbt till mitt rum och packade ner kläder i en bag sen tog jag på Lady kopplet och sen gick vi . Jag låste dörren och gick mot Justin. Nu började det regna också , vafan det var ju soligt för kanske 2 minuter sen? Jag drog på skinnjackan och skynade mig till Justin. Jag plingade på dörren och Justin öppnade.
- Hej igen , sa jag och sedan fortsatte , kan jag sova här i några dagar ? Mamma och Pappa åkte till Italien för det hade hänt något med farmor.
- Självklart sa han och lät mig komma in. Jag släppte lös Lady och hon försökte hoppa upp i Justins famn , men det funka inte. Hon är så liten. Justin tog upp henne och började gosa. " Hej söötnos , vad heter du ?" sa han med bebis röst och hon slickade han på näsan.
- Hon heter Lady , sa jag och gick upp mot Justins rum för att lämna väskan. Jag sprang ner igen och Justin satt och lekte med Lady på golvet . Jag hade tagit med hennes favorit leksak så dom satt och hade liten dragkamp. Jag gick och satta mig brevid Justin och kollade på ett tag.
- Kan vi inte göra något roligt , sa jag och skrattade. Då kysste han mig. Jag drog mig undan skit snabbt.
- Du sa ju något roligt , sa Justin och småflörtade.
- Det där är mer mysigt , inte roligt. sa jag och gick mot tvn.
________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
Skit kort, förlåt . Den var bajsdålig också , ni kommer aldrig få en sån här igen. Kommentera minst 4 för mer!

help me.

Jo hej , jag vaknade nyss ungefär av massa fina kommentarer. Men go'ast va no kära majas ( mwohaha ska dom ha sex :D ?) . Iallafall my mind is tomt . Så kan ni ge lite tips ? :) biebersex redan elle nå annat ? jag tycker oxå att det är förtidigt inte förens part 30 iaf ;)

YOU AND ME FOREVER : PART 3

Shit , jag blev alldeles tårögd. Han stog så nära mig hela tiden. När låten var slut så gick vi tillbaka bakom scenen. Han gav mig hans mobil.
- öhm.. Vad ska jag göra med den här ?
- Lägga in ditt nummer , såklart.
- Vaah ?! öhm.. okej , sa jag och la in det. Han kramade om mig och jag gick ut igen
_________________________________________________________________________________________________
Efter konsertern så drog jag hem till mig. Jag var helt slut. Klockan vara bara åtta men jag var döds trött. Jag bytte om till ett linne och sen la jag mig. Jag vaknade av ett sms . " heey beautiful. hoppas att jag inte väcker dig nu , men det tror jag inte klockan är ju två. Ses idag ? xx Bieber. " " hej på dig oxå . haha jo du väckte mig , det var lika bra. När ska vi ses ? :) " . Jag fick inget svar så jag gick och klädde på mig. Jeansleggings , vitt linne och en mörkblå tshirt. Jag flätade mitt svarta långa hår och drog på lite mascara på ögonfransarna. Sedan kollade jag mobilen. " Om tio minuter , på basketplanen i ******* ( kom inte på något namn xD ) ? Förresten , du sa aldrig vad du hetr igår ? :) xx Bieber. " Jag kollade när han skickade smst och sen vad klockan var , fan skulle vart där för fem minuter sen! " Jag heter Daniela , men kalla mig för Dani ;) Kommer om två minuter, förlåt för att jag e sen :) " . Jag drog på min skinnjackan och sprang till planen där Justin var.
- Hey Dani , sa han och kramade mig.
- Hey , sa jag och kramade tillbaka . Så vad ska vi göra? fortsatte jag.
- Vet inte , hyra film kanske ? Vädret är så dåligt.
- Sure, men kommer inte folk känna igen dig då ?
- Jo, men jag har mössan och brillorna, sa han och log stort och satte på sakerna. Sedan gick vi mot hyrbutiken. Vi kollade runt bland filmerna. Vi bestämde att Justin skulle välja en film och jag en. Jag letade jätte mycket efter min favoritfilm. När jag hittade den så gick vi mot kassan. Justin hade valt Taken och jag Dirty Dancing. Vi köpte en full påse med lösgodis också och sen gick vi mot Justins hus. 
-Shit vad stort! skrek jag lite halft och gick in. 
- Haha nja, sa Justin och stängde dörren. Vi gick upp mot hans rum och satte oss i sängen. Han slog på sin onormalt stora plattv och satte in Dirty Dancing. I en scen så har Patrik Swayze inte tröja på sig.
- Mmmm fyfan vad sexig han är! sa jag och stirrade mot skärmen. 
- Äh , han är väl inget.
- Eh jo ! Han var fan en av dom sexigaste på 80 talet. Justin fnyste och tog godis påsen och började äta enormt mycket.
- Fast ioförsig, du är den sexigaste på 2000 talet. sa jag coh fortsatte kolla. Hon tog upp huvudet från godis påsen och log. När filmen var slut så kollade vi på den andra. Den var faktiskt rätt bra. Efter den filmen så visste vi inte vad vi skulle göra. Den började bli kväll , men jag behövde inte gå hem en.
- Ehh , Daniela ?
- Ah ?
- Det är så att ... han svalde hårt och blev helt seriös. Sen fortsatte han : Jag tror att det var kärlek vid första ögonkastet. Varje gång jag ser dig vill jag bara hålla om dig och kyssa dig. Men det kan jag inte. Vi har ju bara känt varandra en dag . Men det känns speciellt på något sätt , jag vet inte hur men det är så. Han kollade försiktigt på mig . Jag log hur stort som helst.
- Asså jag håller med. Förut när jag lyssnade på dig eller såg dig på tv, jo visst man trodde ju att man gillade dig seriöst. Men nu när jag träffade dig idag så kändes det inte så som det kändes när jag såg dig på tv. Utan det kändes som kärlek.
Han log och kramade om mig. Jag såg hur han tänkte kyssa mig. Precis när han skulle vek jag av.
- Vi har bara känt varandra en dag, fast det känns så speciellt.
 Jo jag vet , sa han tyst. Vi snackade jätte länge tills jag fick ett sms " Vart är du gumman ? Är du okej?! " , så typsikt mamma ! "jag är okej , jag är bara hos en kompis . " , " tror du att du kan sova där? jag måste till jobbet nu och far'n din åkte till italien för en timme sen." .
-
Justin , kan jag sova här ?
- Självklart! . " Japp jag kunde , hejdå älskardig!" skickade jag . Jag satte mig brevid Justin och vi snackade ennu mer. Jag gäspade tillslut . Jag frågade om jag fick låna en tröja och det fick jag. Jag drog på den .
- Öhm.. vart ska jag sova ?
- På golvet på en madrass, i ett kallt gästrum eller i min mysiga säng tillsammans med mig.
- Jag tar gästrummet, sa jag och gick dit. Jag somnade på direkten , men vaknade någon timme efter av att det åskade. Jag hatar åska! Jag smög mig in till Justin.
- Eh.. Kan jag sova hos dig, det åskar. Jag hatar åska , det är skitläskigt!
- Visst , sa han och flyttade sig inått. Jag la mig brevid och han kysste mig på huvudet innan jag somnade
________________________________________________________________________________________________
4 kommentarer för mer när jag vaknar!


A QUESTION

Hörni, ni kommenterar ingenting nu när jag avslutade ryan saken. Blev ni sur ?

YOU AND ME FOREVER : PART 2

- JAG VANN! skrek jag och kramade om Ellie. Alla i fiket började stirra så vi gick ut. Jag tog upp mobilen och tweetade " oh my gosh , i won the comp . cant wait to meet you @justinbieber! <3 " . Jag gick hem till mig och satte mig vid datorn. Jag gick in på twitter och jag såg att jag hade 10 tusen fler följare ! Jag hade fått massa tweets " Justin bieber is following you and he retweet you!". Jag trodde inte att det var sant. Men jo , han hade retweetat mig " RT @Dani3la oh my gosh , i won the comp. cant wait to meet you @justinbieber! <3 : cant wait either!"  . OH MY GOSH!
_________________________________________________________________________________________________
Jag somnade nästan direkt den kvällen, jag ville bara att det skulle bli lördag. Jag vaknade runt ett och fick panik. Bara två ½ timme tills vi skulle vara där! Jag hoppade snabbt in i dushen. Det var otroligt skönt. Innan jag gick ur dushen skjölde jag håret med iskallt vatten. Det gör så håret blir skimmrande ( har jag hört , haha :D ) . Sen drog jag på mig kläderna . Jag orkade verkligen inte ha någon jäkla Justin Bieber tröja eller ha JUSTIN!<3 skrivet i fejset . Jag satte upp håret i en snodd

Danielas kläder.
Jag gick snabbt ut med Lady så hon kunde göra sina behov. Sedan tog jag ett glas med yogurt innan jag sminkade mig. När jag var klar så kom Ellie och vi tog min bil till konsertern. Vi fick köra i tjugo minuter innan.
- Där är Jessica , sa Ellie och vi gick emot henne.
- Åh vad bra att ni kom. Hur känns det att få träffa Justin ?
- Ett ord, AMAZING! sa jag. Vi gick före alla i kön . Vi gick backstage och vi blev förda till ett rum. Vi satt där i runt tio minuter innan nån steg in.
- OH MY GOD, JUSTIN BIEBER ! , skrek Ellie och rusade mot han och kramade han. Jag kollade upp och såg han. Han med dom fina ögonen, den vackraste smilet i världen. Stog mitt framför mig. Jag började gråta.
- Är du ledsen beautiful? frågade Justin. OH MY GOSH HAN KALLA MIG BEAUTIFUL!
- Nej , bara otroligt glad. Han satte sig brevid och kramade om mig. Han drog upp mig och vi tog ett kort ensamma och ett med Ellie. Vi snackade ett tag tills han var tvungen att gå. Han kramade Ellie igen och sen så kramade han mig. " vi ses sen " viskade han till mig tyst. Jag rös. Vi var också tvungen att gå. Vi gick till våra platser. Konserten började
" WHEN I SAY JUSTIN YOU SAY BIEBER , JUSTIN!"
" BIEBER!"
" WHEN I SAY LOVE YOU SAY ME , LOVE!"
" ME!"
Sen kom Justin ut. Jag dör så snygg han var. Han bara stog där och var underbar. Han körde några låtar till. Sen kände jag att någon drog i mig. Jag vände mig om och såg Kenny.
- Du är hans OLLG.
- Really ? sa jag hypert.
- Ja , kom nu. Jag fick gå bakom scenen och vänta tills jag skulle ut. Justin kom och tog min hand, han viskade tyst hej och sen satte jag mig på en stol.
I can fix up your broken heart
I can give you a brand new start
I can make you believe, yeah
I just wanna set one girl free to fall, free to fall
She's free to fall, fall in love with me
Her heart's locked, and know what, I got the key
I'll take her and leave the world with one less lonely
Shit , jag blev alldeles tårögd. Han stog så nära mig hela tiden. När låten var slut så gick vi tillbaka bakom scenen. Han gav mig hans mobil.
- öhm.. Vad ska jag göra med den här ?
- Lägga in ditt nummer , såklart.
- Vaah ?! öhm.. okej , sa jag och la in det. Han kramade om mig och jag gick ut igen
__________________________________________________________________________________________________________________________________________


YOU AND ME FOREVER : PART 1

Du heter Daniela men kallas för Dani och är ursprungligen från Italien men du fyttade till Atlanta när du var sju år. Nu är du 14 och kan prata engelska och säger tillochmed y'all . Du är en Belieber
_________________________________________________________________________________________________
Jag låg på min dubbelsäng med min svarta dvärgpudel Lady. Jag läste nya nummret av Seventeen , jag bläddrade mest runt tills mina ögon blev stora och jag skrek av glädje. " Är du ett Bieber fan , ring detta nummer och kanske just du vinner två meetandgreet biljetter + ståplatser på första raden! "
- oooooooh my goood! , skrek jag och ringde direkt. Dom sa att dom skulle ringa tillbaka om jag vann. Jag gick ner till köket och gjorde en macka , fast jag gav halva till Lady. Jag gick och satte mig vid tvn och satte på den. Jag zappade runt tills jag såg att det gick My Super Sweet 16. Jag kollade ett tag tills mobilen ringde.
- Yo , svarade jag .
- Hej det är Ellie.
- Heey girl , vad göru ?
- Nje ingenting , det var därför jag ringde. Kan inte jag få komma över ?
- Jo visst , kom direkt , sa jag och la på. Jag sprang upp och hämtade datan och gick sen ner igen. Jag twittrade lite snabbt , " omb , just called seveteen for a comp to meet @justinbieber , AWESOME. i hope i win , but goodluck everyone :D "  . Precis när jag tweetade så kom Ellie. Vi kollade runt på Justin sidor, chatta på skype och facebook och annat. Sen så gick vi ut på stan ett tag. Vi gick in på Forever 21.
- Kolla vad snygg! sa jag och höll upp en byxdress i blått med röda prickar och ett smalt flätat guldbälte. Ellie kollade priset.
- Bara 20 dollar!
- Vaaa ?! omb. Jag gick och köpte den , sen så drog vi mot ett fik. Vi kollade på listan av vad man kunde köpa på väggen.
- Hmm.. Jag ska nog ta vaniljyogurt med jordgubbar, sa jag till hon som stog i kassan.
- Jag tar samma , sa Ellie. Jag betalade kassörskan och sen så satte vi oss. Jag tog en sked med yogurt och sen sa jag det om tävlingen.
- Jag är med i en tävling om att träffa Bieber ! Meetandgreet plus såplats på första raden!
- Vaaah , shiit! Du tar med mig då vah ?
- Självklart! sa jag och tog en jordgubbe. Vi satt och pratade ganska länge om hur vi skulle göra om jag vann. Helt plötsligt ringde mobilen.
-  Hey det är Jessica från Seventeen , du har vunnit!
- OMB! skrek jag. Jag fick prata med henne i kanske femton minuter . Vi skulle träffa henne vid biljettkassan halv fyra imorgon och sedan skulle vi gå till Justin. Jag tackade jag många gånger och sen la jag på.
- JAG VANN! skrek jag och kramade om Ellie. Alla i fiket började stirra så vi gick ut. Jag tog upp mobilen och tweetade " oh my gosh , i won the comp . cant wait to meet you @justinbieber! <3 " . Jag gick hem till mig och satte mig vid datorn. Jag gick in på twitter och jag såg att jag hade 10 tusen fler följare ! Jag hade fått massa tweets " Justin bieber is following you and he retweet you!". Jag trodde inte att det var sant. Men jo , han hade retweetat mig " RT @Dani3la oh my gosh , i won the comp. cant wait to meet you @justinbieber! <3 : cant wait either!"  . OH MY GOSH!
________________________________________________________________________________________________
Kort jag vet, men ja . det är bara en början. kommentera för part 2


BYTER IGEN -.-

vet ni , jag får ont i magen av att Ryan har huvudrollen och inte Justin. stört va ? så jag ska nu ta bort alla ryan inlägg och byta headern.
förlåt alla som diggade den här, men det blir bättre med Justin ! :)

FRÅGESTUNDS SVAR , ORKAR NT MED MKT FRÅGOR

OM MIG :

Om Dig:
1)Vad heter du? (förnamn & efternamn)
Maja ********* :D
2)Vem är din idol?
JB ofcourse .
3)Vilka artister gillar du förutom JB?
Bruno Mars,  Queen,TYLER WARD, Trey Songz ,Chris Brown , Soulja Boy, Vic. Massaaaaa !
4)Favorit låt?(behöver ej vara av JB)
kan inte bestämma en , shit . men nu oftast om man inte räknar med jb så blir det massa trey songz låtar ;)
5)Vad har du för klädstil? xD
Typ skate blandat med maja :D
6)Har du en bästavän?Om ja,Namnet? :D
Clara.
7)Tycker du Darin Zanyar är snygg? om inte, varför, motivera :D
Njaa. Asså inte riktigt min smak.
8) Tycker du Erik saade? om ja, motivera varför :)
Knappast. Han känns gay för mig, haha.
9) innan du gillade justin, vem va din idol då?
Oh shit, minns inte . Men jag typ diggade rihanna och chris brown , gör de fortfarande
10)Top 5 låtarna med Justin?
Pray
One Less Lonley Girl ( acoustic )
Favorite Girl ( acoustic)
Latin Girl
Pick Me
11)Vad skulle du göra om du blev hans OLLG på en konsert? t.ex Skrika? Få panik? Bli generad?
Asså , asså jag skulle inte få panik. Men jag skulle bli grymt glad och bli skit nervös. Skulle kännas helt jävla freakin AMAZING om jag blev hans OLLG !

12)Har du någon egen blogg? Alltså om dig själv. I såfall vad heter den?
yes, en skittråkig. majabiebeer.blogg.se
13) Favoritfärg?
lila,blått,gammelrosa , hotpink och typ grått.
14 ) Vart bor du ?
Trönö , I hälsingland
Vilken av JB's låtar gillar du minst?
Runaway Love.
Om Justin bad dig att bli hans a)bästavän eller b)flickvän. Vad skulle du välja? tänk noga och motivera ditt svar
Bästa vän. Vänskap kan hålla mer en kärlek.
Läser du några andra Bieber-noveller?
Yes, typ 15st xD
Vad tycker du om Jasmine Villegas?
Henne har jag verkligen inget emot. Men hon känns snäll men endå bitchig.
Kan inte du skriva om dig själv?
Ja heter Maja och är 12 år. Jag bor i kalla Norrland i skogen typ. Jag älskar att dansa och sjunga. Justin Bieber är min baby. Han förgyller min dag, han ändrade mitt liv. Orkar inte mer :D

OM JUSTIN

1)Är han kallblodig eller varmblodig?
Du , jag vette fan faktiskt.
2)Är han oskulld?
Ja , han säger det iallafall .
3)Gillar han mer blondiner eller brunetter?
Brunetter
4) Vilken dag och tid föddes Justin?
Tisdag 1 mars 1994 0:56
5) Har Justin kysst något fan någon gång? vem?
Jasmine var väl ett fan först ? Så Jasmine , vad jag vet.
6) Har han något skärsklit klädmärke han gillar?
På skor så är det Supras som gäller ;)
7 ) är justin tsm med selena gomez?
Jag tror det,  men ingen vet ju förutom dom två :) Jag tkr inte alls att dom passar , men bara Justin är lycklig ^^

Om bloggen:

1)Varför skriver du noveller?
För att det är grymt kul
2)Vad/vem är din inspiration för att skriva?
Jadu , efter jag läste bieberstorys så blev jag tagen så antagligen Jinet och Li.
3)Hur många kapitel har du tänkt dig göra innan du börjar på en ny?
Har redan börjat
4)Skulle du någon gång tänka dig att stänga ner bloggen?Om ja,varför? :(
Om man får massa haters så, ja :)
1.Gillar du att blogga?, ele dum fråga kanske? äh
Eh ja ? :)
2.Tänker du börja med någon ny story någon gång? Men gör plz inte det denna är ju så bra =)
Thank you Selma ;) Men jag ska göra det, för denna blev tråkigl.


Everything Changed : THE END!

Vi alla beställde spagetti bolognese och en varsin cola.  Vi satt och åt , medans vi pratade .
Del 27:
Framspolning tre år ;)
Nu har jag och Justin gift oss och fått en son. Han heter Jason Drew Justin Bieber. Alltså Jason. Han är otroligt söt och har redan fyllt ett :) Johanna och Chaz blev tillsammans den dagen vi var på stranden , och dom är det fortfarande! Tror faktiskt att Johanna är knocked up. Nadia, Zoe och Amanda harjag bara träffat en gång på dom här tre åren och det var på Jasons födelsedag. Dom har fortfarande en liten plats i hjärtat. Men mina bästavän är Caitlin , även Chaz. Justin har verkligen mognat till sig , han har blivit 1,83 cm lång! Och jag som e så kort :P
Nu ska  jag och Justin över till mamma för Cassandra fyller 14 idag .

_________________________________________________________________________________________________
VAD SKA DEN NYA STORYN HETA ?

Everything Changed : Del 26

- Vad ? frågade jag med armarna i kors.
- Vad gjorde du och Justin igår egentligen?
- Vi hade inte sex iallafall, sa jag.
Hon kollade på mig som om hon inte trodde på mig.
- Asså jag är allvarlig, vi skulle ha haft det men sen kom du in !
Jag stampade iväg mot Justin.
- WHAT THE FUCK!

Del 26:
(snabbspolning till sommaren :D )

- OHMYGAD! Vad gör du här Johanna ? Jag sprang emot henne och vi hoppade runt som småbarn.
- Asså , pappa och jag har typ flytta hit!
- Fyfaaan vad kul, hästen då ?
- Jag har den oss ett stall här.
Jag och Johanna sprang mot Justin , dom fick hälsa på varandra. Tur att Johanna inte var en Belieber. Fast hon gillar ju hans musik. Vilket är skönt, ingen hater liksom.
- Vad ska vi göra nu då ? skrattade jag.
- Vad sägs om att gå till stranden , vi tre och Chaz ? Jag och Johanna nickade och vi gick upp mot mitt rum. Johanna tog en svart bikini , jeansshorts och en vit tshirt. Själv drog jag bara på mig shorts och en turkos bikini. Jag tog väskan och stoppade ner solkräm,ipod , solglasögon och pengar. Vi gick snabbt ner och Justin stog där med Chaz. Båda hade knälånga badshorts och en tshirt. Vi satte på oss flipflops och sen gick vi ut. Jag tog Justin i handen.
- Hey tjockis, sa jag och kollade upp mot honom.
- Vadå tjock ?
- Jamen du är ju det , eller kan du motbevisa det ?
- Ja klart jag kan. Han drog av sig tröjan och både jag och Johanna stannade upp. Hon stirrade och gapade medans jag bet mig i läppen.
- Men hallå , Chazman är här också , sa han och drog av sig tröjan. Jag och Johanna bytte hål och stirrade på Chaz istället.
- Ähmen nu går vi sa Justin och tog mig i handen igen. När vi var framme så var det faktiskt inte alls mycket folk. Kanske 10 pers bara, högst. Det var ju 30 grader ute, så dom flesta var väl inomhus , kan jag tänka mig. Jag och Johanna la ner våra handukar och så drog vi av oss kläderna och solade. Jag satte på mig solbrillorna och ipoden och dunkade Queen. Johanna tog ena hörluren och Living on my Own spelades. Vi började sjunga högt och falskt med flit . Justin hade lagt sig brevid mig , och jag skulle låssas som att han inte var där.
- Asså om Justin skulle komma i målbrottet skulle det låta såhär , jag sjöng lite och gjorde så jag kom upp i falcett och så att rösten bröts flera gånger. Johanna började garva och jag och Chaz med.
- Nu ska du få , sa Justin och lyfte upp mig och sprang mot vattnet.
- Släpp mig din kokosnöt !! skrek jag och sprattlade. Han sprang i vattnet och kastade i mig.
- Helvete Justin ! Det är ju sviiinka... varmt ? :S Wtf ! skrattade jag och drog Justin under vattnet. När han kom upp ur vattnet så kysste jag han och kramade om han. Chaz och Johanna hade lagt sig brevid varandra och hade en bok för bådas ansikte. Jag och Justin gick upp och drog bort boken. Dom kysstes!
- Jaså här gåre hett till, skrattade Justin. Johanna blev generad och satte boken framför huvudet. 
- Äh , Johanna kom så äter vi lunch. Bara vi två ? Eller vill du ha Chazie med dig ? småskrattade jag . Hon blev lite sur men drog endå med sig Chaz. Justin följde också med. Vi alla beställde spagetti bolognese och en varsin cola.  Vi satt och åt , medans vi pratade .

_____________________________________________________________________________________________________
Tror att nästa novell blir en avslutning , för denna är ju otroligt tråkig ! Isåfall så ska en tjej bli tsm med Ryan,Chaz eller Christian. Istället för Justin ;)

.

Lite snabbt inlägg ! Nu kan ni vara en roll i storyn ! :D Skriv om er själva , vad ni heter, intressen , ålder och så vidare :)

Huhu

Ni får en till novell om en till frågar något ! :D

FRÅGESTUND

Nu har ni chansen att fråga vadsomhelst. Någonting om Justin , novellen eller något om mig:)

Everything Changed : Del 25 ( kände för att va snäll mot er .)

- Vad kollar du på baby? frågade jag och satte mig ner brevid honom. 
- Notebook , grym film.
- Neeeej , jag gråter alltid av den ! sa jag och burrade ner ansiktet i Justin tröja.
- Shawty, come on.
Jag tog upp huvudet och det var den sorgligaste delen , ögonen fylldes på några sekunder och sen rann allt. 
del 25 :

Vi såg klart filmen och sen la vi oss i min säng.
- Kimberly ?
- Mhhmm.... sa jag tyst.
Han tog ett djuptandetag.
- Efter julafton så ska jag på MY WORLD TOUR.
- I know, baby.
- I 8 månader..
- WHAAAAAT ?! skrek jag. Mina ögon fylldes med tårar och jag sprang in på toan och låste in mig. *
JUSTIN
Helvete , vad har jag gjort nu. Jag gick mot toan och knackade.
- Kimberly, du ska ju följa med ! Varför ledsen ?
Dörren öppnades och Kimberly såg skitglad ut.
- Varför sa du inte det på en gång , hon kastade sig över mig. Jag kramade om henne och kysste henne på pannan. Vi gick återigen till sängen och somnade om. Jag vaknade av att Kimberly hoppade i sängen och sjöng Baby. När hon såg att jag hade vaknat sken hon upp.
- Vad ska vi göra idag ? frågade hon och log stort.
- Jadu , jag vette fan. Baka , kanske ? haha.
- JA! smartass. Vi bakar pepparkakor.
- Sure, sa jag och gick och drog på mig jeans , en vit tshirt och en grå hood. När jag var klar så hade Kimberly redan gått ner. Hon var så söt , i flätor och mjukis byxor som det stog BIEBERS på.
- Kom hit, sa hon medans hon kavlade. Jag gick mot henne och ställde mig bakom henne. Jag tog mina händer över hennes och kavlade. Jag tog en handfull med mjöl och tröck upp det i Kimberlys ansikte.
- JUUUSSSTIIIIIIN! skrek hon och skrattade.
- HAHAHAHHA.
Hon tog hela bunken med mjöl och kastade på mig.
- BOOJAH! skrek hon och sprang iväg. När vi var i världens mjölkrig kom Cassandra ner och ville vara med. Alla kastade mjöl på varandra och garvade. Sen kom Kimberlys mamma ner. 
- Kimberly, kan vi prata lite ? frågade hon och såg sur ut. 

KIMBERLY 
- Vad ? frågade jag med armarna i kors.
- Vad gjorde du och Justin igår egentligen?
- Vi hade inte sex iallafall, sa jag.
Hon kollade på mig som om hon inte trodde på mig.
- Asså jag är allvarlig, vi skulle ha haft det men sen kom du in !
Jag stampade iväg mot Justin.
- WHAT THE FUCK!


Everything Changed : del 24

So tell me can you dig it
I'll always be your number one, number one fan (dig that)
And I should be your one and only man
You should pick me
Jag fick tårar i ögonen. Alltså , undra om han sjöng den för kul eller bara för att han hade känslor. Helt plötsligt kom Ryan brevid.
- Vem väljer du Kimberly? sa han högt.
- Herregud....

Del 24 :

Kimberly
- Ni kunde inte förstöra mer , sa jag och gick iväg. Jag hörde att nån gick bakom mig men jag vände mig inte om.
- Kimberly. sa Justin tyst .
- Vad ?! nästan skrek jag.
- Jag älskar dig, av hela mitt hjärta. Jag skulle kunna ge dig hela världen , du är guldvärd. Om jag förlorar dig så skulle jag avsluta min karriär. Avsluta mitt liv.
- Jag vet in.. Mer han jag inte med innan han kysste mig. Jag besvarade kyssen. Jag avslutade den och kramade om honom , jag hade saknat det här riktigt länge. Vi gick tillbaka hand i hand hem till mig och ut till festen. Ryan såg oss och han accepterade de . Jag släppte Justin och sprang fram till Chaz.
- Heeey Chazminator , sa jag och kramade han.
- Heeeeey baaby , sa han och snurrade runt mig.
Jag skrattade och tillslut så slutade han. Justin kom fram till oss och så stog vi ett tag och hade allmänt roligt. Det blev sent så tillslut gick alla hem. Jag och Justin gick in i mitt rum och satte oss på sängen. Han kysste mig . Jag besvarade och jag tog mina armar runt hans hals. Han la sig över mer och kyssen gick till hångel. Jag tog av han tröjan , han tog av min klänning. Han slet av sig sina byxor . Nu låg vi där i underkläder och hånglade. Helt plötlsigt så knackade det på dörren.
- Kimberly , vill du h .. OJ , FÖRLÅT! sa hon och stängde dörren. 
- Omg, lagom pinsam eller. suckade jag och gick mot min walk-in closet( dom vann på lotto , därför e allt lyx ;D ). Jag drog på mig en Lakers tröja och ett par svarta mjukis shorts . Jag gick ut till mitt rum igen och Justin hade lagt sig i soffan och kollade på en film. 
- Vad kollar du på baby? frågade jag och satte mig ner brevid honom. 
- Notebook , grym film.
- Neeeej , jag gråter alltid av den ! sa jag och burrade ner ansiktet i Justin tröja.
- Shawty, come on.
Jag tog upp huvudet och det var den sorgligaste delen , ögonen fylldes på några sekunder och sen rann allt. 
_______________________________________________________________________________________________
Yes iknow , skit kort. Men so ya know så mår jag ju skit dåligt , pga pappa.
 


Jonte.

Hej! Jag älskar dem där lila supras, har du någon aning om var hon köpte dem? Vore skitschysst ifall du kunde ta reda på de och höra av dig till mig!

sv: jo nu är det så att Kimberly inte finns ;) Men de där supras finns på junkyard ! LÄNK TILL SKORNA
Skit coolt att du kanske e kille och kollade in :)

Everything Changed : del 23

-Asså omg , fan vad idiotiska vi är! sa jag och kollade på videon.
- Hahahhahahhaa , ja.
- Men jag måste gå nu , vi ses ikväll.

del 23:

Justin
Asså , vad fan ska jag köpa till henne ? Vad vill tjejer ha egentligen , blommor och choklad kanske. Fan , det är för klyschigt. Åh jag vet! Hon kommer gilla det.. Jag drog på mig svarta chinos , en svart trekvartsarmad tröja, röda supras och den svarta "västen" som jag hade på galan.

Sådär fast utan solbrillor, och det är ju chinos han har och inte jeans ;)

Jag såg fan snygg ut! Nu tog jag bilen till Chaz, vi skulle träffas innan så vi kunde dra dit tillsammans.
- Yo , bro. sa jag och dunka han i ryggen ( asså ni förstår vah :D )
- Yo . sa han. Vi måste gå nu.
- Yeah.
Vi gick till henne och plingade på dörren. Kimberly öppnade och jag svimmade nästan , hon var så jäkla fin!

Kimberly
Hade jag en onepiece fortfarande på mig? Varför stirrade Justin så mycket? Mina kläder var ju inte alls snygga , eller jo ganska. Men allt var från HM, sen jag var i Sverige. Om jag har något lite av så är det Pengar.

- Hej guys , sa jag och kramade båda.
-Grattis , sa båda.
Nu hade alla kommit. Vi gick ut i min trädgård. Det var kanske bara 60 pers. Vi 'festade' ett tag tills Justin tog fram gitarren och en stol.
- Okej alla, tyst! Jag ska sjunga en låt till Kimberly.
Jag väntade till jag hörde vilken låt det var , Pick me.

You're the finest girl I've ever seen
And I wanted you to know this
That every guy you meet ends up catchin' feelings for ya
You can have any of 'em
You can take your pick
But you need to check with me
Girl I promise I'm legit
Yes we'd be goin to the movies
In the theatre holding hands
I'll walk you home from school
I'll walk you to your classes
Playing my 360 yes you'll be my best friend
But most of all baby doll you'll be my love love love

You should pick me
So tell me can you dig it
I'm everything you need girl
So tell me can you dig it
I'll always be your number one, number one fan (dig that)
And I should be your one and only man
You should pick me
So tell me can you dig it
Think of how good it could be girl
So tell me can you dig it
I'll always be your number one number, one fan (dig that)
And I should be your one and only man
You should pick me, Yeah
You should pick me girl

You're my favorite part of the day
And every morning I look forward
To me seeing your face
I just need to see it some more
Baby I'm the kind of guy who can appreciate a girl
As amazing as you
So you gotta be my baby yeah
Cause we'll already be chillin at the beach
I'll take you on a cruise, Watch the sunset while we eat
You can have anything you want girl I'll be your best friend
But most of all baby doll you'll be my love love love

You should pick me
So tell me can you dig it
I'm everything you need girl
So tell me can you dig it
I'll always be your number one, number one fan (dig that)
And I should be your one and only man
You should pick me
So tell me can you dig it
Think of how good it could be girl
So tell me can you dig it
I'll always be your number one, number one fan (dig that)
And I should be your one and only man
You should pick me

You should pick the guy who makes you happy
Pick the flyer stuff
And pick the one who's got swag yeah
Pick the one who makes you laugh
The one that always got your back
Who would rather die, Than to make you sad
That's why

You should pick me
So tell me can you dig it
I'm everything you need girl
So tell me can you dig it
I'll always be your number one, number one fan (dig that)
And I should be your one and only man
You should pick me
So tell me can you dig it
Think of how good it could be girl
So tell me can you dig it
I'll always be your number one, number one fan (dig that)
And I should be your one and only man
You should pick me

Jag fick tårar i ögonen. Alltså , undra om han sjöng den för kul eller bara för att han hade känslor. Helt plötsligt kom Ryan brevid.
- Vem väljer du Kimberly? sa han högt.
- Herregud....

___________________________________________________________________________________________________________
Jag ursäktar för kort, men det är för att ni inte kommenterar!

Everything Changed : Del 22

Jag och Chaz gick till Kimberly. Eller gick och gick. Vi hoppade över staketet och så var vi framme. Vi knackade på dörren och sen stog hon där , min babygirl.

Del 22:
Kimberly
Vi gjorde det mesta som polare gör . Vi spelade xbox och snackade. Klockan närmade sig halv tolv så dom drog hem. Jag tog ett glas vatten och sen gick jag upp till Cassandra för att kolla om hon sov. Hon var vaken.
- Hej sötnos, sa jag och satte mig brevid henne.
- Hej Kim , sa hon och kollade upp från mobilen.
Vi snackade om allt möjligt. Att det bara var en en vecka tills vi skulle till Sverige , eftersom Justin hade konsert. Min födelsedag , ja allt möjligt. Tillslut somnade Cassandra så jag gick mot badrummet. Jag flätade håret , borstade tänderna och bytte om. Jag la mig i sängen och somnade på direkten. Jag hörde svagt " ja må hon leva , ja må hon leva , ja må hon leva uti hundrade år" . Jag satte mig upp i sängen där det slog 5 paket . EFtersom vi inte var så rika så blev det inte så mycket. Jag öppnade det minsta paketet och där låg en present från Cassandra. Det var ett namnhalsband där det stog Kimberly. Sen hängde det ett litet hjärta där det stog från Cassandra . Jag kramade om henne . Sen efter några små presenter med typ örhängen och en locktång så öppnade jag det största. När jag öppnade så sken jag upp. Där låg ett par Supras i lila . Jag blev skitglad och kramade om mamma.
Skor "Muska Skytop" - Purple Patent Leather
Hennes skor.
 Jag gick upp och dushade. Sedan tog jag på mig ett par baggyjeans , ett vitt linne och en svarthood med zip. Sen mina Supras. Jag tog bussen till skolan , där sa jätte många grattis. Hur visste dom att jag fyllde år ? När jag kom till skolan så gick jag mot mitt skåp. Där stog Justin,Ryan ,Chaz och Caitlin. Caitlin fick fnatt och skrek GRATTIS KIMBERLY!
- Ta det lungt , så går det bra. Folk stirrar ,sa jag när jag kramade om henne.
- Oj , sa jag det så högt.
- Haha ja.
Killarna kom och kramades också. Caitlin tog ut en sak ur sitt skåp.
- Caitlin ,du behövde inte, sa jag och tog emot paketet.
- Jo det behövde jag.
Jag öppnade och mina ögon blev nog stora som tennisbollar. En Iphone 4!
- Men oh my gosh , Caitlin! sa jag och kramade henne.
- Jag skulle egentligen ha den men jag ville ha min gamla så du fick den.
- Asså shit , du behövde verkligen inte. Jag låste upp den och såg bakrunden. Det var en bild då jag och Justin kysstes. Jag tog snabbt ett kort på mig och Caitlin och sen så tog jag den som bakrund istället. Skoldagen var jobbig, alla sa grattis och höll på. Efter skolan så drog jag hem till Caitlin.
- Ska vi dansa och lägga ut på youtube.
- Yeaaah ,sa Caitlin.
Vi tog på oss mjukisbrallor och kepsar .


Asså tänk er att Kimberly har mörkare hår.

-Asså omg , fan vad idiotiska vi är! sa jag och kollade på videon.
- Hahahhahahhaa , ja.
- Men jag måste gå nu , vi ses ikväll.

Everything Changed : Del 21

- Justin! sa hon surt och buttade bort mig.
- What ?
- Vi är inte tillsammans!
Jag sänkte ner huvudet.
- JUSTIN DREW BIEBER , VAFAN?!
Del 21:
Kimberly
Jag vände mig om och såg Caitlin.
- Du sa att du inte var tillsammans med Kimberly?!
- Vi är inte tillsammans , sa jag snabbt och kollade mot henne.
- Jaha...
- Men du Caitlin, kan inte du komma på min 16års fest imorn ? Hemma hos mig klockan åtta .
Hon kollade frågandes på mig.
- Vi fick ju inte en så bra start om vi säger det så, så vi kan ju lära känna varandra?
- Sure , sa hon och sken upp . Vi ses på lunchen , vi kan sitta tillsammans?
- Blir jätte bra , sa jag och kramade om henne.  Hon sprang iväg och jag vände mig mot dom andra , som stirrade på mig med stora ögon.
- Men vad är det ?!
- Inget.... sa alla i kör och gick iväg.
Jag gick till dom och vi gick mot cafeterian. Vi såg Caitlin sitta med två kompisar . Dom hette Raina och Isabella.
- Hej , sa jag tyst och satte mig brevid Caitlin. Sedan satte sig Justin brevid mig . Ryan emellan Raina och Isabelle och sen Chaz brevid Caitlin på andra sidan.
- Vi pratade just om din fest , typ vad vi ska köpa, sa Caitlin och smilade stort.
- Ni behöver inte köpa någonting alls!
- Jo , vi har kommit på det perfekta.
- Jahapp..
Dagen i skolan gick riktigt fort. När jag kom en så tog jag en macka och gick upp till mitt rum. Helt plötsligt så ringde mobilen. " Heeey Kimsan , it's Chazie. Jag bor granne med dig, kan Jag och Justin komma över ?"
" Sure.."

JUSTIN

Jag och Chaz gick till Kimberly. Eller gick och gick. Vi hoppade över staketet och så var vi framme. Vi knackade på dörren och sen stog hon där , min babygirl.

______________________________________________________________________________________________________

förlåt för jättekort men har tyvärr inte tid :( Kommentera så får ni tvåst imorgon.


Everything Changed : Del 20

Ryan
Jag drog henne mot badrummet och låste in oss. Jag kysste henne , hon besvarade kyssen. Den varade ett tag till Justin knackade på dörren.
- Oh shit , sa jag och låsades spola i toan.
- Vafan håller jag på med , herregud! skrek Kimberly och fick panik. Jag låste upp dörren och där stog Justin.
- Ryan , hur kan du?
- Ska du säga som slår din bästa vän.
- Men den smärtan går över , inte den ihjärtat sa han och gick iväg med tårar i ögonen.
- Vänta Justin sa kimberly och sprang efter.

Del 20 :


Chaz.

Kimberly
Jag hann ifatt han och jag gjorde så han stannade.
- Hur fan kan du ? sa han med gråten i halsen.
- Men du fattar väl att det inte var jag! sa jag och började grina.
- Jag vet inte vad jag ska tro om dig längre , Kimberly ! DU ÄR FAN SOM EXAKT ALLA ANDRA TJEJER ! skrek han .
Jag sprang hemåt utan att stanna. Jag kom hem snabbt , eftersom jag bara bor 5 minuter från Justin. Jag öppnade dörren och sprang direkt till mitt rum , jag kastade mig i sängen och började grina. Jag somnade. Jag vaknade klockan halv sju och gick till badrummet. Jag såg mig i spegeln och började skratta. Såg helt hemsk ut. Efter en halvtimme i dushen så såg jag ju inte störd ut längre. Jag gick ut med handuken runt mig och kollade min mobil. 18 nya meddelanden. Hälften från Justin och resten från Ryan och Chaz. Jag kollade smset från Chaz men inte dom andra. " Yo Kimmy , skola today . Lova att inte skämma ut oss! ;) xx Chazie." , " Men gud ! Chazie , haha :) Så klart jag inte skämmer ut DIG, Ryan och Justin orkar jag inte med. " , " I understand Kimmy , but you can be with me today until you finds some new friendisar , Chazie klarar man sig inte utan :D " , " Sure , men ska fixa mig nu Chazie. cya :) " . Jag gick mot min nya walkin closet och gick runt. Jag visste inte vad jag skulle ta på mig. Fick bli ett par vita converse , svarta stuprör , vitt linne och en blå cardigan. Jag lockade håret och flätade luggen. Mat orkade jag inte med så jag åkte till skolan. Jag snodde mammas bil och körde. SKolan låg också nära. Jag steg ut ur bilen och gick rakt mot klassrummet. Vissa killar busvisslade men det brydde jag mig inte om. Jag såg Chaz och gick mot han. Jag kramade om han.
- Hej Chazie , sa jag och skrattade.
- Men tja Kimsan.
- Hahaha omg jag dör , KIMSAN! , sa jag och skrattade.
Det ringde in och som tur så hade vi samma lektioner. Jag satte mig brevid Chaz , bakom oss satt Ryan och Justin. Dom är nog sams nu. Läraren kom in och började med utskämmningen mot mig.
- Vi har en ny i klassen , hon heter Kimberly och är från Sverige. Ställ dig upp.
Jag blev en tomat och la ner huvet i bordet. " Kom igen Kimsan " hörde jag Chaz säga så jag ställde mig upp.
- Jag ser att du redan har hittat en kompis.
- Ja har känt Kimberly länge , sa Chaz och log stort.
Jag nickade och satt mig ner igen.
- Men vänta , var det inte du som kysste Justin i tidningen ?! skrek en tjej och jag slog huvudet i bänken fler gånger.
- Jo det var hon , sa Justin tyst och kollade mot mig.

Justin
Hon var så fin , min babygirl. Eller min förra. Ryan och jag hade snackat , så vi var sams. Chaz, han gillar inte henne så jag klarar av att dom är med varandra . Eller han gillar henne som kompis. Kimberly fick mycket uppmärksamhet , såg ut som att hon tyckte det var jobbigt. Stackaren. Lektionen tog slut. Det verkade som att Chaz och Kimberly väntade på oss.
- Kimberly... började jag och försökte få kontakt med henne.
- Ja , vad vill du ?! sa hon stöddigt.
- Du vet att jag älskar dig över allt . Du är min shawty, den finaste på världen.
- Justin , jag älskar dig också , riktigt mycket. Men , jag vet inte.. Fyller ju 16 imorgon , och jag orkar inte med någonting då.
- Wait , what ?! Fyller du år imorgon ? frågade jag.
- Hehe ja ..
- Vad önskar du dig ? jag kan fixa vadsomhelst!
- Jag har inget speciellt att önska
- Vifårse vad du får imorn.
Jag tror att det är allright mellan oss nu så jag kan henne en kram och kysste henne i pannan.
- Justin! sa hon surt och buttade bort mig.
- What ?
- Vi är inte tillsammans!
Jag sänkte ner huvudet.
- JUSTIN DREW BIEBER , VAFAN?!

RSS 2.0